Jump to content

SteveArm

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by SteveArm

  1. Φίλε SLAYER, να σου εξηγήσω τι έγινε ακριβώς. Πρώτα να ξεκαθαρίσω οτι πραγματική αξία ή αξία γενικά είναι αυτό που πληρώνουμε, όχι οτι βάζει ο πωλητής πάνω στο πακέτο. Προϊόντα + μεταφορικά + ασφάλεια. Το μαγαζί που αγόρασες έκανε γκάφα και δεν έγραψε πάνω το ποσό που πλήρωσες με την έκπτωση. Βέβαια να τονίσουμε πως τον εκτελωνισμό δεν τον γλύτωνες γιατί πλήρωσες και 15 usd σε μεταφορικά. Τώρα ο τελωνειακός που τσέκαρε το πακέτο σου, βλέποντας την δηλωμένη τιμή να είναι αρκετά υψηλή θεώρεισαι πως το πραγματικό κόστος είναι αρκετά μεγαλύτερο και για να είναι σίγουρος (οτι δεν εκτελείται λαθρεμπόριο) ζήτησε παραστατικά. Βασικά πάλι θα ζητούσε και στην περίπτωση που το δηλωμένο κόστος ήταν χαμηλό. Οπότε λόγο εμπειρίας που έχει έγκρινε ως αληθινό το κόστος των αποδεικτικών που έστειλες.
  2. Στα πιο πολλά οι παραγγελίες έγιναν το διάστημα 3-10 Ιανουαρίου.
  3. Σήμερα ξεκόλλησαν όλα τα πακέτα μου. Οπότε πήραν μπρός στο τελωνείο.
  4. Φίλε το πέτυχα και το άλλο θρέντ και φρίκαρα. Κουράγιο. Μάλλον πάμε για δίμηνο παραλαβής.
  5. Γεια σας. 11 μέρες είναι στο αεροδρόμιο κάποια πακετάκια και ακόμη τίποτα. Μεγάλη καθυστέρηση.
  6. Από την Apple θα το πάρεις κλειδωμένο σε region (Europe, Middle East, America) στην κανονική τιμή που έχει εδώ ξεκλείδωτο και δεν θα μπορείς να το ξεκλειδώσεις. Η καλύτερη πρόταση για κειδωμένο είναι να πάρεις κλειδωμένο Vodafone UK από ebay.co.uk. Οι τιμές ξεκλειδώματος είναι διαφορετικές ανάλογα το δίκτυο. Πάρε εδώ μια γεύση: https://www.simunlocks.com/brands/apple
  7. Εάν αγοράσετε iPhone κλειδωμένο στην AT&T USA από eBay, το ξεκλειδώνετε εδώ: http://simunlocks.com Στο σύνολο έρχεται πιο φθηνά από ξεκλέιδωτο απο εδώ η έξω. S.
  8. Στο μενού Sim Card δεν θα δείς και πολλά, πρέπει να βλέπεις αυτό εκεί: http://www.mobileslate.com/images/bb_bold_unlock04.jpg Σύμφωνα με τις οδηγίες εκέι θα γράψεις MEP2 και θα εμφανιστεί Popup για να εισάγεις των κωδικό: - Ensure a SIM Card is inserted - Go to 'Manage Connections' - Click on 'Turn All Connections Off' - Go to 'Options' - Click on 'Device' - Click on 'Advanced System Settings' - Click on 'SIM Card' - Type 'MEP2′ (you will be prompted to enter MEP code) - Enter the MEP2 code (CONFIRM you get "Code Accepted" message) - Reboot device - Go to 'Manage Connections' - Click on 'Restore Connections' - Device is now unlocked
  9. Η συσκευή είναι κλειδωμένη στον carrier (network active). Για να κάνεις mep zero πρέπει να βάλεις λάθος κώδικα ξεκλειδώματος 10 φορές, πράμα απίθανο. Οπότε αγοράζεις ένα unlock code και το ξεκλειδώνεις. Για hard lock (mep 0) υπάρχει μια εταιρία/site που στο επαναφέρει με $60. Αυτό είναι άλλο από το ξεκλείδωμα. S.
×
×
  • Create New...