Jump to content

maril

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About maril

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

maril's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εκανα αναβαθμιση (4.0.3) εχτες και μετα απο αυτο 1) δεν στελνει μεσω bluetooth στο pc αλλα απο το pc στελνει στο κινητο. Το pc δεν κανει εγκατασταση drivers του κινητου,(αν εχω καταλαβει σωστα).Τι μπορω να κανω? 2)Τις επαφες και το ημερολογιο πως θα τις αποθηκευσω στο pc ? Με το pc companon δεν βρισκω ακρη.Φταιει η αναβαθμιση ?
  2. Αδιαβαστη!!! Το σκονακι το ειχα αλλα δεν βγαζω ακρη ,Η υλη ειναι μεγαλη. Κατι καταφερα αλλα στο colornote εχασα τις σημειωσεις που ειχα. Κατι που δεν εχω καταλαβει ειναι πως μπορω να ξερω οτι στο pc εχω drivers για το neo V .Δεν ειναι απαραιτητο αυτο να υπαρχει για root ?( αργει να γινει )
  3. Eκανα επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων χωρις να σβησω τα δεδομενα της sd. Πως θα εγκαταστησω τις εφαρμογες που θελω απο την καρτα ?Στην καρτα εχω το Αστρο,πρεπει να το κατεβασω ξανα απο το market για να δω το περιεχομενο της sd ? Ξερω οτι ειναι νηπιακου επιπεδου οι ερωτησεις αλλα τωρα αρχισα να σκαλιζω το τηλ και ειπα να αρχισω απο σιγουρα πραγματα αλλα μαλλον θα μεινω στην ιδια ταξη!
  4. Οχι αυτο ειναι Fat32. Ας δουλεψει το φλασακι, ειναι 8 gb ,5-6 ταινιες χωραει μετα βαζω αλλες.Ποσο συχνα και ποσες ταινιες θα δω απο το τηλ ?Για κανενα ταξιδι το ειχα σκεφτει. Ο σκληρος ειναι δυσκολο να γινει Fat32 ?Θα εχει προβλημα αν γινει Fat me to Pc ?
  5. Συγνωμη για τα off topic. Ο σκληρος ειναι 1Τ σε NTFS και δεν εχει εξωτερικη τροφοδοσια. Πρεπει να μελετησω τις οδηγιες γιατι εχω .....αγνωστες λεξεις(ορολογια).
  6. εχω 2 Gb αλλα περιμενω απο amazon mia 16 Gb class 10.Να περιμενω την 16 gb και μετα να κανω root ;
  7. Ευχαριστω για τις τοσο χρησιμες και κατατοπιστικες συμβουλες. Καπου εγινε αναφορα για εξωτερικη τροφοδοσια σκληρου αλλα το ψαχνουν ακομα.Θα ηθελα και εγω να ενημερωθω γι αυτο. Ο βασικος λογος μεχρι στιγμης που θα εκανα root ειναι για να βλεπω ταινιες απο σκληρο η φλασακι. Αρχιζω να το σκεφτομαι ,ομως εχω την 062.Θα ηταν καλιτερα να περιμενω η να τολμησω (και οτι γινει) να γυρισω στη 042 και να κανω root ?
  8. Κριμα απ οτι καταλαβα δεν υπαρχει αλλος τροπος για να συνδεσω σκληρο. Ειμαι ασχετη, ειναι δυσκολο να κανω root ,και εχω την 062.Αν τελικα παρω την αποφαση να δοκιμασω root (ξερω οτι εχω ελπιδες με τον θαυμασιο οδηγο και την βοηθεια σας) πως ξερω αν ο σκληρος και το φλασσακι ειναι fat32 ?
  9. Δοκομασα και εγω να συνδεσω το τηλ με εξωτερικο σκληρο δισκο και φλασσακι αγοραζοντας micro usb otg adaptor αλλα δεν τα αναγνωριζει.Εμφανιζει μηνυμα που λεει "συνδεδεμενη μη υποστηριζομενη usb συσκευη ".Πρεπει να εχω καποια εφαρμογη (εχω το Astro αλλα απο εκει δεν βρηκα τπτ) η να κανω καποια ρυθμιση ? Τι φταιει ?Με ποια εφαρμογη θα δω τον σκληρο ?
  10. οκ τα βρηκα αλλα υπαρχει τροπος να διαγραψω επαφες απο σιμ ?
  11. Ευχαριστω για την υπομονη και την μεγαλη βοηθεια που δινετε σε ασχετους.
  12. Πως μπορω να δω το περιεχομενο της sim και να αποθηκευσω εκει επαφες ? Στις οδηγιες που διαβασα για αντικατασταση micro sd αναφερει για αντιγραφη του περιεχομενου της παλιας.Αν δεν θελουμε καποια απο τα αρχεια και εφαρμογες να βαλουμε στην καινουργια υπαρχουν καποια αρχεια που ειναι απαραιτητα για την λειτουργια του κινητου ? Αν κανω μονο φορματ και την βαλω αδεια θα ειναι οκ?
  13. Θελω να παρω μια καρτα μνημης.Ξερετε καποια καλη που μπορω να αγορασω απο εβαυ ?
  14. Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια! Το mx video το κατεβασα και τωρα προσπαθω να βαλω μια ταινια απο το pc για να δω αν θα δουλεψει. Φυσικα ανακαλυψα οτι πρεπει να αλλαξω καρτα.Ποια ειναι τα βασικα στοιχεια που πρεπει να προσεξω ? Υπαρχει κατι καλο στο εβαυ ? Οσο για τα αλλα εχω πολυ μελετη. Ευχαριστω
  15. Πρωτη επαφη και ασχετη smartphone.Πανικος. Ερωτησεις πολλες και μαλλον απλες για εσας. Διαβαζω φια ροοτ ......τρομος.Ποια ειναι τα βασικα που πρεπει να κανει ενας ασχετος....χωρις ροοτ(μπορει να τα κανει ?) Βασικο -Μεγαλυτερα γραμματα .Κατεβασα μια εφαρμογη (bif font) αλλα δεν μ αρεσε το αποτελεσμα.Υπαρχει καλιτερη ? Πως γραφω κειμενο και σημειωσεις ? Πως βαζω μια ταινια στο τηλ ?Πρεπει να κατεβασω εφαρμογη για να την βλεπω και ποια ?
×
×
  • Create New...