Jump to content

kwstas75

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kwstas75

  • Ημ. Γέννησης 21/03/1975

kwstas75's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Στις πληροφορίες βγάζει 3 αριθμούς: ΙΜΕΙ (που δεν είναι το σωστό), ένα δεύτερο (δεν το θυμάμαι) και card id. Δοκίμασα με το ****** τόσο το card id όσο και το IMEI. Δεν δουλεύει με κανένα από αυτά!
  2. Το ίδιο ακριβώς έχω πάθει κι εγώ με το Ν73. Δεν άντεξα και το παράτησα. Τα είχα κάνει όλα σωστά, διάβαζε κανονικά τους χάρτες, αλλά πάντα έψαχνε για GPS και δεν έβρισκε.......
  3. Αυτό δεν είναι πρόβλημα, μάλλον ο καιρός φταίει.......
  4. Σίγουρα έχει ακριβώς ίδιο όνομα ο χάρτης και το UNL αρχείο? Με κεφαλαία (ή με μικρά γράμματα) και τα δύο?
  5. Μήπως έχεις βάλει κάποιον 3πλο χάρτη? Εκεί έχει άλλη διαδικασία για το ξεκλείδωμα........
  6. Λοιπόν, έχει συμβεί σε μένα αυτό. Είχες ενεργοποιημένη την προσομείωση διαδρομής ή είχες βάλει να βρει κάποιο σημείο, και μετά έκλεισες το πρόγραμμα χωρίς να έχεις προηγουμένως πατήσει διακοπή. Πιθανώς να είναι ένα bug του προγράμματος αυτό. Εγώ πάντως το διόρθωσα κατά τύχη, δηλαδή προσπάθησα στον ελάχιστο χρόνο που είχα πριν κλείσει το πρόγραμμα να προλάβωφ να πατήσω το διακοπή. Μετά από 3-4 προσπάθειες το κατάφερα και μετά άνοιγε κανονικά. Αυτό έγινε στο Ν73, δεν το έχω δοκιμάσει στο Ν81.
  7. Έχω δοκιμάσει όλα τα είδη των GPS επιλογών στο Garmin, μέχρι και σύζευξη νέου GPS έχω δοκιμάσει! Τίποτα. Αντίθετα, στο Ν81 δούλεψε αμέσως. Για το 2ο που λες, εφόσον βλέπεις τον χάρτη στο Εργαλεία>Διαχείριση δεδομένων.Προσαρμοσμένοι χάρτες, τότε είναι μια χαρά ο Χάρτης. Πάντα είναι ενεργός και ο βασικός, και αν δεν έχεις ανοιχτό GPS να δει την θέση σου, πάντα σε βγάζει στην Αγγλία!
  8. Σήμερα έκανα απεγκατάσταση, ξανά εγκατάσταση, αλλά τίποτα. Τους χάρτες τους βλέπει μια χαρά, το GPS όχι!! Για τα POIs, καλύτερα να κατεβάσεις το POI loader από την πρώτη σελίδα, και να τα περάσεις μέσω αυτού!
  9. To έχω βάλει. Αλλά κάνει συνέχεια αναζήτηση στο GPS χωρίς να βρίσκει τίποτα. Το GPS reciever είναι ακριβώς δίπλα και δουλεύει κανονικά. Στο ΝΟΚΙΑ Ν81 το ίδιο reciever δουλεύει άψογα με το Garmin!
  10. Επανέρχομαι με το παραπάνω πρόβλημα στο Ν73. Δεν μπορεί να δει το πρόγραμμα το Fortuna. Εννοείται πως έχω κάνει αξιόπιστη συσκευή το GPS reciever, εννοείται πως έχω αρχείο SW.UNL (δοκίμασα μάλιστα την μία να βάλω το δήθεν (10ψήφιο) ΙΜΕΙ και την άλλη να βάλω το card id, αλλά και πάλι δεν γίνεται τίποτα. Καμιά ιδέα?
  11. Πρέπει να έχεις ενεργοποιήσει να φαίνονται στο όνομα οι καταλήξεις για τα γνωστά αρχεία. Παιδιά αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα σε ΝΟΚΙΑ Ν73. Στις πληροφορίες του Garmin, το ΙΜΕΙ της συσκευής είναι 10ψήφιο (και δεν έχει καμία σχέση με το πραγματικό ΙΜΕΙ του κινητού). Έχω φτιάξει το SW.UNL αρχείο με βάση αυτό το νούμερο, αλλά δεν λέει να συνδεθεί με ένα εξωτερικό Fortuna GPS reciever που έχω. Το reciever δεν έχει κανένα πρόβλημα διότι το έχω συνδέσει με επιτυχία στο Ν81 που έχω, και δουλεύει μια χαρά με το Garmin. Πού κάνω το λάθος?
  12. Τέλεια!!! Ενεργοποιημένος είναι κι αυτός ε? Δεν χρειάζεται key?
  13. Φανταστική η δουλειά όλων των παιδιών. Αναλυτικότατες οι οδηγίες, η εγκατάσταση (Ν81 8GB) έγινε χωρίς πρόβλημα. Τώρα θα περάσω και τον χάρτη anavasis....... Καλή συνέχεια..........
×
×
  • Create New...