Jump to content

donpaganistis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About donpaganistis

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

donpaganistis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ειχα δοκιμασει τα παντα εκτος απο αυτο που μου προτεινες!! Σε ευχαριστω παρα πολυ! Δεν το βρισκω το ημερολογιο, μηπως μπορει καποιος να βοηθησει; Το μενου μου ειναι στα αγγλικα και περα απο ενα Καλενταρ (που βρισκω στα Σετινγκς), το οποιο απαιτει συνδεση ιντερνετ για να το ενεργοποιησεις δεν εχω βρει τιποτε αλλο. Επισης ως μπορω να το κανω;εχω νεα ερωτηση: Δεν μπορω να προσθεσω εναν δικο μου ηχο κλησης περα απο ατους που προσφερει το Αντροιντ; Αν ναι π
  2. Εδω και 5 μερες εχω στα χερια μου το Νεξους(μεταχειρισμενο 1,4 έτους). Πρωτες εντυπωσεις: + διαρκεια Μπαταριας 3 γεματες ημερες (μονο τηλεφωνα-σμσ και σκαλισμα. Χωρις καθολου μουσικη και Γουαι-Φαι) +Πολυ "καθαρη" οθονη!Ανταποκρινεται αμεσως στο αγγιγμα + Αξιοπρεπης καμερα και αξιοπρεπεστατο βιντεο Ερωτησεις: 1. Στο αρχειο των των σμσ και των κλησεων, δεν μπορω να σβηνω μεμονωμενα σμσ και κλησεις; Η μονη επιλογη που μου εμφανιζει ειναι : Clear Call log που αν την επιλεξω σβηνει ολα τα σμσ ή τις κλησεις. Πως μπορω να σβηνω 1 προς ενα τα σμσ και τις κλησεις; Μηπως δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα; 2. Ειναι δυνατον να μην υπαρχει ενα απλο ημερολογιο; Οι μονες επιλογες που βλεπω στο Calendar ειναι: Microsoft Excange ActiveSync kai Google, που και οι 2 για να εγκατασταθουν απαιτουν Ιντερνετ. Υπαρχει κατι περα απο αυτο; Με συμφερει να ανοιξω λογαριασμο στη Google (γιατι μεχρι τωρα δεν εχω); Ειναι ιδεα μου ή χωρις λογαριασμο Google, δεν μπορεις να χρησιμοποιησις ουτε το μισο των εφαρμογων του Android?
  3. Καλημέρα παιδιά! Έχω βρει μια συσκευη στην Πολωνια, συγκεκριμένα την HTC Mozart, που χρησιμοποιει το λειτουργικό σύστημα Windows Mobile 7 PL (την πολωνική έκδοση). Αυτο που θέλω να ρωτησω ειναι αν μπορω ευκολα απο τις ρυθμισεις να αλλαξω τοσο τη γλωσσα γραφης όσο και τη γλωσσα του τηλεφωνου σε Αγγλικα ή αν η μονη μου επιλογη ειναι να κατεβασω κα να εγκαταστασω το αγγλικο πακετο γλωσσας.
×
×
  • Create New...