Jump to content

ConstantineDLJN

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ConstantineDLJN

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

ConstantineDLJN's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα! Κατάφερα κ πέρασα την 2.3.5 Ηταν ένα αρχείο με 3 STEP μέσα, δε θυμάμαι τώρα από που το ειιιιιιχα κατεβάσει. Ολα λειτουργούν κανονικά εκτός από το 3g. Λοιπόν, ανοίγω 3g κ μου κολλάει τις εφαρμογές, δεν μου τις φορτώνει. fb, messenger, 4square κ γενικά όποια άλλη προσπαθήσω ενώ την ίδια στιγμή που φορτώνει κανονικά τα sites στο internet, από wifi φορτώνουν κανονικά όλα. Μήπως ξέρει κανείς τον λόγο? Ελπίζω να μπορέσει κάποιος να βοηθήσει. Ευχαριστώ.
  2. Θα το κάνω το update αλλα τώρα δεεεεν, αν μείνω χωρίς κινητό στη μέση της εξεταστικής την έκατσα, οπότε με το που κατέβω αθήνα σ ευχαριστώ πάντως!
  3. Αν εννοείς εργοστασιακές ρυθμίσεις, 2 φορές το χω κάνει και τίποτα. κάτι βρήκα για να περάσω την 2.3, αν συνεχίσει με το που γυρίσω Αθήνα θα πάω wind. Από τα τόσα που κάνει εγώ πιστεύω ότι απλά ήμουν τέρμα κωλόφαρδος κ έπεσα σε συσκευή χρέπι. Ελπιζω στο να μου την αλλάξουν γιατί είναι βάσανο το τόσο κόλλημα που τρώει. Όπως κ να χει σ ευχαριστώ κ πάλι για την βοήθεια.
  4. Δεν έχω ιδέα από hard reset, είμαι τέρμα άσχετος από αυτά, ούτε back up γνωρίζω. Αν υπάρχει κάποιο link που θα βρω τον τρόπο για να το κάνω βήμα-βήμα ποσταρε το εδώ να το κοιτάξω. Κατεβάζω κ το android 2.3 αν είναι εύκολο να το περάσω θα ήθελα κ σ αυτό μια βοήθεια. ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ!
  5. Σ ευχαριστώ για την απάντηση κ την βοήθεια που προσπάθησες να δώσεις αλλά δεν είναι αυτό 1000%, έχω 2GB free στην κάρτα κ λίγο πάνω από την μισή μνήμη του κινητού free, οπότε κάτι άλλο είναι. Νομίζω πως η μόνη λύση είναι το service, έχει καταντήσει απίστευτα κουραστικό. συνέχεια κολλάει. Με το που γυρίσω Αθήνα θα το πάω στην WIND, απλά σπάζομαι γιατί σίγουρα θα κάνει περάσει αιώνας να μου το δώσουν πίσω. Ελπίζω τουλάχιστον να μου το δώσουν με το android 2.3.
  6. Καλησπέρα, έχω ξαναγράψει για κάποιο πρόβλημα που αντιμετώπισα κ μου είπατε εδώ μέσα κάποιες πιθανές λύσεις αλλά τελικά ΤΙΠΟΤΑ. Λοιπόν, το κινητό κολλάει τρελά. κατέβασα άλλο launcher κ συγκεκριμένα τον GO launcher αλλά κ πάλι τίποτα. Στην αρχή (1-2 μέρες) ήταν ΟΚ μετά πάλι τα ίδια. Κολλάει κ εννοώ ότι μπορεί να περάσουν κ 10'' από τη στιγμή που θα πατήσω κάποιο εικονίδιο μέχρι να το ανοίξει, αργεί να ανοίξει φακέλους, εφαρμογές, κτλ... κάνει restart μόνο του, μου βγάζει error loading widget, μου βγάζει ειδοποίηση για νέα μηνύματα τα οποία ήδη έχω διαβάσει κ πραγματικά δε θυμάμαι τι άλλο κάνει... Λογικά η μόνη λύση είναι να το πάω στην WIND, εγώ θέλω αντικατάσταση, αυτές τις μέρες δε μπορώ όμως να το πάω κ θα πάω όταν θα γυρίσω, τότε θα έχουν περάσει 2-3 βδομάδες το πολύ από την αγορά του, ξέρει κάνεις αν γίνεται αντικατάσταση κ πόσο καιρό θα πάρει? Κ βασικά θέλα να μάθω αν υπήρξε κ άλλος κάτοχός του με το ίδιο πρόβλημα. Αυτά κ ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  7. Σ ευχαριστώ για την απάντηση αλλά αυτό έχω κατεβάσει κ εγώ κ οι φωτος που έχουν δεν είναι μόνο από κινητό, δε ξέρων αν τις συγχρονίζουν από το pc ή τις περνάνε στο κινητό κ τις ανεβάζουν μετά εκεί αλλά σίγουρα αρκετές από αυτές είναι επεξεργασμένες στο pc. Όπως κ να χει σ ευχαριστώ για την απάντηση, θα ψάξω κ άλλο στο νετ ελπίζοντας να βρω τίποτα...
  8. Καλησπέρα, μήπως γνωρίζει κανείς κάποια εφαρμογή για φωτογραφίες που να μπορείς να τις κάνεις share απο το κινητό σου στο νετ αλλά να είναι για φωτογραφίες από κινητό? Γιατί ότι βρήκα έχει κ φωτογραφίες από φωτογραφική και επεξεργασία σε υπολογιστή. * Ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ.
  9. ΩΧ... ΚΑΛΗ ΦΑΣΗ!!! Δε ξέρω αν θα κολλάει κ αυτός, κατέβασα αυτόν που μου είπες go launcher και για μένα που 'μαι ΑΣΧΕΤΟΣ έχει πολύ πράγμα να χαζέψω/ασχοληθώ, ελπίζω να ΄ναι οκ και να μην με μανουριάσει και αυτός. Πάντως, σ' ευχαριστώ για την βοήθεια κ τον χρόνο σου!
  10. Σ' ευχαριστώ για την απάντηση, θα δοκιμάσω αυτά που είπες αλλά... hard reset πως??? κ όταν λες να δοκιμάσω κάποιον άλλο launcher πως θα το κάνω αυτό? * Όπως είπα και στο πρώτο μήνυμα, δεν έχω ιδέα από κινητά γι' αυτό και ρωτάω για hard reset και launcher
  11. Καλησπέρα! Αγόρασα και εγώ πριν από 5-6 μέρες το Ideos X5 pro και ήθελα να ρωτήσω 2-3 πραγματάκια. Αρχικά να πω ότι δεν έχω ιδέα από κινητά και τα περισσότερα που διάβασα εδώ μέσα μου φαίνονται αλαμπουρνέζικα... Λοιπόν 1) αγόρασα το pro k όχι το απλό, δείχνει ότι έχει 1ghz επεξεργαστή κ έχει κ ράδιο, οπότε κομπλέ. Κατέβασα την εφαρμογή Quadrant και την έτρεξα και αποτέλεσμα μου έβγαλε 1935, στο παρακάτω link είναι ένα βιντεάκι που τρέχει την εφαρμογή στο pro και στο απλό ταυτόχρονα και δίνει για το απλό 1348 και για το pro 2097, κανονικά δεν πρέπει και το δικό μου να βγάζει 2097 αντί για 1935? 2) επειδή από ότι διάβασα έχει βγει Gingerbread για το κινητό πάω να το κατεβάσω και δε μπορώ, βγάζει πρόβλημα στη σελίδα εδώ και περίπου 2-3 μέρες, σε αυτό λογικά φταίει το site της εταιρίας και απλά ρωτάω μήπως το αντιμετωπίζουν και άλλοι αυτό το πρόβλημα. 3) το κυριότερο που θέλω να ρωτήσω και ελπίζω κάποιος να με βοηθήσει είναι το ακόλουθο. Ότι έχει μέσα το κινητό είναι από το market, τίποτα δεν πέρασα έτσι οπότε λογικά δεν πρέπει να υπάρχει κάποιο πρόβλημα αλλά πολύ συχνά μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα και κολλάει το κινητό, αργεί, δεν ανοίγει τους φακέλους και χρειάζεται κάποια δευτερόλεπτα και μερικές φορές κάνει restart μόνο του, το μήνυμα είναι το εξής: Υπήρξε μη αναμενόμενη διακοπή της εφαρμογής Εφαρμογή εκκίνηση HUAWEI (διαδικασία com.huawei.launcher2). και μου βγάζει να πατήσω μόνο μία επιλογή, το προσπαθήστε ξανά. Μήπως ξέρει κανένας σε τι μπορεί να οφείλεται αυτό? Αυτά και ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
×
×
  • Create New...