Jump to content

Xaristra

Members
  • Δημοσιεύσεις

    21
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Xaristra

  • Ημ. Γέννησης 04/02/1991

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Xaristra's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παμε δυνατα, παμε για την νικη... :p:p:p
  2. Λετε να ηρθε η σειρα μου ω ρε παλικαρια?!?!! :p:p:p:p υγ. Υγεια σε ολους, καλες γιορτες..
  3. Η ομαδα εχει προετοιμαστει καταλληλα, παμε για τη νικη. Αυτο ακριβως τιποτα αλλο! :p
  4. Αυτη τη φορα η ομαδα εχει κανει καλη δουλεια, θα κανουμε το παιχνιδι μας και ελπιζουμε σ ενα καλο αποτελεσμα..
  5. Xaristra

    Sony Xperia P

    Φιλε othon τελικα εκανα την διαδικασια επανεγκαταστασης αλλα το προβλημα παραμενει.. μαλλον ειναι οθονη τελικα..
  6. Xaristra

    Sony Xperia P

    Αν καποιος γνωριζει την διαδικασια που αναφερει ο othon και του ειναι ευκολο ας μου στειλει pm. Δεν εχω ασχοληθει ποτε με φλασαρισματα ρομ κτλ κτλ..
  7. Xaristra

    Sony Xperia P

    Αυτο θα επρεπε να το εχω ορισει εγω με καποιο τροπο η ετσι ειναι το κινητο απο κατασκευης του.? δηλαδη να χει χωρισμενη μνημη..αλλη μνημη για το λειτουργικο και αλλη για τ αρχεια χρηστη. γτ ακολουθωντας την διαδικασια π μ ειπες μου βγαζει μηνυμα οτι θα χαθουν και φωτογραφιες-βιντεο της εσωτερικης μνημης..
  8. Xaristra

    Sony Xperia P

    Σορρυ νομιζα ηταν το ιδιο.. αρα ακολουθω την διαδικασια που μου ειπε ο othon?
  9. Xaristra

    Sony Xperia P

    Αν κανω επανεγκατασταση λογισμικου ομως δεν θα χαθουν τα δεδομενα.? Σορρυ αν σας κουραζω απλα ειμαι λιγο αδαης μ αυτα τα θεματα δν ασχοληθηκα ποτε με φλασαρισματα κτλ κτλ.. Οι φωτογραφιες δεν ξερω που ειχαν αποθηκευτει, φανταζομαι στην μνημη του κινητου.
  10. Xaristra

    Sony Xperia P

    Παιδια το κινητο ειναι μαμισιο δν εχω αλλαξει ποτε ουτε ρομ ουτε τπτ..μονο οτι ενημερωσεις τραβουσε απο μονο του.. το προβλημα μου δν ειναι αν θα ξαναλειτουργησει η οχι αλλα το πως θα παρω απο μεσα τις φωτογραφιες.. γι μενα ειναι σημαντικες..
  11. Xaristra

    Sony Xperia P

    Στο pc companion οχι δν συνδεεται βγαζει σφαλμα..Οταν ειναι κλειστο και το βαζω να φορτισει αναβει το σχετικο led.Αν κανω πως το ανοιγω κανει την χαρακτηριστικη δονηση, το led σβηνει και η οθονη "φωτιζει" μαυρο μεχρι να ξανασβησει απο μπαταρια. Σ αυτο το διαστημα αν το συνδεσω στον υπολογιστη τα windows κανουν το γνωστο κουδουνισμα οτι κατι συνδεθηκε αλλα δν μου εμφανιζει το κινητο. Το πηγα στην sony στην Θεσσαλονικη αρχικα μου ειπαν οτι ειναι θεμα λογισμιμου μετα απο μια μερα με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν οτι πρεπει να αλλαχτει η οθονη. Το κινητο ειναι εντος εγγυησης. Μου ειπαν οτι για να αλλαχτει η οθονη θα πρεπει να σταλει στην Αθηνα αλλα εκει θα γινει και επαναπρογραμματισμος και θα χαθουν τα δεδομενα. Αν θελω μπορει να αλλαχτει η οθονη στην θεσσαλονικη χωρις επαναπρογραμματισμο και να παρουμε τα δεδομενα αλλα τοτε δεν θα με καλυψει η εγγυηση και θα πρεπει να πληρωσω 170ευρω (εδω γελαμε). Αρνηθηκα φυσικα πηγα πηρα πισω το κινητο και τωρα ειμαι στο ψαξιμο γενικα.
  12. Xaristra

    Sony Xperia P

    Παιδια καλημερα περναω κατευθειαν στο ψητο γιατι καιγομαι, αν το θεμα ανηκει αλλου ας μεταφερθει.. Αντιμετωπιζω προβλημα με την συσκευη μου ενα sony xperiap αγορασμενο εναν χρονο και 2-3 μηνες πριν. Το κινητο στα ξαφνικα δεν ανοιγει.. εκει που ηταν μια χαρα το εβαλα γι φορτισμα μπηκα για μπανιο και οταν βγηκα ηταν νεκρο. Δοκιμασα hard reset εκανα να το ξανανοιξω το κινητο εκανε την χαρακτηριστικη δονηση που κανει οταν πατας για να ανοιξει αλλα η οθονη τπτ. Εχω την εντυπωση οτι η οθονη ανοιγει απλα δεινχει μαυρο και μενει ετσι μεχρι να μεινει απο μπαταρια. Στο δια ταυτα. Δεν με καιει τι και πως παιζει με το κινητο γιατι ετσι και αλλιως θα το αλλαζα τωρα στα κοντα. Με καιει με ποιον τροπο θα μπορεσω να παρω τις φωτογραφιες μου απο μεσα. Αυτο εγινε ακριβως μετα απο ενα ταξιδι μου και εχω αρκετες φωτογραφιες μεσα τις οποιες δεν θα ηθελα να χασω. Αυριο πρωι πρωι θα παω σε καποιο καταστημα service αλλα αν καποιος ξερει τι μπορει να ναι θα θελα να το ξερω σε περιπτωση που αυτοι μου πουν οτι να ναι. Ευχαριστω..
  13. http://www.pipo-store.com/pipo-u8t-3g-wcdma-phone-calling-rk3188-tablet-7-85-inch-ips-ram-2gb.html Σ αυτο αναφερεσαι..?
×
×
  • Create New...