Jump to content

dp1975

Members
  • Δημοσιεύσεις

    63
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About dp1975

  • Ημ. Γέννησης 26/03/1975

dp1975's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. katsj, όταν έκανα post και ρωτούσα αν γνωρίζει κανείς για ποιό λόγο είναι τόσο ανορθόγραφα τα μενού της ACE ROM, δυστυχώς κανείς δεν κατάλαβε τι εννοούσα... Εσύ τουλάχιστο περίμενα ότι θα γνωρίζεις την αιτία - μου κάνει εντύπωση που δεν την ξέρεις...
  2. Ποιά έχουν ειπωθεί παλαιότερα?
  3. Λάθος απάντηση! :lol: :cool: Περιμένω κι άλλες απόψεις γιατί το θέμα έχει περισσότερο ενδιαφέρον απ' ότι φαίνεται...
  4. To θέμα τέθηκε και σε άλλο forum. Υπάρχει τρόπος, με κάποιες παραδοχές, να γίνει: http://www.mcse.gr/new/Default.aspx?tabid=62 (expand το "Κλειδώνοντας τα Windows XPSP2 από το γράψιμο δεδομένων σε USB devices").
  5. Συγγνώμη για το ολίγον off-topic... 'Εχει αναρωτηθεί κανείς γιατί η μετάφραση της ACE Hellas έχει τόσα ορθογραφικά λάθη?
  6. Mε DSL 384/128 έχω παρατηρήσει πολύ περίεργη συμπεριφορά. Τη χειρότερη ποιότητα την είχα όταν τηλεφωνούσα προς ...Ελλάδα! Την καλύτερη όταν τηλεφωνούσα σε χώρες του εξωτερικού. Πολλές διακοπές (σε σημείο που δε μπορούσα να συνεννοηθώ) παρατήρησα με το Skype για Pocket PCs σε δίκτυο Wi-fi με Linksys router. Πάντως τελευταία η ποιότητα είναι σταθερά πολύ καλή.
  7. Θα πέσει με τον καιρό, κάτι που συνέβη εξάλλου και με την τιμή του JAM. Για να είναι ανταγωνιστικό, πρέπει να αποκτήσει σύντομα πολύ καλύτερη τιμή και λιγότερα προβλήματα. Και τα δύο είναι λίγο δύσκολο να συμβούν.
  8. Που το ξέθαψες πάλι αυτό? :) Κυκλοφορεί στην Ελλάδα σχεδόν ένα χρόνο, αλλά χωρίς bluetooth - και με το JAΜ στην αγορά, δε λέει. Πάντως νομίζω πως είναι το πιο μικρό PPC phone με 3.5' οθόνη.
  9. Και φαίνεται και είναι καλή συσκευή. Απλά οι προγραμματιστές της ΕΤΕΝ είναι $%#$^. ΠΟΤΕ δεν κατάφεραν να βγάλουν μια ROM για το Ρ300 που να λύνει το πρόβλημα του ξαφνικού hard-reset (σχεδόν) κάθε φορά που πας να αλλάξεις μπαταρία. Και γενικά, να μην κάνει hard reset όποτε θέλει - και μύρια όσα άλλα προβλήματα, με κυρυφαίο ίσως αυτό του ανύπαρκτου quality control της ΕΤΕΝ. Πήγα πίσω τη συσκευή 3 (ΤΡΕΙΣ) φορές με προβληματικό hardware. Aκόμα όμως και την τέλεια συσκευή να πάρεις η ROM παραμένει @!#!@%$, άρα το μηχάνημα είναι πρακτικά άχρηστο. Φυσικά ποτέ δε μου δώθηκε κάποια άλλη συσκευή -εκτός Ρ300- σε ανταλλαγή. Απλά πέταξα τα λεφτά μου κάνοντας beta testing του Ρ300. Και το καλύτερο το άφησαν για το τέλος: έχουν σταματήσει την παραγωγή ROM για το Ρ300 από τον Αύγουστο του 2004 (δλδ λίγους μήνες μετά από τότε που κυκλοφόρησε ευρέως) ΧΩΡΙΣ να έχουν λύσει τα βασικότατα προβλήματα αστάθειας του. Κρίνοντας απ' αυτό, ποιός λέει ότι δεν θα κάνουν το ίδιο και για τις ROM του Μ500? Ακόμα κι αν δεν έχουν λύσει τα προβλήματά του.
