Jump to content

gargou

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About gargou

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

gargou's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ευχαριστώ. Ελπίζω να μην τα κάνω χειρότερα τα πράγματα :p Επανέρχομαι τώρα που τελείωσα. Αφού πέρασε μιάμιση ώρα περιμένοντας να εγκατασταθεί η custom ROM, αναγκάστηκα να το κλείσω. Τότε είναι που άλλαξα υπολογιστή και έγιναν όλα αμέσως. Σε 6 λεπτά είχε σεταριστεί το κινητό και δεν έλειπε τπτ από μέσα. Τελικά ο υπολογιστής μου έκανε τη ζημιά παρ' ότι είναι σαφώς πιο γρήγορος και καινούριος. Τέλος καλό όλα καλά. Πάω τώρα να δοκιμάσω κάποια άλλη ROM. Σ' ευχαριστώ φίλε tolisfz6 για τη βοήθεια σου.
  2. 1) Από που να κατεβάσω την official; Οι οδηγίες του kouros17 που βρίσκονται; 2) Πως έπρεπε να περάσω το zip; Μέσα το μόνο που είχε ήταν ένα .img file και όχι κάποιο .md5. Επομένως φαντάστηκα πως 8α το πέρναγα όλο μαζί.
  3. Καλησπέρα παιδιά. Μετά από καιρό που έχω το κινητό, είπα να αλλάξω ROM και να βάλω την CyanogenMod 10.1 by ADC Team - Release 5. Ωστόσο έχω κάποια θέματα και το κινητό μου αυτή τη στιγμή δεν bootάρει καν. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Κατέβασα το odin και το CWM-6.0.2.8-ariesve-20130627.zip. Ακολούθησα τις οδηγίες εγκατάστασης, αλλά την ώρα της εγκατάστασης έβγαλε κάτι ιερογλυφικά στο πεδίο message του odin και το πρόγραμμα έκλεισε με σφάλμα. Αποσύνδεσα το κινητό και έβγαλα τη μπαταρία. Μετά από αυτό όταν πάω να το ξανανοίξω μου βγάζει μια εικόνα με ένα κινητό και ένα υπολογιστή και στη μέση μια σύνδεση με ένα τριγωνάκι (σαν να θέλει να πει ότι δεν υπάρχει σύνδεση). Το κινητό μπορεί πλέον να μπει μόνο σε downloading mode. Δοκίμασα να ξαναβάλω το bootloader, αλλά το odin κολλάει στην αρχή που λέει partition.bin download... Δοκίμασα να βάλω το TWRP-2.6.0.0-ariesve-20130711.zip αλλά και πάλι κλείνει το odin με σφάλμα. Μήπως πρέπει να περάσω ξανά την custom ROM. Και αν ναι που θα την βρω γιατί δεν έχω κρατήσει back-up. Υ.Γ.: Δεν με νοιάζει να χάσω όλα τα δεδομένα του κινητού. Υ.Γ.: Το εικονίδιο που εμφανίζει είναι αυτό. http://forum.xda-developers.com/wiki/images/thumb/d/d8/Samsung_Galaxy_S_Black_Screen_of_Death.jpg/200px-Samsung_Galaxy_S_Black_Screen_of_Death.jpg
×
×
  • Create New...