Jump to content

astral7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About astral7

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

astral7's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. καλησπερα παιδιά έχω και εγώ το κινητο απο τον ιανουαριο, εκανα την αναβαθμιση σε kitkat και ολα καλα, μονο ενα προβλημα εχω που το ειχα και πριν την αναβαθμιση αλλα τωρα μου φενεται ειναι λιγο πιο εντονο, καποια ςμς που μου στελνουν δεν τα λαμβανω ποτέ ενώ αυτος που μου τα εστηλε λαμβανει κανονικα αναφορά. Υπαρχει καποιος τροπος να λυθει αυτο το προβλημα?
  2. Αγόρασα και εγω επιτέλους το κινητό. Αυτό που παρατήρησα είναι οτι όταν βάζω τον φορτιστή στην πρίζα κάνει έναν πολύ μικρό θόρυβο, πρέπει να βάλεις το αυτι δίπλα του για να το ακουσεις, παιζει να έχει πρόβλημα?
  3. Σε λίγες μέρες κάτοχος και εγώ του lg l9 ii, έψαξα για να διαπιστώσω και έγω αν όντως η οθόνη του έχει gorilla glass, πέρα απο το ιταλικό site που αναφέρθηκε εδώ πέρα βρήκα και αυτό εδω: LG D605 Optimus L9 II is a mid-range Android handset equipped with a 4.7-inch HD display which is coated by Corning Gorilla Glass 2. http://www.smartphonezero.com/lg-d605-optimus-l9-ii-specs/ και εδω: Corning Gorilla Glass 2 screen http://pdadb.net/index.php?m=specs&id=4903&view=1&c=lg_d605_optimus_l9_ii
  4. Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά, Είμαι κάτοχος του lg 2x εδώ και 2 χρόνια, αξίζει η μετάβαση απο το 2χ στο l9 II? από κάμερα που έχουν και τα δύο 8 MPs υπάρχει κάποια διαφορά προς το καλύτερο στο l9 II?
  5. καλησπερα, ειχα και εγω προβλημα με το gps στο lg optimus 2x στην 2.3.4 v20l, εγκατεστησα την εφαρμογη gps status. μετα αφου ανοιξα την εφαρμογη πηγα menu --> tools --> manage a-gps state και επελεξα reset και μετα download και δουλεψε κανονικα το gps. ελπιζω να μην εγραψα τα ιδια με προιγουμενα ποστ στο θεμα και να βοηθησα.
×
×
  • Create New...