Jump to content

xsplasherx

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About xsplasherx

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

xsplasherx's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. θα μπορεσω να εγκαταστισω αυτη τη ρομ εχοντας ηδη 2.3 της gingerdx? :Ζ *Τα περισσοτερα λinks ειναι νεκρα... :/ η τουλαχιστον down.. :/ Σχετικα με τη ρομ , συγγνωμη τωρα καταλαβα το βημα που το διευκρινιζει ;ρ δν παρατηρησα install aborted αλλα εχω το ιδιο προβ. μενει στην οθονη με το λογοτυπο SE... τι εκανες ακριβως κ διορθωθηκε? :Ζ 1000 συγγνωμη για τα τοσα πολλα ποστς , ψηλοαγχωθηκα δν το κρυβω ;ρ το εκανα επιτελους και μπορω να πω οτι βλεπω με το πρωτο λεπτο την γιγαντια διαφωρα με το gingerdx που ειχα..ευχαριστω και παλι τον kissmyarch! τελειο thread :)
  2. Διακρινω και γω κολλιματα και τα σχετικα.. :/ τι να πω ισως να δοκιμασω και γω τη ρομ MiniCM7Pro - V21 .. και θα πω εντυπωσεις! * και σε ευχαριστω πολυ @kissmyarch βοηθησαν πολυ οι οδηγιες σου!;)
  3. Παιδια φαινεται να ειναι ευκολη η εγκατασταση απο τα σχολια , εγω ομως εκανα κατι λαθος λογικα. Κολλαει στο αρχικο πρωτο splash screen του GingerDX ..εκει π δειχνει το κλασσικο συμβολο του android και γυρω μπλε μπαλες να το περιστρεφουν.. προσπαθω να το ξαναεγκαταστησω κανοντας wipe αυτη τη φορα.. ελπιζω να πετυχει, πειτε μου ομως και σεις αν ειναι καποιο συγκεκριμενο προβλημα..
×
×
  • Create New...