Jump to content

NadiaV

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About NadiaV

  • Ημ. Γέννησης 27/01/1990

NadiaV's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. 1. αν προσπαθήσω να βάλω την 2.3.6 ή την broodrom εξακολουθώ να είμαι στην εγγύηση? Να το δοκιμάσω πριν το πάω για αλλαγή? 2. Πώς θα το κάνω? κατέβασα το αρχείο. Θέλω οδηγίες 3. πώς θα κρατήσω ολοκληρωμένο backup συστήματος και εφαρμογών? στο xperia x10mini υπήρχε default πρόγραμμα μέσα για back up στην κάρτα μνήμης και επαναφορά, αυτό δεν έχει. 4. πώς βγάζω screenshot? βρήκα ένα screenshot του κινητού στις εικόνες αλλά δεν έχω ιδέα πως το έκανα. ΥΓ. Η μπαταρία μου εξακολουθεί να αναλώνεται 40% και ανω από τα καθένα από αυτά τα δύο.
  2. Σε αναμονή και τηλέφωνο σε κατάσταση αδράνειας ναι. αυτά τα δύο 40 και 44% σε 14 ώρες το έβγαλαν νοκ άουτ. Σύστημα android είχε τόσο λίγο ποσοστό που ούτε καν το παρατήρησα, μαζί με το wifi, to bluetooth και άλλες μικροχρήσεις που του έκανα. Μόλις το επαναφόρτισα... και στα 11 λεπτά που το έχω βγάλει από την μπρίζα, έχει 99% φόρτιση με αυτά τα δύο πάλι 48 και 41% και οθόνη 9%. Τίποτα άλλο μέχρι στιγμής. Κλείνω μία βδομάδα σήμερα που το έχω...... Διορθώνεται ή πρέπει να το αλλάξω? Στις πόσες μέρες άραγε κάνουν επί τόπου αλλαγή τα multirama...? -30 μέρες η άμεση αντικατάσταση αν κρίνει το σέρβις ότι όντως έχει πρόβλημα..
  3. Καλησπέρα και από μένα! Προσπαθούσα να διαβάσω και τις 45 σελίδες, μήπως βρω απάντηση στο εξής πρόβλημά μου. Σε αυτό το διάστημα, το S Plus μου αγορασμένο, στις 22 Γενάρη έκανε reboot 7 φορές μόνο του. Άρχισε χτες το βράδυ να το κάνει αυτό, φταίει το μαζικό κατέβασμα application που έκανα λίγο πιο πριν? Τι κάνω τώρα λοιπόν? Άλλο θέμα που έχω είναι η μπαταρία.. Διάβασα τα σχετικά θέματα αλλά ήταν τόσα πολλά που μπερδεύτηκα. Σε γενικές γραμμές όσα έπιασα, τα έκανα και τώρα αναμένω επιδόσεις. Επίσης, το mobile internet μου καταναλώνει μόνο του 1mb ανά 6 ώρες. Με αυτόν τον ρυθμό δεν θα βγάλω τον μήνα! Προσπαθώ να βρω τρόπο να βρω τι τρώει παρασκηνιακά το ιντερνέτι μου.. Κάθε πρόταση δεκτή. Τέλος, ψάχνω τρόπο να μεταφέρω τα 10,000+ μηνύματά μου από την παλιά μου συσκευή - xperia x10 mini που είχε ειδικό πρόγραμμα για backup, στην νέα. Στηρίζομαι στο ότι είναι και οι δύο android, δεν γίνεται κάτι πρέπει να υπάρχει. Σε έναν ιδανικό κόσμο θα μετέφερα και αρχεία από κάποιες εφαρμογές μου όπως το note everything. Όσο ζω ελπίζω!Κ αναμένω!:ninja:
×
×
  • Create New...