  10. BTW, εδώ είναι και η λίστα με τα γνωστά προβλήματα της συσκευής (λείπουν και κανα-δυο). Κι ακόμα δεν το' χουν πάρει στα χέρια τους παρά μόνο μερικές δεκάδες άνθρωποι. Φαντάζομαι τι γλέντι έχει να γίνει μετά. Το JAM έχει λιγότερα γνωστά προβλήματα μετά από τόσο καιρό χρήσης...
  11. Υπάρχει εδώ και μερικές μέρες, στα Howard forums, ειδικό thread για το Μ500 με posts κυρίως από τους λίγους που το έχουν πάρει στα χέρια τους. Όπως ήταν αναμενόμενο από όσους έχουν καεί από τα ΕΤΕΝ, η ROM του είναι [να μην πω καλύτερα] :angry: Για όσους δε βαριούνται να διαβάζουν, θα το βρείτε εδώ. Για μια ακόμα φορά (μετά το θρυλικό Ρ300), η ΕΤΕΝ θεωρεί οι αγοραστές της οφείλουν να είναι και οι beta testers της. Καλή τύχη στους μελλοντικούς αγοραστές.
  12. Δεν είναι ανασφαλές. Απλά θέλει προσοχή να το ρυθμίσεις καλά για τη μέγιστη ασφάλεια. Σωστά. Σε δικό του server, για την ακρίβεια. ΔΕΝ χρειάζεσαι Windows 2003 Server. Θα πάρεις Small Business Server 2003 που είναι φτηνότερο και έχει επιπλέον χαρακτηριστικά. Δες το post μου.
  13. Για 15 PC? Υπερβολικό... Συν του οτι τα VLANs δεν έχουν να κάνουν τόσο με ασφάλεια, όσο με segmentation του δικτύου για αποφυγή κίνησης λόγω broadcasts. Λάθος κάνεις :cool: ΙΡ για πρόσβαση στο internet δίνει συνήθως ο router με μια διαδικασία που ονομάζεται NAT. Το domains δεν έχει κάποια σχέση με αυτό. Την τελευταία φορά που άκουσα γι' αυτό, το LMDS ήταν πανάκριβο. Νομίζω ότι η DSL είναι μια καλή λύση (το μόνο πρόβλημά της είναι ότι κανείς δε σου εγγυάται ταχύτητα/uptime).
  14. 1) Με Small Business Server 2003 μπορούν να το κάνουν με τον IIS (site) & Exchange (mail server) 2) Το wireless είναι σίγουρα πιο εύκολο στην υλοποίηση από το να περνάς καλώδια, αλλά θέλει προσοχή με την ασφάλειά του (πως θα στηθεί, όχι πως δεν έχει υπάρχει ασφάλεια). Επίσης, το να πάρεις wireless κάρτες για όλα τα pc ίσως πονέσει λίγο... 3) Εξαρτάται. Εγώ θα πρότεινα ένα εξωτερικό δισκο USB 2.0 και ένα scheduled backup από το backup των Windows. 4) Static καλύτερα. Αφού θέλουν site, mail server κλπ καλύτερα να μη μπλέξουν με dynamic IP. Καλή φαίνεται η προσφορά της HOL. Πιστεύω όμως ότι για 15 PC και τα 512kbps είναι υπεραρκετά. 5) Να πάρει ένα καλό, φτηνό DSL routerάκι και θα είναι μια χαρά (αυτοί οι Dlink, Linksys κλπ είναι φτηνοί και καλοί). 6) Αν το κόστος για δικτυακό εκτυπωτή laser είναι μεγάλο, μπορούν να πάρουν ένα απλό και να τον μοιράσουν στο δίκτυο με HP JetDirect. 7) Πιθανώς να χρειαστεί εξωτερική βοήθεια για τα κομμάτια που δεν ξέρει.
×
×
  • Create New...