Jump to content

kater

Members
  • Δημοσιεύσεις

    69
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by kater

  1. Φιλε μου αν εχεις cosmote internet on the go με κάρτα,ηθελα να σε ρωτησω ,λογικα θα μπορεις να μπαινεις στην σελιδα ciotgonrequest.cosmote μεσω browser και να κανεις αναννεωση χρονου και να βλεπεις και το υπολοιπο ετσι ?

    Για την μπαταρια δινουν 4 ωρες αυτονομια,για πες μας στην πραξη ισχυει ?

     

    Πολύ περισσότερο από αυτό, γιατί η οθονίτσα του είναι μικρή. Όλη η κατανάλωση είναι από την σύνδεση. Ναι, μπορείς να συνδεθείς κανονικά. Και μπορείς να το συνδέσεις και στο PC. :)

  2. Αν και offtopic δε μπορω να μην την κανω την ερωτηση.

    Απο σημα πως παει η cosmote με αυτο το pocket wifi?

     

    Εξαιρετικά. Όταν υπάρχει 3G, έχεις 3G. Και η μπαταρία του έχει τον απέθαντο.:)

    Παίρνει μάλιστα και πρόσθετη κεραία ως αξεσουάρ, αλλά στην Ελλάδα δεν βρήκα. Α, παίρνει και SD, επίσης.

  3. Ίσως να μην είμαι στο σωστό μέρος αλλά ήθελα να ρωτήσω το εξής. Έχει ένας φίλος μου το tablet αυτό στη wifi εκδοση του. Υπάρχει κανένα φορητό mobile hotspot, δηλαδή κάποια συσκευή μικρή (σαν φορητό modem δηλαδή) η οποία να μπορεί να πάρει μία κάρτα κινητής και να μπορεί να σερφάρει όταν βρίσκεται σε μέρος που δεν έχει wifi?

     

    Ναι. Εγώ έχω αυτό: http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-accessories/mobile-internet-usb/Cosmote-Pocket-Wifi-MF60-CE991A.htm

    Πάρα πολύ καλό και αξιόπιστο. ;)

  4. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτά που σου είπαν. Καταρχήν έχουμε ήδη αφήσει πίσω την 4.1.1 γιατί έχει βγει η 4.1.2 και την λαμβάνουν σταδιακά όλα τα 7άρια από αρχές Μαίου (unbranded). Όλα αυτά που γράφεις ίσως είχαν νόημα 3-4 μήνες πριν και όχι σήμερα που γνωρίζουμε επακριβώς τις αναβαθμίσεις του 7αριού. Όσο για το 20ευρο που σου πήραν τα λόγια είναι περιττά...

     

    Κι όμως, έτσι ακριβώς είναι. Αυτή ήταν η επίσημη θέση του επίσημου Samsung Service στην Ελλάδα.

  5. Καλημέρα στους φίλους,

    Εχθές κατάφερα να πάω στο Σέρβις της Samsung. Τα πράγματα έχουν ως εξής:

    Όσες unbranded συσκευές είναι από Ελλάδα (με Firmware που είναι EUR) (δλδ έχουν γίνει μαζική εισαγωγή για Ελλάδα) δεν έχουν πάρει, και πιθανόν να μην πάρουν update από 4.0.3 σε 4.1.1.

    Υπάρχουν unbranded συσκευές οι οποίες έγιναν μεμονωμένη εισαγωγή από εμπόρους (DBT, Γερμανία π.χ.) που πωλούνται φθηνότερα από τις άλλες (EUR) και παίρνουν update από 4.0.3 σε 4.1.1, ανάλογα με το αν έχει βγει.

    Για να πάρετε το update από 4.0.3 σε 4.1.1 πρέπει να πάτε στην Samsung, να σας φλασάρουν άλλο Firmware, άλλης χώρας που διαθέτει το 4.1.1. Φυσικά στο φλασάρισμα θα χάσετε όλα τα δεδομένα, :( θα πληρώσετε 20€, αλλά θα συνεχίσετε να έχετε την εγγύηση της συσκευής.

