Jump to content

Irenar

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Irenar

  • Ημ. Γέννησης 06/07/1977

Irenar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Απλά... Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο ! ! ! :eek: :up:
  2. Έχεις απόλυτο δίκιο.... :D Βλέπε το site http://www.iranon.gr ;)
  3. Μήπως είναι απλά λόγω της υγρασίας??? :happy:
  4. Η αλήθεια είναι ότι το τέλος με έστειλε... :wacko: αδιάβαστη... :cry: 3 ολόκληροι κύκλοι επεισοδίων ένα απλό όνειρο??????? Πόσους μήνες κοιμόταν η Ζούνη και είδε τόσο μεγάλο όνειρο???? :blink: Από την άλλη όμως ο Χριστόφορος αποδείχτηκε για άλλη μια φορά απρόβλεπτος και αυτό είναι που μ΄αρέσει τελικά σ΄αυτόν.... ;) ενώ είσαι σίγουρος ότι γνωρίζεις τη συνέχεια, ξαφνικά στα ανατρέπει όλα :lol: . Άντε και του χρόνου με νέα σειρά... :D
  5. Ontws, aidia katantise!!! Etsi pou to paei tha mas deiksei kateutheian ta 40 tou nekrou!!! :lol: :up:
  6. ΕΛΕΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  7. 1.Άρχοντας των δαχτυλιδιών (αγαπημένο μου) 2.Μάτριξ (το πρώτο) 3.Μουλέν Ρουζ 4.Ο κύκλος των χαμένων ποιητών 5.Το κοράκι (το πρώτο) 6.Οι θρύλοι του πάθους 7.FIGHT CLUB
  8. Πάντως το να πεθάνει ο Παπακαλιάτης μόνο.....θα ήταν κάτι προβλέψιμο (μια και είναι και άρρωστος).....και δεν μας έχει συνηθίσει σε προβλέψιμες καταστάσεις....Πάντως αν με ρωτήσετε, από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το ότι έχει διάδοχο, θεώρησα ότι το πιτσιρικάκι θα αποθάνει διακριτικά μεν, δραματικά θα το βιώσουν οι υπόλοιποι δε....και μαζί με αυτούς κι εμείς!!!!!!!
  9. Πάντως θα θέλαμε πολύ να τη δημοσιεύσεις.....και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το έχεις ήδη κάνει...!!!!! :mad:
  10. Δεν πειράζει killing_you2! Όταν βρίσκεσαι σε ένα μέρος για το οποίο έχουν ακουστεί ΤΟΣΑ και ΤΟΣΑ, είναι λογικό να νομίζεις ότι βλέπεις κάποιες "εικόνες" οι οποίες ίσως και να μην υπάρχουν!!!!!
  11. Την Δευτέρα, σε τρεις μέρες. :cool:
  12. Τί κρίμα!!!Τώρα με στεναχώρησες.... Πώς θα προχωρήσω από ΄δώ και πέρα; :D ;) :happy: :lol:
  13. Στην αρχή δεν φαίνεται καλά.Αν όμως προσέξεις περισσότερο, μοιάζει με άνθρωπο....δεν βάζω όμως και το χέρι μου στην φωτιά.... :rolleyes: :rolleyes: :worry:
  14. Τελικά αυτή τη σειρά όλοι την βρίζουμε, αλλά όλοι παράλλλα την βλέπουμε...
×
×
  • Create New...