Jump to content

elenadi

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by elenadi

  1. παιδια δε μπηκα ΠΟΤΕ youtube αρχικα..ουτε καν περιηγηση εκανα..το μονο που εκανα ηταν facebook,το οποιο ή εκλεινα ή και καμμια φορα log out..και κατεβασα και αρκετα free applications(για τα οποια ειχα γραψει και εδω τη "φοβια" μου μηπως τρεχουν εν αγνοια μου..),καθως και την καινουρια εκδοση λογισμικου,οπως ειχα αναφερει(απο μονη της αυτη ηταν 40κτι mb).Εκλεινα δε το internet οταν κοιμομουν!!! ΕΠΙΣΗΣ ξερετε πως κλεινει το wap στο 9900????δν εχει τν αντιστοιχη επιλογη "wap ή ιντερνετ" για να το δω απο εκει,οπως εχω δει σε αλλο μοντελο.το μονο που βρηκα(φυσικα μεσω ιντερνετ,γτι η κοσμοτε ειναι αχρηστη) εσβησα χειροκινητα απο το "βιβλιο υπηρεσιων" στις "ρυθμισεις συστηματος για προχωρημρνους" οτιδηποτε ειχε να κανει με wap,καθως και στο μενου των "push" τις δυο επιλογες που εχει,που ηταν τικαρισμενες!!!δε βρηκα κτι αλλο!!! παιδια αν υπαρχει ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ αλλο που ξερετε για να απενεργοποιησω,παρακαλω πειτε το-για να παραδειγματιστουν και οι επομενοι..εγω πια την πατησα!!!!!!!!!!!
  2. και με το παραπανω!!! ν'αρχισω με το βασικο!!!!! -πηγα σημερα σε καταστημα cosmote-λεω θα εχει εκδοθει ο λογαριασμος μου-(εχω cosmote 25 απεριοριστα+bis 100mb),να ρωτησω ποσο θα μου ειναι και εμαθα εμβροντητη οτι το ποσο ειναϊ:712 ευρω!!!!!:wacko: δεν εβγαλα ακρη ουτε απο το καταστημα,ουτε απο την εξυπηρετηση πελατων,ουτε απο το τεχνικο τμημα που με πηρε μονο του μετα.. Αυτα εμαθα απο αυτους.. 1. εχω κανει πολυ χρηση ιντερνετ και γι'αυτο εχω τοσο φουσκωμενο λογαριασμο..(ενεργοποιησα bis εντωμεταξυ 28/12 και μου ειπαν οτι εξαιτιας αυτου θα ειχα καπου 50mb απο bis-cosmote πανε χαμενα μου ειπαν τα mb μου..) 2.δε μπορεις με ΚΑΝΕΝΑΝ τροπο να μαθεις ποσα mb εχεις ξοδεψει με bis και ουτε φυσικα με τον κλασσικο τροπο που σου στελνεται σε μνμα τι σου απομενει απο το παγιο σου..-εκει αναφερονται τα mb απο cosmote -που οπως προειπα ειναι αχρηστα- μονο απο application μου ειπαν μπορεις να ξερεις (το οποιο το ειχα ηδη κανει,αλλα δν ειδα πουθενα κανα 300mb που να δικαιολογει αυτο το εξωφρενικο ποσο) <<το οτι το μνμα δε σου λεει ΤΙΠΟΤΑ μου το ειπε το τεχνικο τμημα-ΣΗΜΕΡΑ,-ΚΑΙ τα καταστηματα που'χα ρωτησει ΚΑΙ η εξυπηρετηση cosmote μου'λεγαν να κοιτας το μνμα-Ακουσον!!!!