Jump to content

TSITKOSTAS

Members
  • Δημοσιεύσεις

    36
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About TSITKOSTAS

  • Ημ. Γέννησης 11/09/1972

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

TSITKOSTAS's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα κ καλή χρονιά σε όλους. Στα 960fps το βίντεο έχει διάρκεια 10 sec. Αλλάζει αυτό;
  2. Δοκιμάστε ξανά, και των με την τρίτη προσπάθεια τα κατάφερα! Όλα καλά.
  3. TSITKOSTAS

    Honor 6

    Μια πληροφορία θέλω παιδιά, έχω καιρό να μπω στο forum, έχω το honor 6 H60-l04 στο 4.4.2 αναβαθμίζεται σε Marshmallow ? Και αν ναι αξίζει? Ξεκίνησα να ψάχνω αλλά είναι πολλές οι σελίδες.... Αν κάποιος μπορεί να μου πει, έχω κατεβάσει από εδώ την αναβάθμιση http://www.firmwares.androidinfotech.com/huawei-honor-6-h60-l04-marshmallow-firmware/ είναι οκ? Ευχαριστώ πολύ :)
  4. TSITKOSTAS

    Honor 6

    Καλησπέρα σε όλους. Προσπαθώ να κάνω αναβάθμιση και δεν μπορώ. Μπορεί να βοηθήσετε; Στην έκδοση γράφει Η60-L04V100R001C00B114
  5. Καλησπέρα σε όλους τους (πρώην) Ερικσονάκιαδες.... Mπορώ να απεγκαταστήσω την εφαρμογή wisepilot χωρίς να δημιουργήσω πρόβλημα στην λειτουργία του κινητού; Thanks!
  6. Καλησπέρα σε όλους. Έβαλα και γω την 4.0 και όλα πάνε καλά.... Όλα πλην της σύνδεσης στο ιντερνετ μέσω των mb που έχω από την vodafone. Πριν την 4.0 είχα την εφαρμογή internet on/off η οποία και μετά την αναβάθμιση δεν λειτουργεί... Κατέβασα το data on/off χωρίς όμως να με συνδέει στο ιντερνετ. Μήπως άλλαξε κάτι στις παραμέτρους με την αναβάθμιση? Τι πρέπει να κάνω για να έχω πάλι ιντερνετ? Με wifi μπαίνω κανονικά.... Τhanks!:)
  7. Καλησπέρα σε όλους, Δεν ξέρω αν κάποιος έχει δώσει απάντηση στο θέμα της μεταφοράς εφαρμογών στην κάρτα μνήμης. Και μιλάω για τις εφαρμογές που κατά την εγκατάσταση τους δεν έχουν την επιλογή για μεταφορά στην κάρτα sd. Έχω ήδη την εφαρμογή app2sd. Ευχαριστώ πολύ ε
  8. Καλησπέρα σε όλους! έχω και γω το neo v εδώ και 1 μήνα και ειμαι πολύ ευχαριστημένος!!! Μια ερώτηση να κάνω και γω... Όπου δεν έχω wifi δουλεύω με το ιντερνετ, όμως πηγαίνοντας από τις ρυθμίσεις , ασύρματα δίκτυα,... ...., έχω ενεργοποιημένα τα δεδομένα ενεργά και περιαγωγή δεδομένων δεν μπορώ να μπω στο ιντερνετ.... Τι κάνω λάθος ? Προσοχή έχω κατεβάσει το juice defender και το 3d watchdog... Thanks!
  9. Καλησπέρα σε όλους. Θ ήθελα να ρωτήσω κάτι απλό. Στο κινητό έχει μια κάρτα 2gb, έχω παραγγείλει μια 16gb την οποία και θα παραλάβω εντός των επόμενων ημερών... Κατά την αλλαγή της κάρτας στο κινητό αρκεί να κάνω copy - paste από την παλιά στην καινούργια όλους τα περιεχόμενα ή θα πρέπει να κάνω και κάτι άλλο στην καινούργια κάρτα ? thanks και καλή χρονιά... Αααα επίσης κάποια παιχνίδια που κατέβασα (από gameloft) δεν τα "τρέχει" βγάζοντας μήνυμα για ελλειπή μνήμη. Αυτό θα λυθεί με την νέα sd?
×
×
  • Create New...