Jump to content

Sid75

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Sid75

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

Sid75's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Είμαι στην 4.0.4. Στη σελίδα 66 έχει ανάλογο post απο zvasilios.
  2. Με Nexus Media Importer μπορείς να διαβάσεις στικάκια και σκληρούς δίσκους!
  3. Στην έκδοση 4.0.4.
  4. Φίλε zvasilios είσαι φοβερός την εγκατέστησα και παίζει μια χαρά. Τώρα το Χοομ είναι τέλειο.
  5. 399 euro μαζι με μια βάση φόρτισης.
  6. Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Μου φάνηκε πολύ έντονο και λίγο παράτερο . Μπορεί από τον αρχικό ενθουσιασμό μου να μην το είχα προσέξει..
  7. Καλημέρα σε όλους Πριν 2 μέρες μπήκα και εγώ στην οικογένεια των ΧΟΟΜ ! Όλα καλά μέχρι εχθές το βράδυ.. Πατώντας κάτω δεξιά στην ώρα όταν αναδύετε το παράθυρο μαυρίζει η οθόνη από την πλευρά του παραθύρου όπως και να το περιστρέψεις. Σε όλες τις άλλες λειτουργίες η οθόνη είναι μια χαρά. Η αγορά έγινε από τα media markt και δεν το έχω ‘πειραγμένο.’ Πιστεύω ότι είναι πρόβλημα λειτουργικού και όχι οθόνης. Ευχαριστώ πολύ .
  8. Καλησπερίζω την παρέα. Είμαι ένας μελλοντικός κάτοχος Χοοm (αύριο κάνει παραλαβή το media markt) και θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις κυρίως σε αυτούς που έχουν περάσει το νέο “ice cream”.Βασικά τι έχει γίνει με το 3G και με τη θύρα usb (μπορεί να συνδεθεί σκληρός δίσκος?). Επειδή είμαι νέος με το android Market (λόγω iphone) δεν ξεχωρίζει κάπου αν η εφαρμογή είναι για τηλέφωνο η tablet, πως ξεχωρίζει κάποιος ότι η εφαρμογή είναι και για tablet? Ευχαριστώ πολύ.
×
×
  • Create New...