Jump to content

kater

Members
  • Δημοσιεύσεις

    69
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kater

  1. Πολύ περισσότερο από αυτό, γιατί η οθονίτσα του είναι μικρή. Όλη η κατανάλωση είναι από την σύνδεση. Ναι, μπορείς να συνδεθείς κανονικά. Και μπορείς να το συνδέσεις και στο PC. :)
  2. Εξαιρετικά. Όταν υπάρχει 3G, έχεις 3G. Και η μπαταρία του έχει τον απέθαντο.:) Παίρνει μάλιστα και πρόσθετη κεραία ως αξεσουάρ, αλλά στην Ελλάδα δεν βρήκα. Α, παίρνει και SD, επίσης.
  3. Ναι. Εγώ έχω αυτό: http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-accessories/mobile-internet-usb/Cosmote-Pocket-Wifi-MF60-CE991A.htm Πάρα πολύ καλό και αξιόπιστο. ;)
  4. Κι όμως, έτσι ακριβώς είναι. Αυτή ήταν η επίσημη θέση του επίσημου Samsung Service στην Ελλάδα.
  5. Καλημέρα στους φίλους, Εχθές κατάφερα να πάω στο Σέρβις της Samsung. Τα πράγματα έχουν ως εξής: Όσες unbranded συσκευές είναι από Ελλάδα (με Firmware που είναι EUR) (δλδ έχουν γίνει μαζική εισαγωγή για Ελλάδα) δεν έχουν πάρει, και πιθανόν να μην πάρουν update από 4.0.3 σε 4.1.1. Υπάρχουν unbranded συσκευές οι οποίες έγιναν μεμονωμένη εισαγωγή από εμπόρους (DBT, Γερμανία π.χ.) που πωλούνται φθηνότερα από τις άλλες (EUR) και παίρνουν update από 4.0.3 σε 4.1.1, ανάλογα με το αν έχει βγει. Για να πάρετε το update από 4.0.3 σε 4.1.1 πρέπει να πάτε στην Samsung, να σας φλασάρουν άλλο Firmware, άλλης χώρας που διαθέτει το 4.1.1. Φυσικά στο φλασάρισμα θα χάσετε όλα τα δεδομένα, :( θα πληρώσετε 20€, αλλά θα συνεχίσετε να έχετε την εγγύηση της συσκευής. Και κάτι ακόμα που μου είπαν από το Σέρβις της Samsung. Προκειμένου να ισχύει η εγγύηση της συσκευής, πρέπει η απόδειξη που σας έδωσαν όταν αγοράσατε την συσκευή να αναγράφει το ΙΜΕΙ της συσκευής, αλλιώς η συσκευή δεν καλύπτεται από την εγγύηση. Και αν η συσκευή δεν είναι EUR (δλδ για Ελλάδα) ο έμπορος πρέπει πρόσθετα να σας συμπληρώσει και σφραγίσει ΣΩΣΤΑ το Warranty Card που βρίσκεται μέσα στην συκευασία της συσκευής ΜΑΖΙ με την απόδειξη... :( Έτσι λοιπόν, πλήρωσα 20€, πήρα firmware KOR και 4.1.1 και έχω και την εγγύηση της συσκευής σε πλήρη ισχύ (η δική μου συσκευή ήταν από το Πλαίσιο με firmware EUR).
  6. Φυσικά! Μόλις θα την περάσουν (θα παω στο Samsung Shop της Νίκαιας) θα βγάλω και PrintScreen και θα ενημερώσω όλους τους φίλους.
  7. Ευχαριστώ ειλικρινά και θερμά για την διευκρίνηση, αλλά να σου επισημάνω ότι σε αυτή την κατεύθυνση με έστειλε η ίδια η Samsung, άρα είναι επίσημο, τουλάχιστον σύμφωνα με αυτούς. Προτιμότερο, θεωρώ, από το να την κάνω με το Odin ή με Root, έτσι ώστε αυτοί να είναι υπεύθυνοι και να μην χάσω ούτε την εγγύηση, ούτε τυχόν άλλη αναβάθμιση. Αυτό εννοώ λέγοντας ότι όσοι φίλοι θέλουν μπορούν να πάνε σε ένα Samsung Shop αφού η ίδια η Samsung Hellas δείχνει σε αυτή την κατεύθυνση.
