Jump to content

geopapageo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by geopapageo

  1. το είχα κάνει φίλος , απλά τα εικονίδια στο menu παρέμειναν κινέζικα... Μετά από λίγη ώρα στρώνει μόνο του.

     

    Εγώ πέρασα αυτό το tar http://www.mediafire.com/?1yii21i8c6c3ouc και είναι αρκετά καλό . Θέμα σύγκρισης με το limo δεν υπάρχει απλά τρώει κάποια κολλήματα (που δεν με ενοχλούν καθόλου) και η μπαταρία δυστυχώς θέλει φόρτιση κάθε φορά που γυρνάω σπίτι για να είμαι άνετος όταν το παίρνω έξω, δεν λέω ότι αδειάζει, ίσως να πάει και μέρα αν δεν το πειράζω καθόλου.

     

     

     

    Αξίζει να το κάνω ή θα χειροτερέψει η μπαταρία;

     

    :!: Από Ομάδα Διαχείρισης

    Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

    η έκδοση που έχεις περάσει έχει και το market;

  2. Αφου το εχεις κανει Android πατας enable_overclock στο termnal emulator. Για 1Ghz overclock κατέβασε το milestone overclock απο το market.Οχι παραπανω απο 1 γιατι θα ψησεις μπιφτεκια.

    Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Καλό είναι όσοι γράφετε γνώμες για το android να γράφετε και ποια rom (έκδοση) περάσατε για να συγκρίνουμε. Ευχαριστώ

  3. για να περάσουμε το android πρέπει να έχουμε εγκαταστήσει και το pc studio για να έχει drivers του κινητού ή όχι; αν ναι που μπορώ να το κατεβάσω; πως μπορώ να κάνω backup τις επαφές που έχω σε limo; για να κάνω το overclocking στα 800 MHz πρέπει να κάνω κάτι άλλο πριν ή αφού εγκαταστήσω το νέο λειτουργικό; και τέλος θα μπορέσω να το κάνω (την αναβάθμιση) με windows 7 ή ΧΡ; ευχαριστώ!!
×
×
  • Create New...