Jump to content

hliasmdp

Members
  • Δημοσιεύσεις

    48
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About hliasmdp

  • Ημ. Γέννησης 29/07/1982

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

hliasmdp's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. a ok! θα κοιτάξω να το σβήσω, απλά δε βρήκα κάτι που να λέει 6030χ και γι αυτό το πόσταρα. ;)
  2. Μήνυμα προς διαγραφή---------------------------------------------------
  3. Γεια σας κι από μένα, δυστυχώς λόγω χρόνου δεν μπορώ να συμμετέχω στο φορουμ αλλά μπαίνω αρκετά συχνά και βλέπω τα νέα για το κινητό μας. Λοιπόν, έβαλα την liquid smooth, δεν λέω είναι μια καλή ρομ, ειδικά την αρχή της εγκατάστασης ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος, αλλά μετά την εγκατάσταση κάποιων εφορμογών νομίζω πως δεν είναι και τόσο smooth. Τελικά δεν ξέρω αν τελικά δημιουργούν πρόβλημα οι launcher ή απλά είναι αναπόφευκτο μετά την εγκατάσταση κάποιων εφορμογών να δημιουργείται πρόβλημα. Kouros17 το πρόβλημα που αντιμετωπίζω και είναι το πιο σοβαρό και με αυτή την ΡΟΜ αλλά και με την προηγούμενη του indedor, δεν θυμάμαι ποια είχα βάλει, είναι ότι μετά από λίγη ώρα μου αποσυνδέει την micro sd. Έχεις κάτι υπόψιν σου;; Παίζει ρόλο που έχω cyanogemod 10 και όχι 10.1?? Υ.Γ μόλις είδα στην υπογραφή μου!!! η προηγούμενη ΡΟΜ πρέπει να ήταν η AOSP 4.04 :)
  4. Λοιπόν είχα παραγγείλει δύο αρώματα στις 23 Γενάρη και παρέλαβα σήμερα. Τα αρώματα είναι αυθεντικότατα και τα παρήγγειλα από fragranceX με συνολικό κέρδος 100 ευρώ σε σχέση με την ελληνική αγορά, καλύτερα δεν γίνεται νομίζω!!! :))
  5. Λοιπόν να παραθέσω κι εγώ την άποψη μου.. Χρησιμοποιώντας όλο αυτό το διάστημα την AOSP 4.04 γίναν τα εξής: Το κινητό πήγαινε μια χαρά γι'αρκετό καιρό, σε κάποια στιγμή άρχισε να μου βγάζει συνεχόμενα μηνύματα για αναγκαστικό κλείσιμο εφαρμογών..ακόμα κι όταν πάτησα την εφαρμογή για τις κλήσεις συνέβη το ίδιο, αποτέλεσμα;; απλά ξανα πέρασα την ΡΟΜ. Κατά τ'άλλα δεν έχει προκύψει κάτι άλλο πολύ σημαντικό, α και το temple run 2 νομίζω μου το παίζει με μικρά μεν αλλά κολλήματα δε. Χαιρετώ :)
  6. Όπως σου είπε ο φίλος από πάνω τα μεταφορικά είναι δωρεάν, καλό είναι να βάλεις τον κωδικό που δίνει για Freeship, αυτό που κατάλαβα είναι δωρεάν για αγορές άνω ων 69 ευρώ, και βάζεις τον κωδικό FREE69. Αν ξέρει όμως ο φίλος ότι γενικότερα ό,τι αγορά και να κάνεις είναι δωρεάν τα μεταφορικά ας μας το πει να το ξέρουμε :))
  7. Καλησπέρα! Μόλις έκανα αγορά από FragranceX. Ένα γυναικείο amor amor το οποίο στα μαγαζία τα 100ml κάνουν 100€ πάνω κάτω και το πήρα 43.26€, και ένα αντρικό το οποίο είναι και το άρωμα που έχω κολλήσει το Rochas Men 100ml το οποίο το πήρα 27.03€. Θα το βάλω χοντρικά..... από 150€(μπορεί και παραπάνω) τα πήρα 70.29€. Αναμένω λοιπόν την παραγγελία κι απ'ό,τι διάβασα στα forum ίσως αργήσει λίγο, οπότε θα σας ενημερώσω για την ποιότητα μιας και είναι τα αγαπημένα μας αρώματα :)
  8. Με την σειρά μου να πω κι εγώ μπράβο στον Geo_xar!! Φίλε ξεκίνησες κάτι, μην το σταματάς και μην μασάς ;)
  9. Για το Esfile explorer πρέπει να μπεις στις ρυθμίσεις->επιλογές root κάτω κάτω και τικάρεις και τα 4 στην συνέχεια κατεβάζεις το latinime.apk σελίδα 198 και απάντηση#2957 και το κάνεις copy paste (αντικατάσταση) μέσα στον φάκελο system->app κι αφού το αντικαταστήσεις μετά το εγκαθιστάς κιόλας ;)
  10. Εγκατέστησα το Kernel 7.3 , πηγαίνω στο..Σχετικά με το τηλέφωνο και στο Kernel γράφει: Έκδοση Kernel 2.6.35.14 CastagnaIT@stefano... θα 'πρεπε να λέει 7.3 ??
  11. Κατέβασα το Theme Choose Themes και δεν μπορώ να βρω τρόπο να αλλάξω το θέμα στο κινητό, έχω και το Apex launcher που χρησιμοποιώ..καμιά ιδέα;;
  12. Λοιπόν όσον αφορά τη εγκατάσταση ελληνικού πληκτρολογίου έκανα τα εξής βήματα γιατί δεν έβρισκα άλλο τρόπο... Εγκατέστησα τον es file explorer όπου πήγα στις ρυθμίσεις --Επιλογές Root και τσέκαρα και τα τέσσερα. και στην συνέχεια πήγα κι έκανα αντικατάσταση το LatinMe.apk μέσα στον φάκελο system. Στη συνέχεια έκανα εγκατάσταση αλλά δεν ξέρω αν χρειαζόταν. Το Latinme.apk θα το βρείτε στην σελίδα 198 στο #2957 :) ευχαριστώ kouros :)
  13. γεια σας κι από μένα...κατεβάζω και δοκιμάζω την aosp...τόσο καιρό είχα την Biohazard, αλλά τελευταία η μπαταρία μου κράταγε λίγο σε σχέση με πριν αν και το deep sleep έδειχνε να δουλεύει κανονικά..με wifi ή 3G πόσο σας κρατάει;
  14. Καλησπέρα σας :) Έχετε ακούσει κάτι για το λειτουργικό της google chrome os?? το έχει εγκαταστήσει κανείς;;
×
×
  • Create New...