    Και κάτι ακόμα που μου είπαν από το Σέρβις της Samsung. Προκειμένου να ισχύει η εγγύηση της συσκευής, πρέπει η απόδειξη που σας έδωσαν όταν αγοράσατε την συσκευή να αναγράφει το ΙΜΕΙ της συσκευής, αλλιώς η συσκευή δεν καλύπτεται από την εγγύηση. Και αν η συσκευή δεν είναι EUR (δλδ για Ελλάδα) ο έμπορος πρέπει πρόσθετα να σας συμπληρώσει και σφραγίσει ΣΩΣΤΑ το Warranty Card που βρίσκεται μέσα στην συκευασία της συσκευής ΜΑΖΙ με την απόδειξη... :(

    Έτσι λοιπόν, πλήρωσα 20€, πήρα firmware KOR και 4.1.1 και έχω και την εγγύηση της συσκευής σε πλήρη ισχύ (η δική μου συσκευή ήταν από το Πλαίσιο με firmware EUR).

  6. Κατάλαβα τι λες και συμφωνώ (αν δώσουν απόδειξη περιγράφοντας τι έκαναν), παρόλα αυτά θα σε παρακαλέσω πάλι να μου πεις ποια είναι η unbranded ρομ που περνάνε...

     

    Φυσικά! Μόλις θα την περάσουν (θα παω στο Samsung Shop της Νίκαιας) θα βγάλω και PrintScreen και θα ενημερώσω όλους τους φίλους.

  7. Μάλλον δεν έχεις καταλάβει το σύστημα αναβαθμίσεων της Samsung στα android. Κάθε φορά που βγαίνει μια αναβάθμιση βγαίνει σταδιακά, για κάθε διαφορετική χώρα και πάροχο, πολλές φορές με διαφορετικά ονόματα και νούμερα στο firmware. Το αν μια συσκευή (είτε τηλέφωνο είτε tablet) δει αναβάθμιση ή όχι, εξαρτάται από τον συνδυασμό pda/phone/csc, των 3ων κομματιών του firmware, το οποίο με τη σειρά του εξαρτάται από τη χώρα προέλευσης της συσκευής (αυτό φαίνεται από τον σειριακό της αριθμό).

    Αν λοιπόν μια αναβάθμιση δε βγει για μια συγκεκριμένη χώρα, το τηλέφωνο αυτής της χώρας δεν πρόκειται να τη δει ποτέ.

    Μπορείς μόνος σου (ακριβώς όπως αυτοί οι τεχνικοί) να περάσεις firmware άλλης χώρας χωρίς παρενέργειες στη συσκευή, (αυτό που προφανώς κάνουν αυτοί οι επιεικώς απαράδεκτοι τεχνικοί), αλλά αν το κάνεις αυτό, είτε μετατρέπεις το τηλέφωνο σε τηλέφωνο εκείνης της χώρας (αν το κάνεις σωστά), ή απλά καταστρέφεις τη μελλοντική δυνατότητα αναβάθμισης από το kies.

    Ο μόνος λόγος που ίσως κάνουν αυτή την κίνηση (που πολύ αμφιβάλλω ότι την κάνουν επίσημα) είναι ότι έχουν πληροφορίες ότι δε θα ξαναδοθεί αναβάθμιση ποτέ.

     

    Ευχαριστώ ειλικρινά και θερμά για την διευκρίνηση, αλλά να σου επισημάνω ότι σε αυτή την κατεύθυνση με έστειλε η ίδια η Samsung, άρα είναι επίσημο, τουλάχιστον σύμφωνα με αυτούς. Προτιμότερο, θεωρώ, από το να την κάνω με το Odin ή με Root, έτσι ώστε αυτοί να είναι υπεύθυνοι και να μην χάσω ούτε την εγγύηση, ούτε τυχόν άλλη αναβάθμιση.

