Jump to content

xristo18s

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About xristo18s

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

xristo18s's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΩΡΕΑΝ GPS ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΗΛ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone γιατί είναι σαν να φωνάζεις.
  2. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΝΑ STAR S5 BUTTERFLY KAI ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙΑ ΟΚ ΣΑΝ ΤΗΛ ΚΑΛΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΚΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΚΑΛΗ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ.ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ GPS ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΠΕΙΔΗ ΟΤΑΝ ΚΑΝΩ ΚΛΗΣΗ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΒΗΝΕΙ Η ΟΘΟΝΗ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΠΑΤΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΑΚΙ ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΟΛΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΟΘΟΝΗ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΥΣΕ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΠΟΛΛΗ. -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone γιατί είναι σαν να φωνάζετε.
  3. παιδια γεια σας πηρα και εγω το τηλ.αλλα εχω ενα θεμα αν μπορειτε να με βοηθησετε θελω να μαθω πως λειτουργει το GPS πρεπει να αγορασω καποιο προγραμμα αν μπορειτε βοηθηστεμε θα το εκτημουσα.ευχαρηστω.
×
×
  • Create New...