Jump to content

DM13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by DM13

  1. Καλησπέρα σε όλους ! Είμαι απο το 2012 στην Wind και με το ZTE ρούτερ της Wind, είχα περίπου ταχύτητα 4 με 5 mbps. Το ΖΤΕ μου έχει χαλάσει εδώ και περίπου ένα χρόνο, και αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ ένα μόντεμ (Thomson Speedtouch 530) απο την παλιά ADSL σύνδεση που είχα στον ΟΤΕ το 2007. Με το παλίο μόντεμ που έχω τώρα, ("Speedtouch") έχω ταχύτητες ανάλογα, απο 3 μέχρι και 5 στην καλύτερη. Αυτή τη στιγμή στο "speedtest . net" έχω ταχύτητα 3.2 mbps, και να σας πω ότι απο το DSLAM του ΟΤΕ απέχω περίπου ενάμιση χιλιόμετρο. Το συμβόλαιο μου στην Wind είχε λήξει εδώ και εναν περίπου μήνα, και εχθές με πήραν τηλ. απο την Wind, και έκανα ανανέωση συμβολαίου για 2 χρόνια και σε τιμή 17.50 ευρω τον μήνα (δηλαδή Ίντερνετ + 120 λεπτά σε σταθερά-υπεραστικά + 120 λεπτά στο καρτοκινητό f2g) Στην αρχή μου είπε για 18 ευρώ, αλλά μετά μου έκανε μια καλύτερη προσφορά κόβοντας τις ψηφιακές ευκολίες (φραγή στο σταθερό, απόκρυψη, κτλ.) και μετά μου είπε για τελική τιμή 17.50 ευρώ. Την τιμή πως την βλέπετε ? Πριν μια εβδομάδα με είχαν ξαναπάρει τηλ. και μου είχαν πει για 19 ευρώ (το ίδιο πακέτο) για 2 χρόνια, και τους είχα πεί όχι, και ότι ήθελα να το σκεφτώ.. Εχθές που μίλησα με τον εκπρόσωπο της Wind, δεν του είπα τίποτα για την ταχύτητα, γιατί δεν είμαι 100% σίγουρος αν το μόντεμ που έχω δουλεύει 100% σωστά ή αν τα έχει παίξει, πάντως θέλω σύντομα να αγοράσω ένα καινούργιο ρούτερ να δώ τι ταχύτητες θα μου δώσει, πάντως μου κάνει εντύπωση οτι και το ρούτερ της Wind δεν μου έδινε ταχύτητες πάνω απο 5mbps ! Αν πάρω τηλ. στο τεχνικό τμήμα της Wind, θα μπορέσουν να μου ελέγξουν εκείνη τη στιγμή την σύνδεση για να δούμε αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην γραμμή, ή θα μου πούν ότι πρέπει να έρθει τεχνικός απο το σπίτι, ή ότι πρέπει να αγοράσω ένα καινούργιο ρούτερ και μετά βλέπουμε.. (Σε κατάστημα της Wind που είχα ρωτήσει, μου είχαν πει ότι για καινούργιο ρούτερ πρέπει να δώσω 20 ευρώ, και ότι το χαλασμένο δεν μπορούν να μου το αντικαταστήσουν) Όπως σας είπα, εχθές έκανα ανανέωση συμβολαίου (τηλεφωνικά) στα 17.50 ευρώ για τα επόμενα 2 χρόνια. Υπάρχει κάποια προθεσμία (π.χ. 15 μέρες) για να κάνω αν θέλω αναίρεση στο συμβόλαιο, και να πάω να κάνω σύνδεση σε άλλη εταιρεία? Επίσης κάτι που δεν ξέρω, είναι αν δικαιούμε 1gb κάθε μήνα ασύρματο ίντερνετ. Πάντως στο f2g τα 120 λεπτά μπαίνουν κανονικά κάθε μήνα. Ευχαριστώ πολύ !!
  2. Καλησπέρα και πάλι ! και εγώ για το πακέτο '' HOL Double Play Lite ''(6mb) είχα σκεφτεί , αλλά βρήκα ένα ποιο οικονομικό στην Wind (Wind Double Play S)(24mb) .. Μάλον ένα απο αυτα τα δύο προγράμματα σκέφτομαι θα συνδέσω.. ! Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια ! :)
  3. Καλησπέρα φίλε barca10 ! Ναι κατεβάζω συνέχεια ταινείες , μουσική , youtube .. σε καθημερινή βάση θα έλεγα ! Και εγώ αυτη την εντύπωση είχα ,ότι δεν πρέπει να υπάρχει κάποιο αξιόλογο πακέτο σε απεριόριστο 3g για να το έχω σπίτι όλη μέρα..ίσως στο μέλον να είναι μια καλή λύση για σύνδεση στο ίντερνετ ! Το πρόβλημα με την Cyta είναι οτι δεν έχει δίκτυο στην περιοχή μου.. Μάλον ετοιμάζομαι να βάλω μια άλλη σύνδεση για σταθερό ίντερνετ+τηλέφωνο , και να φύγω απο τον πανάκριβο οτε.. Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου !!!
  4. Καλησπέρα σε όλους ! Σκέφτομαι να βάλω 3g internet στο pc και να κόψω το σταθερό ίντερνετ ..Ο λόγος είναι γιατί πληρώνω 40ευρώ τον μήνα περίπου και έχω conn-x στα 2mb + τηλέφωνο (οτε) Από το 2007 έχω την σύνδεση και δεν έχω αλάξει άλλη εταιρία η πακέτο. Το τηλέφωνο δεν το χρησιμοποιούμε καθόλου εδω στο σπίτι γιατι έχουμε κινητά, και σκέφτομαι να βρω μια λύση για να μην πληρώνω άσκοπα λεφτά.. το ξέρω θα μου πείτε να βάλω μια άλλη φθηνότερη εταιρία για ίντερνετ+σταθερό και ίσως να κάνω κάτι τέτοιο , αλλα εγώ πλέον θέλω μόνο ιντερνετ και οχι σταθερο τηλ και κάτι τετοιο νομίζω δεν γίνετε .. Δεν ξέρω αν συμφέρει η ιδέα του 3g γιατί η ογκοχρέωση στα mb είναι πρόβλημα.. Ξέρει κάποιος φίλος να μου πει αν υπάρχει κάποιο 3g free-σε ογκοχρέωση πακέτο για να συνδέσω ? Ευχαριστώ πολυ !!!
×
×
  • Create New...