    Αυτό εννοώ λέγοντας ότι όσοι φίλοι θέλουν μπορούν να πάνε σε ένα Samsung Shop αφού η ίδια η Samsung Hellas δείχνει σε αυτή την κατεύθυνση.

  8. Εμ επειδή ξέρουμε λέμε... δεν έχει βγει για Ελλάδα η 4.1.2. Οι συσκευές που το πήρανε οπως λες δεν ήταν από Ελλάδα. Η Samsung δεν είναι Apple, δε βγάζει το ίδιο για όλους. Αν βάλουν λογισμικό unbranded άλλης χώρας, αχρηστεύουν τη δυνατότητα μελλοντικών αναβαθμίσεων από το Kies.

     

    Mπορείς να μας πεις την ελληνικότατη έκδοση που λένε ότι περνάνε; Το ότι έχει ελληνικά δε θα πει κάτι.

     

    Εννοείς ότι η Samsung βαζει 4.1.2 που ΔΕΝ είναι για Ελλάδα και είναι branded της Vodafone;

  9. Kαι πώς θα κάνουν αναβάθμιση αφού η Samsung δεν έχει βγάλει το 4.1.2 για την Ελλάδα; :X

    Τι χαζομάρες λένε... δηλαδή θα βάλουν άλλης χώρας λογισμικό;

     

    Το Android 4.1.2 έχει βγει για unbranded συσκευές. Μην λέτε κάτι, αν δεν το ξέρετε. Απλά ορισμέμες το έχουν πάρει, κι άλλες όχι. Η Samsung δίνει το unbranded 4.1.2 Ελληνικότατο. Δεν υπάρχει λόγος να φορέσετε το 4.1.2 της Vodafone.

     

    Ευχαριστώ παιδιά για τις διευκρινήσεις.

     

    Λέω να περιμένω για την επίσημη μέσω ΟΤΑ λοιπόν...

     

    Αν δεν την έχεις πάρει, πήγαινε σε Samsung Shop να σου περάσουν την 4.1.2 Ελληνικά, unbranded. Τζάμπα, εννοείται.

     

    Έχουν δώσει της vodafone 4.1.2 Ελληνικη , λογικά αυτό περνάνε... εγώ που το εβαλα με odin μια χαρα δουλευει,πεταξα και δυο τρεις χαζομάρες που ειχε απ τον παροχο και ολα κομπλέ.

     

    Η Samsung δεν περνάει της Vodafone, της Samsung περνάει με Ελληνικά.

  10. Γειά σας, να ρωτήσω και γω κάτι σαν καινούριος στα tablets.

    Το μοντέλο GT P3100 που είναι 3G, μπορούμε να βάζουμε-βγάζουμε τη sim με ανοιχτή συσκευή ή πρέπει κάθε φορά να το κλείνουμε;

     

    Δεν χρειάζεται, μόνη της η συσκευή θα σου ζητά να κάνεις επανεκκίνηση. ;-)

     

     

    Επειδή σήμερα ξαναμίλησα με Samsung και επειδή ξέρω ότι πολλοί συμφορουμίτες ενδιαφέρονται, να σας ενημερώσω ότι μου είπαν από την Samsung πως εφόσον η συσκευή δεν κάνει update σε Android 4.1.2, μπορείτε να το κάνετε σε ένα κατάστημα της Samsung. Για να βρείτε το πλησιέστερο κατάστημα της Samsung ή πάρτε τηλ. στο 801-11-7267864 ή εδώ (http://www.samsung.com/gr/support/location/supportServiceLocation.do?page=SERVICE.LOCATION).

