Jump to content

ChrisWU

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ChrisWU

  1. Το CM 12 σε εμένα δεν είχε θέμα η cam (βασική + μπροστινή). Κατέβασε αυτό εδώ ή εδώ και πες μας.
  2. Καλημέρα, Σήμερα πήγα να περάσω το cyanogenmod 12 και έχει κολήσει στο logo που δείχνει το μπλε μπαρμπαδελακι του. Προσπάθησα και 11 και δεν. Να πω εδώ ότι έχω το Twrp 2.8.3.0. Παίδες SOS! :!:
  3. ChrisWU

    Sony Xperia P

    Έχω παρόμοιο πρόβλημα! Τι μπορώ να κάνω; Drivers μπορώ να βάλω; Το site της sony έχει κάτι αρχεία ".cat" !!:worry:
  4. ChrisWU

    Lenovo K3 Note

    Καλημέρα κύριοί! Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πολύ. Το κινητό είναι root ανοίγει κανονικά. Πολύ καλή εφαρμογή για όσους καταλαβαίνουν Chamelephon. Κατάλαβα τι παίζει διαβάζοντας και κάποια ξένα forum. :D
  5. ChrisWU

    Lenovo K3 Note

    Σας ευχαριστώ πολύ κύριοι για τις απαντήσεις σας. Ξανά περνώντας του drivers ακολουθώντας για μια ακόμα φορά τον οδηγό. Συνδέοντας λοιπόν και πάλι την συσκευή, εδώ και (+)δέκα λεπτά έχω αυτή την αντίδραση από το flashtool. http://i.imgsafe.org/7348862.png :worry: Το location tab δεν θα έπρεπε να είχε διαδρομή αρχείου;
  6. ChrisWU

    Lenovo K3 Note

    Πρόβλημα! Αφού με το flashtool όταν πάει "Download DA 100%" μετά από 10'' πετάει το ακόλουθο σφάλμα: BROM ERROR : S_DL_GET_DRAM_SETTING_FAIL (5054) [EMI] Obtain DRAM Failed! [HINT]: Please check your load matches to your target which is to be downloaded.
  7. ChrisWU

    Lenovo K3 Note

    Καλημέρα σε όλους, Προσπαθώντας να φλασάρω το lenovo k3 note, έπαθε brick. Ο υπολογιστής όμως το αναγνωρίζει κανονικά.. Το κινητό όμως παραμένει σβηστό και δεν αντιδράει. Πως μπορεί να διορθωθεί το "τούβλο" μας; http://s14.postimg.org/ykkbtnlox/MTK_USB_PORT.png Ευχαριστώ :happy:
  8. ChrisWU

    Lenovo K3 Note

    Καλησπέρα παίδες! Είμαι κάτοχος ενός lenovo k3 note. Θα ήθελα να το κάνω root υπάρχει κάποιος αναλυτικός (noob) οδηγός; Το κινητό φοράει android 5.0 / K50a40.LWG.V37, 2015/05/21 09:44 / Κ50a40_S121_150813_ROW Ευχαριστώ εκ των προτέρων :happy:
  9. Καλημέρα παιδιά... Θα ήθελα να αγοράσω κινητό στα ~200 (max 250) ευρώ. Ήμουν κάτοχος Lenovo Vibe Z (K910) και πριν λίγες μέρες ZTE Nubia Z7 mini. Ήμουν ευχαριστημένος με αυτές τις συσκευές σε γενικές γραμμές. Το κινητό θα ήθελα να έχει τις ακόλουθες δυνατότητες: ● Dual Sim ● 4G ● OTG ● Πολύ καλό δέκτη GPS ● Κάμερα ● Μπαταρία να κρατάει... ● Επέκταση μνήμης Επίσης να σας ενημερώσω ότι η συσκευή θα αγοραστεί από κινεζομάγαζο γι' αυτό αν μπορεί κάποιος να με ενημερώσει για τα capital control. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  10. Παιδιά αντιμετωπίζω δύο θεματάκια το πρώτο είναι στον dialer όταν πατάω να πάρω π.χ. 210 κρασαρη η εφαρμογή αν πατήσω *210 και σβήσω μετά το * όλα ok, μόνο με το 2 έχω παρατηρήσει αυτό το θέμα. Το άλλο πρόβλημα που βλέπω στην συσκευή είναι ότι στο instagram αν πάω να ανεβάσω photo την δείχνει μαύρη. Το instagram γράφει ότι δουλεύει πάν σε αυτό για να λυθεί σε άλλο ξένο forum διάβασα για απενεργοποίηση της επιλογής 'Use High-Quality Image Processing' αλλά δεν δούλεψε και έτσι... Να πω ότι η συσκευή είναι ενημερωμένη με την τελευταία μαμά ενημέρωση. :help:
  11. Ραδιόφωνο νομίζω έχει :)
  12. Το έχω διαβάσει αυτό. Απλά μια άλλη φορά που είχα ξανά αγοράσει από το συγκεκριμένο site έκανε ~13 μέρες. και βουαλα, σήμερα τα ΕΛΤΑ άλλαξαν status: Και το SingPost λέει ότι έφτασε Ελλάδα Ευελπιστώ ότι αύριο μεθαύριο να το έχω στα χέρια μου αλλιώς από δευτέρα :happy:
  13. Καλησπέρα παιδιά Παρήγγειλα και εγώ το mini, από το to2c.com, στις 26/11/2014, στις 28/11 μου στείλανε το Tracking Number. Στην συνέχεια στις 29-11-2014 το singpost μου έβγαλε Received from Customer. Ενώ παράλληλα εμφανίστηκε και στο ΕΛΤΑ ως Όλα καλά ως εδώ. Το θέμα είναι ότι από τις 01/12/2014 είναι κολλημένο και περιμένει πτήση. Λέτε να έχει έρθει και απλά να έχει κολλήσει το σύστημα; Αναζητεί ακόμα πτήση; Τι άλλο παίζει να έπαθε; ty :D
  14. Καλησπέρα, Σε ένα Nokia X7, έσπασε η touch οθόνη και αγόρασα από το ebay μια άλλη έτσι ώστε να την αντικαταστήσω. Χθες έβγαλα την παλιά και την αντικατέστησα. Το touch λειτουργεί κανονικά, ωστόσο αντιμετωπίζω πρόβλημα γιατί το υλικό που έχουν για να συγκρατεί την οθόνη δεν είναι επαρκές και έφυγε αρκετό με την παλιά οθόνη. Με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί πάντα η αφή. Θα ήθελα να μου πει κάποιο μέλος, που γνωρίζει, που μπορώ να βρω τέτοιο υλικό και πως λέγετε; ΥΓ: Αν είναι σε λάθος θέμα μετακινήστε το. :O Ευχαριστώ πολύ.
×
×
  • Create New...