Jump to content

Sofakos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Sofakos

  1. Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Φταίει το ρουτερ της cyta άλλαξα και έβαλα ένα απλό tp link που είχα και όλα καλά. Βέβαια το συγκεκριμένο δεν βγάζει γραμμή για σταθερό αλλά δεν είχα ούτως ή άλλως. Επίσης το πρόβλημα εμφανίζεται μόνο με την 17+ έκδοση αν γυρίσει σε 16 (jarvis) δεν θα έχει πρόβλημα, τουλάχιστον εγώ δεν είχα. Επίσης έβαλα dns της Google (αν και ψιλό είναι περιττό)
  2. Παίδες βοήθεια είχα την φαινή ιδέα να αναβαθμίσω το TouchPal χωρίς να έχω κρατήσει back up. Κατέληξα να είμαι με το 4.8.6 αλλά χωρίς ελληνικό λεξιλόγιο. Όποιος έχει rootaρει την συσκευή του και δεν του είναι κόπος παρακαλώ να μου στείλει την εργοστασιακή έκδοση του touchpal keyboard αν δεν κάνω λάθος είναι η 4.6. Ευχαριστώ και περιμένω αγωνειωδώς. :cry:
  3. Σε ευχαριστώ Livagoth, comple με sms pro. Όσο αφορά το launch pro πολύ καλό έχει όντως καλύτερο touchpall αλλά πρακτικά είναι σε milisecond πιο γρήγορο που το checkara και από το να φορτώνω την μνήμη και ραμ με συν μία εφαρμογή που δεν θα έχει εμφανή διαφορά προτίμησα το default γιατί όσο λιγότερες εφαρμογές τόσο καλύτερη δουλειά κάνει το autokiller memory και σου μένει και μπαταρία (δεν δοκίμασα να απεγκαταστήσω το default για να μην έχουμε ιστορίες). Για skype η μόνη λύση που βρήκα είναι το ΙΜ+ που έρχονται οι κλήσεις ηχογραφημένες σαν αρχείο και έτσι στέλνεις και συ. Από το τίποτα.. Όσο αφορά για ΧDA και custom rom πήγα να ποστάρω αλλά ήθελε μίνιμουμ αριθμό ποστ και δεν ασχολήθηκα, για τον ήχο που είχα το θέμα κατάλαβα ότι δεν φταίει το sound boost αλλά το ράδιο, το ράδιο έχει άλλες παραμετροποιήσεις σε θέματα ήχου από την συσκευή και απλά το sound boost δεν λειτουργεί σε αυτή την εφαρμογή. Ωστόσο ράδιο στο μάρκετ για το δικό μας δεν υπάρχει οπότε θα αρκεστώ σε αυτή την ποιότητα ήχου και στο μέλλον ένα καλό ζευγάρι ακουστικά. Προτείνω optimum με autokiller memory μετά από 2 βδομάδες χρήση νομίζω το ιδανικό για την συσκευή μας το Aggresive φέρνει αντίστροφα αποτελέσματα και το strict πολύ καλό ιδανικό για κάποιον που δεν τρέχει πολλές εφαρμογές. Τελικά η λύση με την ποιότητα ήχου VoIP, Viber για sms, Nimbuzz για κλήσεις, Fring για βίντεο κλήσεις IM+ για τα chat. Το θέμα με ίντερνετ και να έχεις και τις δύο κάρτες στο ίντερνετ δεν το έλυσα και αν μπορεί κάποιος τον ευχαριστώ θερμά.
  4. Είμαι και εγώ, εδώ και ένα μήνα περίπου κάτοχος της συγκεκριμένης συσκευής Alcatel OT890D 80€. Το rootara μια χαρά και ήδη το έχω προσαρμόσει όπως θέλω και είμαι ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές τίμιο κινητάκι, είναι λίγο αργό αλλά είμαι μαθημένος από Sony Ericsson p990i. Τα μόνα παράπονα ότι δεν έχει 3g και το ίντερνετ με gprs είναι κάπως αργό. Όταν παίρνει ίντερνετ από την μία κάρτα η άλλη είναι ανενεργή μέχρι να σταματήσει η μεταφορά δεδομένων και αν έχεις ανοιχτό κανένα gps (π.χ. το navigation της google (*****ed για Ελλάδα από xda)) η άλλη κάρτα είναι μονίμως ανενεργή. 1)έχετε βρει λύση όταν η μία είναι στο ίντερνετ η άλλη να λειτουργεί κανονικά? 2) Έψαξα πολλές εκδόσεις για skype aλλά δεν βρήκα κάποια που να τρέχει κανά δύο μόνο κάναν ατέρμονο log in, έχετε βρει κάτι? 3) Με το go sms pro όταν γράφω με μικρά ελληνικά πάλι πάει διπλό μήνυμα στους 66 χαρακτήρες. Ξέρετε αν μπορώ να το αλλάξω? 4)Με το autokiller memory τι ρυθμίσεις προτιμάτε εγώ χρησιμοποιώ optimum. Ξέρει κανείς κάποιο καλύτερο setup? 5)Έχετε βρει/βγει custom room για την συσκευή μας (θέλω κυρίως πιο δυνατό ήχο έβαλα sound boost αλλά υπολειτουργεί)? 6)Ενώ με nimbuzz έχω πολύ καθαρή κλήση με viber κάνει πολλές διακοπές checkarismeno ότι η δική μου συσκευή φταίει, έχετε και εσείς παρόμοιο θέμα? Αν λυθούν τα παραπάνω θέματα ή αν ξέρει κάποιος να με βοηθήσει τον ευχαριστώ πολύ. Προσωπικά αν λύσω τα παραπάνω θέματα θα νοίωθω υπερπλήρης με την συσκευή.
×
×
  • Create New...