  11. Καλημέρα φίλοι :)

     

    Αγόρασα για τα γονίδια το ταμπλετάκι αυτό μπας και καταφέρουν να εξοικειωθούν με τα τεκτενώμενα, αλλά μάταιος ο κόπος :lol:

     

    Η κλασική ερώτηση υποθέτω ακολουθεί: πώς στα κομμάτια θα βλέπω flash;; Μπαίνω στην adobe και δε με αφήνει να το κατεβάσω γιατί λέει δε γουστάρει :lol:

     

    Πρέπει να το ρουτάρω; Αν και θα μου φαινόταν καλή ιδέα το ρουτ ούτως ή αλλέως γιατί οι διαφημίσεις που πετάγονται από παντού είναι το κάτι άλλο... (οδηγός για ρουτ σε ταμπλετάκι έχεις κάποιος πρόχειρο;;)

     

    Ευχαριστώ πολύ :)

     

    Δεν μπορείς να το κατεβάσεις από το Google Play;

  12. Με το kies προσπαθώ αλλά όταν συνδέω το τάμπλετ στον υπολογιστή δεν αναγνωρίζεται. Δεν ξέρω τι κάνω λάθος αλλά το προσπάθησα σε δύο ξεχωριστούς υπολογιστές. Όσο για το καλώδιο, είναι το εργοστασιακό και όταν το χρησιμοποιώ για φόρτιση δουλεύει κανονικά. Μήπως υπάρχει κάποια επιλογή στις ρυθμίσεις του τάμπλετ και δεν την έχω εντοπίσει;

     

    Κάνε uninstall το KIES και μετά εγκατάστησέ το πάλι και ξαναδοκίμασε.

  13. Παιδιά έχω ένα θεματάκι.

    Προσπάθησα να κάνω αναβάθμιση μέσω kies ανεπιτυχώς. Αν και έκανα εγκατάσταση στον desktop και στο laptop όταν συνδέω το τάμπλετ δεν το αναγνωρίζει, δεν κάνει απολύτως τίποτα.

    Επίσης μέσω OTA δεν μου εμφανίζει διαθέσιμες ενημερώσεις.

     

    Καμιά συμβουλή;

     

    Τι αναβάθμιση; Τι πήγε στραβά; Περισσότερες λεπτομέρειες!

  14. Τυχερός απο την μία, αλλά απο την άλλη δεν το κάνει, ούτε απο Kies ουτε απ'ευθειας απο το tablet.

     

    Καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει;

     

    Μήπως να δοκίμαζες, αφού κατεβάσεις το αρχείο, να κάνεις update ξεκινώντας από το bootloader;

    Μια ιδέα λέω, ίσως κάποιος φίλος να έχει καμμιά καλύτερη, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο. :confused::(

  15. Ναι έκανα και restart. Αλλά τίποτα... Βασικά δεν θυμάμαι ακριβώς τι λέει το μηνυμα για το update απο το Kies.

     

    Μα, η έκδοσή σου λέει ότι έχει γίνει η αναβάθμιση. Που είναι το πρόβλημά σου;

  16. Καλημέρα παιδιά... Προσπάθησα χθες να κάνω update το firmware με βάση μια ενημέρωση που μου έβγαλε, αλλά που πέταξε μήνυμα ότι δεν μπορούσε να το κανει και να το κάνω συνδέοντας το tablet με το PC (update μέσω Kies).

    Κατέβασε κάτι package το Kies αλλά και εκεί κόλλαγε και δεν έκανε τπτ.

    Έχεις κανείς καμιά ιδέα. Παραθέτω και ένα screenshoot με πληροφορίες της συσκευής.

     

    Restart έκανες;

    Αν και από την εικόνα φαίνεται ότι το update έχει γίνει...;)

  17. Ναι, θα ενημερώσω! :)

     

    Καλημέρα σε όλους τους φίλους.

    Σήμερα μίλησα με την Samsung Hellas και με ενημέρωσαν ότι

    "Οι αναβαθμίσεις γίνονται διαδοχικά, σύμφωνα με τα ΙΜΕΙ και τους σειριακούς αριθμούς τους, σταδιακά θα γίνει και στη δική σας συσκευή αναβάθμιση"

    Μιλάμε πάντα για Jelly Bean 4.1.1.

×
×
  • Create New...