Jump to content

curunvir

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by curunvir

  1. Γειά σας, έχω το Nexus S και πρόσφατα εγκατέστησα την CyanogenMod 10.1 αλλά έχω το εξής πρόβλημα : συνδέω την συσκευή με τον υπολογιστή μέσω καλωδίου usb, ο υπολογιστής αναγνωρίζει την συσκευή, ενεργοποιώ το mount storage, ακούγεται ο γνωστός ήχος αλλά δεν έχω πρόσβαση στο κινητό για να μεταφέρω ή να δω τα αρχεία της συσκευής. Γενικότερα, μολονότι η συσκευή αναγνωρίζεται, πρακτικά δεν είναι πουθενά ανιχνεύσιμη (από "my computer" κλπ). Ευχαριστώ Άκυρο τελικά, το βρήκα.
  2. curunvir

    Google Nexus S

    Ευχαριστώ, δούλεψε μια χαρά. Το απενεργοποίησα μέσα από το device administrator!
  3. curunvir

    Google Nexus S

    Καλησπέρα, αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα : είχα στο παρελθόν εγκαταστήσει την εφαρμογή του ''prey'' στο κινητό μου, ωστόσο πρόσφατα αφαίρεσα την συσκευή από το control panel και θέλησα να ξανα-εγκαταστήσω από την αρχή την εφαρμογή. Όταν πάω όμως να την απεγκαταστήσω μέσα από το κινητό, οι επιλογές ''Αναγκαστική διακοπή'' & ''κατάργηση εγκατάστασης'' είναι απενεργοποιημένες. Ακόμη, όταν πάω να εγκαταστήσω την εφαρμογή μέσω του market μου δίνει την δυνατότητα ''απενεργοποίηση'' αλλά όταν την πατάω μου λέει ότι η παρούσα εφαρμογή δεν γίνεται να απενεργοποιηθεί γιατί εκτελεί μια λειτουργία του τηλεφώνου. Ουσιαστικά, δεν μπορώ να απεγκαταστήσω την εφαρμογή από το κινητό. [Συσκευή : Nexus S - Έκδοση Android : 4.0.4] Έχει κανείς κάποια ιδέα; Ευχαριστώ!
  4. Καλησπέρα, θέλω να εγκαταστήσω την έκδοση [ROM] [FASTEST ICS 4.0.4] 03/03/12 Pixel Rom 1.60 και έχω τις εξής απορίες : Εκτός από τα wipe cache κλπ. πρέπει να κάνω και wipe data/factory; Ποιός είναι ο πιο ''συμβατός'' kernel για την συγκεκριμένη έκδοση και πού μπορώ να τον βρώ; Ευχαριστώ!
  5. Ευχαριστώ, ελπίζω να μην κολλήσει!
  6. Καλημέρα, έχω το Samsung Nexus S και εδώ και 2 μήνες περίπου έχω εγκαταστήσει την ROM Apex v.1.0.2 και τον kernel Matri1x. Τον τελευταίο μήνα εμφανίζει το εξής πρόβλημα : όταν πατάω το πλαϊνό κουμπί για να ανοίξω το τηλέφωνο, φορτώνει το σύμβολο ΑPEX με τα μπλε Androidakia που περνάνε γύρω του. Αυτό συνεχίζεται αλλά πριν φορτώσει εντελώς κολλάει στο σημείο αυτό. Όσο κι αν το αφήσω (μήπως ξεμπλοκάρει μόνο του) δεν γίνεται τίποτε. Έτσι, αναγκάζομαι να βγάλω την μπαταρία και να την ξανα-βάλω ώστε να το ανοίξω και πάλι. Αυτό γίνεται τουλάχιστον 2 φορές τη εβδομάδα. Έχετε καμία ιδέα για το τι να κάνω, μήπως πρέπει να αλλάξω την έκδοση της ROM ; Ευχαριστώ!
  7. Το ενεργοποίησα και όλα εντάξει. Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Θέλω να εγκαταστήσω την Gingerbread, πριν είχα την Gingerbread 2.3.7, αλλά απ'ότι βλέπω αυτή που υπάρχει είναι η 2.3.6. Εαν εγκαταστήσω τη 2.3.6, ξέρετε αν θα λαμβάνω αυτόματα τις ενημερώσεις του android έτσι ώστε να έχω και πάλι την 2.3.7 ; Ευχαριστώ!
  8. Έκανα όσα λέει ο τύπος από το video και όντως στο device manager από ''!'' εμφανίζει πλέον το ''Android Phone'' και υποκατηγορία ''Android ADB Interface''. Δεν ξέρω τί φταίει, o φάκελος nexussrootICS στον οποίο λέει να unzipparw τα αρχεία του NexusSRootICS.zip είναι φάκελος που φτιάχνω εγώ στο C:, σωστά ;
  9. Γειά! Έχω το ίδιο πρόβλημα κ εγώ. Ακολούθησα τις οδηγίες από το nexusshacks, εγκατέστησα τους οδηγούς αλλά όταν πάω στο command prompt και βάζω την εντολή αντί να προχωράει, απαντά το εξής <<the system cannot find the patch specified>>. Έχετε καμιά ιδέα για το τί μπορεί να συμβαίνει ; Ευχαριστώ!
  10. curunvir

    Google Nexus S

    Έχω το Samsung Nexus S. Κυρίως ρωτάω για το αν αυτό είναι εφικτό και αν ναι, πώς!
  11. curunvir

    Google Nexus S

    Καλησπέρα, εγκατέστησα πρόσφατα την έκδοση Ice Cream και θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Πως γίνεται εαν κάποια στιγμή θελήσω να επιστρέψω στην έκδοση που είχε προηγουμένως το κινητό μου, δηλ. την Gingerbread (2.3.7) ; Υπάρχει κάποιο link από την εταιρεία ; Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...