Jump to content

speck50

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by speck50

  1. καλησπερα παιδες, μια ερωτηση εχω κ συγχωρεστε με αν εχει απαντηθει καπου. Το Satio απο Voda εχει λειτουργικο δικο της μεσα κ οχι το οριτζιναλ απο την SE,σωστα? Αν ναι, θα ηθελα να ακουσω μερικες εντυπωσεις απο κατοχους αυτου μιας κ εχω επιδοτηση απο την Voda κ σκεφτομαι για αγορα του Satio αλλα το λειτουργικο της Voda με προβληματιζει καπως.
  2. συμφορουμήτες, τα φωτα σας. Το ξαφνικο μου προβλημα με το Ομνια εχει να κανει με την εσωτερικη μνημη των 8gb οπου ενω ειχα αποθηκευσει δεδομενα (τραγουδια, 2-3 προγραμματακια για το ομνια κ το destinator) περιπου 1,5 gb συνολικης χωρητικότητας κ απολύτως τιποτα αλλο σημερα διαπιστωσα πως μολις το αποσυνδεω απ το usb δειχνει δευσμευμενα στο ξαφνικο κ τα 8gb (7,65 για την ακριβεια) διχως να εχω αποθηκευσει σε καμια περιπτωση τοσα ωστε να γεμισει πληρως η μνημη των 8gb. Εχει συμβει σε καποιον αλλο κατι τετοιο?? Καμια ιδέα?
  3. ναι, το παρατήρησα για τις 10 μερες.. ζορικα πολυ.. αλλα αν ειναι να βελτιωθεί το προβλημα.. πρεπει να το υποστούμε..
  4. δηλ για να καταλαβω.. με την νεα ρομ που βαλατε στην omnitech ολα καλα με την καταναλωση κ την μπαταρια? Αν ειναι ετσι, να το παω μια βολτα κ εγω.. αλλα μονο αθηνα παιζει service omnitech?
  5. an boreis steile k se mena to pm gia ta games pou anafer8ike gia to omnia. thanx
  6. τις τελευταιες μερες η μπαταρια με εχει απογοητευση απο τη διαρκεια της. Χθες βραδυ το φορτισα κ σημερα το πρωι με μια αναπαντητη και 2-3 sms έπεσε δυο γραμμες! Απενεργοποιησα το 3g μηπως επηρεάζει την καταναλωση. Επισης η απεικονιση της οθονης ειναι ακομα κατι που με προβληματιζει μιας κ η εικονα πχ της default επιφανειας εμφανίζει κατι σκιες κ οχι ομοιόμορφα την εικονα. Καμια ιδεα??
  7. σχετικα με την μπαταρια.. με χρηση αρκετων μυνηματων (με την επιλογη δονησης) , χρηση 20-30min bluetooth και με δοκιμες σε αλλαγη μερικων 8εματων ειναι φυσιολογικο να πεσει η μπαταρια λιγο κατω απο τη μεση απο πληρη φορτιση??
  8. Δε ξερω το λογο αλλα δεν αλλαζει με τπτ, τελικα το αλλαξα δια χειρος γιατι δεν εβγαζα ακρη. αν μπορει κανεις να δωσει τα φωτα του στο γιατι, ευχαριστως να τον ακουσω.
  9. εχω την επιλογη στο αυτοματο για την αλλαγη ωρας, δεν εχω δει καπου να αναφερει επιλογη μεταξυ θερινη/χειμερινης ωρας.
  10. ισως ακουστει καπως χαζο αλλα δεν 8α επρεπε με την αλλαγη της ωρα αυτοματα να αλλαξει κ το ομνια την δικη του όπως ολα τα υπολοιπα κινητα? το εχω απορια γιατι στο δικο μου δεν ειδα καμια αλλαγη κ δεν εχει αναφερει κανεις τπτ
  11. καλησπερα κ απ μενα, ενος ακομη κατοχου omnia. Σημερα επιτελους το παρελαβα απο πλαισιο και οι πρωτες εντυπωσεις ειναι εξαιρετικες αφου το πειραματιστηκα λιγο με την υπαρχον μπαταρια πριν το βαλω για φορτιση. Αν και πολλες σελιδες του θεματος, κανω μια προσπαθεια να ενημερωθω περι της συσκευης κ θα επιστρεψω με τυχον αποριες.
  12. thanx παιδες για την βοηθεια.. θα μιλησω αυριο με πλαισιο να δω τι παιζει.. Μια ερωτηση τωρα για όσους ειναι ηδη κατοχοι του ομνια, στο φως της ημερας σε εξωτερικο χωρο με ηλιο η οθονη κατα ποσο ειναι ευδιακριτη?
  13. ναι αλλα θα μπορω να κανω χρηση της επιδοτησης ειτε απο πλαισιο ειτε απο eshop (οπωε αναφερθηκε παραπανω) αν το προπαραγγειλω απο νετ?
  14. αρα να υποθεσω πως δεν ειναι κ η καλυτερη επιλογη η ρομ της voda, σωστα? απλα χανια που μενω δεν παιζει πλαισιο :(
  15. καλησπερα κ απο μενα, σκεφτομαι να το αγορασω κ εγω μιας κ εχω επιδοτηση απο vodafone. Παιζει κατι με τι συσκευη αν γινει αγορα απο καταστημα vodafone ( πχ αλλαγμενο software) σε σχεση με την αγορα του απο ανεξαρτητο μαγαζι ??
×
×
  • Create New...