  8. Εννοείς ότι η Samsung βαζει 4.1.2 που ΔΕΝ είναι για Ελλάδα και είναι branded της Vodafone;
  9. Το Android 4.1.2 έχει βγει για unbranded συσκευές. Μην λέτε κάτι, αν δεν το ξέρετε. Απλά ορισμέμες το έχουν πάρει, κι άλλες όχι. Η Samsung δίνει το unbranded 4.1.2 Ελληνικότατο. Δεν υπάρχει λόγος να φορέσετε το 4.1.2 της Vodafone. Αν δεν την έχεις πάρει, πήγαινε σε Samsung Shop να σου περάσουν την 4.1.2 Ελληνικά, unbranded. Τζάμπα, εννοείται. Η Samsung δεν περνάει της Vodafone, της Samsung περνάει με Ελληνικά.
  10. Δεν με ρώτησαν γι' αυτό, οπότε υποθέτω, όλα. Πάρτε τηλ στο Samsung Shop που θα βρείτε κοντά σας και ρωτήστε εκεί. :)
  11. Δεν χρειάζεται, μόνη της η συσκευή θα σου ζητά να κάνεις επανεκκίνηση. ;-) Επειδή σήμερα ξαναμίλησα με Samsung και επειδή ξέρω ότι πολλοί συμφορουμίτες ενδιαφέρονται, να σας ενημερώσω ότι μου είπαν από την Samsung πως εφόσον η συσκευή δεν κάνει update σε Android 4.1.2, μπορείτε να το κάνετε σε ένα κατάστημα της Samsung. Για να βρείτε το πλησιέστερο κατάστημα της Samsung ή πάρτε τηλ. στο 801-11-7267864 ή εδώ (http://www.samsung.com/gr/support/location/supportServiceLocation.do?page=SERVICE.LOCATION).
  12. Δεν μπορείς να το κατεβάσεις από το Google Play;
  13. Κάνε uninstall το KIES και μετά εγκατάστησέ το πάλι και ξαναδοκίμασε.
  14. Τι αναβάθμιση; Τι πήγε στραβά; Περισσότερες λεπτομέρειες!
  15. Αυτό της Vodafone είναι branded;
  16. Μήπως να δοκίμαζες, αφού κατεβάσεις το αρχείο, να κάνεις update ξεκινώντας από το bootloader; Μια ιδέα λέω, ίσως κάποιος φίλος να έχει καμμιά καλύτερη, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο. :confused::(
  17. Ναι, σου ζητάει να κάνεις update σε 4.1.2, τυχερέ! :)
  18. Μα, η έκδοσή σου λέει ότι έχει γίνει η αναβάθμιση. Που είναι το πρόβλημά σου;
  19. Restart έκανες; Αν και από την εικόνα φαίνεται ότι το update έχει γίνει...;)
  20. Να 'σαστε όλοι καλά. Χαίρομαι που, έστω κι έτσι, βοήθησα την παρέα. :)
  21. Καλημέρα σε όλους τους φίλους. Σήμερα μίλησα με την Samsung Hellas και με ενημέρωσαν ότι "Οι αναβαθμίσεις γίνονται διαδοχικά, σύμφωνα με τα ΙΜΕΙ και τους σειριακούς αριθμούς τους, σταδιακά θα γίνει και στη δική σας συσκευή αναβάθμιση" Μιλάμε πάντα για Jelly Bean 4.1.1.
  22. Για να μην έχει βγει ως τώρα, μάλλον χλωμό το κόβω. Αύριο τηλ στη Samsung και βλέπουμε. ;-)
×
×
  • Create New...