Jump to content

milenec11

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by milenec11

  1. εμενα παντως μετα την αναβαθμιση στις 12/8 που μου εκανε σε 4.1.2 μου αναβωσβηνει συχνα γνωριζει κανεις κατι?
  2. δεν ειναι αυτο ειναι απεωεργοποιημενο by default αυτη η επιλογη και συνεχιζει να αναβοσβηνει .εχει αλλος αυτο το προβλημα? εχει λυση κανεις?
  3. Ππαιδια δεν ξερω αν ειναι το σωστο τμημα να το γραψω ομως εχω ενα samsung galaxy s2 που απο τοτε που ηταν adroid 2.3.3 μεχρι τωρα που του φορεσα το παγωτακι το αφηνεις στο πλαι και αυτο μονο του αναβωσβηνει. εχεις κανεις αλλος αυτο το προβλημα ξερεις κανεις την λυση?
  4. συγνωμη ασχετος κυκλοφορισε το παγωτακι (επισημα)? εχω συσκευη απο vodafone PDA : I9100BUKJ3 PHONE : I9100BUKI1
  5. πως να αλλαξω την προελευση του κατασκευαστη απο kor σε europe
  6. ηθελα να ρωτησω πως να εγκαταστησω το mod Noise reduction Off και να ρωτησω επεισης αν το κανω αν χανω την εγγυηση.
  7. φιλε σ'ευχαρηστω πολυ λειτουργησε η 2η λυση θα περιμενω την 4.0 version γιατι δεν τα πολυκαταφερνω με τα mod ( ειχα φλασαρη το galaxy s 9000 και ορισμενες φορες δεν ανοιγε καν) ετσι φοβαμαι για νεα προσπαθεια.
  8. παιδια καλημερα εχω ενα προβλημα αν μπορειτε να βοηθησετε. εχω το 9100 και μικροφωνιζει με version 2.3.5 ξερεις κανεις κατι?
  9. ειναι λαθος του λογισμικου που δεν κραταει την εντολη μου και ανοιγει μονο του ? αν βαλω το apdroid θα λειτουργει το navigator (sygic) ξερεις ? pleaseeeeeeeeeeeee
  10. :cry::cry::cry:παιδια καλησπερα εχω το galaxy s2 και προσφατα το αναβαθμησα μεσω kies σε 2.3.5 απο τοτε μου ανοιγει μονο του τα πακετα δεδομενων και φυσικα μπαινει μονο του στο internet μεσω του 3gs. οσο και να το κλεινω απο τα διχτυα αυτη ξανανοιγει μετα απο λιγο .ξερει κανεις τι συμβαινει και αν ναι πως το λυνω? pleaseeeeeeeeeeeeeee
×
×
  • Create New...