Jump to content

Divinia

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Divinia

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

Divinia's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα, έχω το συγκεκριμένο κινητό εδώ και μία εβδομάδα και αντιμετωπίζω δύο προβλήματα. 1. Όταν το ανοίγω και γράφω το πρώτο pin ξανακάνει επανεκκίνηση αυτό έχει συμβεί 3 φορές, εκ των οποίων τη μία είχε αδειάσει από μπαταρία. 2. Είχα μπαταρία 10% και δεν είχα ανοιχτό wi-fi ή internet ή οτιδήποτε άλλο, και σε 2, 3 ώρες, ενώ ήταν απλώς ανοιχτό, χωρίς να το χρησιμοποιώ, έσβησε από μπαταρία. Έχω ακολουθήσει κατά γράμμα τις συμβουλές περί πρώτων φορτίσεων, εσάς πέφτει τόσο γρήγορα; Τί μπορώ να απενεργοποιήσω, ώστε να αντέχει περισσότερο σε κατάσταση αναμονής, χωρίς να κανω root και τέτοια; Ευχαριστώ πολύ
  2. Καλησπέρα, έχει κανείς να μου προτείνει θήκη σιλικόνης ή οποιαδήποτε άλλη για το συγκεκριμένο κινητό; Ευχαρσιτώ εκ των προτέρων.:)
  3. Η λύση είναι http://www.google.com/support/forum/p/Google%20Mobile/thread?tid=36f8963aebd20c8d&hl=en
  4. Μήπως έχει βγάλει σε κανέναν το μήνυμα << Δεν είναι δυνατή η αξιόπιστη σύνδεση δεδομένων με αυτόν τον διακομιστή>> όταν προσπαθήσατε να προσθέσετε τον λογαριασμό gmail; Αν ναι, τί κάνατε; Ευχαριστώ.
  5. Σ'ευχαριστώ πολύ!!! Restart έχω δοκιμάσει αλλά τζίφος. Μήπως πρέπει να βάλω στατική IP ή proxy;Universal τί εννοείς; Κάποιο link έχεις;
  6. Καλησπέρα, μόλις γράφτηκα και μόλις πήρα το συγκεκριμένο κινητό, πρώτη φορά smartphone, ήθελα να μάθω τί πρέπει να ρυθμίσω στο ασύρματο δίκτυο; Συνδέθηκε την πρώτη φορά, αλλά τώρα συνδέεται στο δίκτυο και δεν μπαίνει σε σελίδες. Επίσης έχω θέμα με την οθόνη εφαρμογών, δεν κατεβαίνει πολλές φορές πιο κάτω, συμβαίνει και σε σας; Ρυθμίζεται κάπως; Στο μενού <<Προτιμήσεις μεταφοράς GPRS>> τί πρέπει να επιλέξω; Τέλος, μήπως ξέρετε πού μπορώ να βρω μια θήκη σιλικόνης; Ευχαριστώ εκ των προτέρων και για τα προηγούμενα σχόλιά σας , με βοήθησαν πολύ. (Ήδη απενεργοποίησα τη σύνδεση ίντερνετ μέσω sim.)
×
×
  • Create New...