Jump to content

Golemis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Golemis

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

Golemis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Update.Χτές πείρα το κινητό. Το service report γράφει κάτι για πρόβλημα στην οθόνη. Το έφτιαξαν και μου το επεστρεψαν κανονικά χωρίς καμια χρέωση. Από ότι κατάλαβα είναι καθαρά θέμα hardware και καλύπτεται πλήρως απο την εγγύηση. Υ.γ. Το κινητό είναι αγορασμένο στην Ελλαδα και το service έγινε στην Ισπανία (τόπος διαμονής)
  2. και εγώ ακριβώς 2 εβδομάδες παιδεύομαι δεν ξέρω. και πώς μπορεί να είναι εκτός εγγύησης κάτι τέτοιο, κρίμα γιατί είχα μείνει αρκετά ικανοποιημένος και σκεφτόμουν να πάρω το G4 σκέψου, αν μάθω κάτι νεότερο θα το ποστάρω :mad:
  3. Καλησπέρα σε όλους. Μέτα από 1.5 χρόνο το τίμιο LG G2 μου άρχισε να μου κάνει νερά. Η οθόνη άρχισε να τρέμει (screen flickering) όπως το αναφέρουν στο net ε και μετά από 3 μέρες έγινε μόνιμα γκρι. Μετά απο διαδικασία 10 ημερών για τα πηγαινε- έλα στην αντιπροσοπεία οι αθεοφοβοι μου το γύρισαν με μόνο ένα factory restore . Oπως περιμένατε όλοι το κινήτο ξαναρχισε απο σήμερα τα τρεμουλιάσματα και από οτι βλέπω μέχρι τέλος του μήνα με βλέπω χωρίς smart. Εχει κανείς παρόμοια εμπειρία με το συγκεκριμένο πρόβλημα σε LG η γενικά ?
  4. Καλησπέρα σε όλους. Μέτα από 1.5 χρόνο το τίμιο LG G2 μου άρχισε να μου κάνει νερά. Η οθόνη άρχισε να τρέμει (screen flickering) όπως το αναφέρουν στο net ε και μετά από 3 μέρες έγινε μόνιμα γκρι. Μετά απο διαδικασία 10 ημερών για τα πηγαινε- έλα στην αντιπροσοπεία οι αθεοφοβοι μου το γύρισαν με μόνο ένα factory restore :X. Oπως περιμένατε όλοι το κινήτο ξαναρχισε απο σήμερα τα τρεμουλιάσματα και από οτι βλέπω μέχρι τέλος του μήνα με βλέπω χωρίς smart. α) Εχει κανείς παρόμοια εμπειρία με το συγκεκριμένο πρόβλημα σε LG η γενικά ? β) Επειδή δεν θα την παλέψω πάλι χωρίς smart 10 μέρες έχουμε κανέναν κινέζο στα 140-180 ευρώ να κάνω την δουλειά μου. Ευχαριστώ:O
  5. Πόσες μέρες πάνω κάτω κάνουν ?
  6. Οκ απλώς δεν γνωρίζω τι παίζει με την αγορά μέσω κίνας και φοβάμαι μήπως με τα τελονεία ανέβει η τιμή
  7. Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για την αγορά smartphone στα 250 ε. Είναι προτιμότερο να επιλέξω ένα 2core μεγαλύτερης συχνότητας η να με να πάω κατευθίαν σε ενα 4core Εχετε να προτείνετε κάποιο σε αυτά τα λεφτά ? Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...