>>-αν δλδ καποιος δεν ηξερε-θα'βλεπε στο μνμα αλλα 50mb και θα ηταν ησυχος.. ΦΥΣΙΚΑ- μου ειπαν μονο γραπτως μπορω να βρω μια ακρη και αφου γινει ληξιπροθεσμο ,θα προβουν σε πιστωση,εκπτωση ή οτιδηποτε.. ΦΥΣΙΚΑ και δεν ενημερωνουν οταν απο -ουτε 40 ευρω που'κανα μηνιαιως,δουν ξαφνικα 712 οπως με πληροφορησαν..-ουτε για περιπτωση κλοπης!! Και μετα απο ολα αυτα ρε παιδια-θελω να μου πειτε-τι στο καλο πιστευετε οτι εγινε!!!!!! για να βοηθησω μπαινω μονο facebook,ποτέ περιηγηση,youtube κ.α. Χαρτες μπηκα μονο μια μερα για να δω τι παιζει.. Το μονο που πιστευω οτι μπορει να με'καψε ειναι τα applications που κατεβασα..μηπως "ετρεχαν"χωρις να το ξερω-αυτο που φοβομουν και συνεχεια ρωταγα δλδ.. Θελω να δω την αναλυτικη.Να εχει γινει λαθος-δυστυχως δεν το πιστευω.. Να μην το πληρωσω-καποτε θα με κυνηγησει!! τι θα κανατε??????:worry:
  3. εμ δν το κανα με wifi.......:X δε μπορω να πω σιγουρα για τις διαφορες που ειδα,γτι εκανα την αναβαθμιση 1-2 μερες αφου το πηρα..νομιζω ειδα λιγη διαφορα στο menu.στν ταχυτητα δν το χα δουλεψει και πολυ να συγκρινω.. backup για να μη χασουμε αρχεια κι επαφες εννοειτε?? γτι μας τρομαζετε?????:lol:
  4. thanks παιδια για τις απαντησεις..βασικα θα φανουν ολα στον πρωτο λογαριασμο..;) εσεις οτιδηποτε κι αν καταβασετε-το κατεβαζετε απο το κινητο ετσι???τπτ απο το pc σας..ακομα και ενημερωση λογισμικου που ειναι πολλα mb??εγω εχω κατεβασει μονο μια εκδοση..αυτη που μου εβγαλε με το που πρωτοανοιξα το κινητο..εκανε κανα διωρο να τελειωσει,αλλα μαλλον βλεπω διαφορα..:)
  5. praitorian κι εγω τωρα το πηρα-ουτε βδομαδα-και προσπαθω ακομα να μαθω καποια πραγματα..καλα κουραγια και καλοριζικο.. ;) Παιδια να ρωτησω κι εγω κλασσικα για τις χρεωσεις?? -εσεις κλεινετε ολα τα applications σας οταν φευγετε απο αυτα?? δλδ π.χ να κανω log out απο facebook,twitter,απο το mail μου κ.λ.π?? με χρεωνει κι ας μην το "δουλευω",απλα επειδη θεωρουμαι online?? (εντωμεταξυ αν ειμαι offline δε μου λεει οτι καποιος μου εστειλε μνμα,παρα μονο οταν ξαναμπω-ουτε μου στελνεται στο mail μου,αν και προσπαθησα να αλλαξω τις επιλογες των notifications μεσω facebook.. -με λιγα λογια θα ηθελα να ρωτησω χρεωνομαι μονο οταν αναβοσβηνει το βελακι πανω πανω δεξια-που δειχνει οτι κατεβαζει?? -κατεβασα το cell manager για την ενημερωση των χρεωσεων-μεχρι τωρα μου λεει 6 mb:blink: δεν παιζει.. Συγνωμη που σας εχω πρηξει με τις χρεωσεις,αλλα δυσκολευομαι λιγο να το χειριστω..:) δεν ειχα ποτε μου smartphone..:wacko:
  6. παιδια το πηρα και ειναι πανεμορφο και πολυ ευχρηστο!!:DΑΝ και δεν εχω ιδεα απο smartphones-δεν ειχα το παραμικρο προβλημα.. πηγα cosmote και ενεργοποιησα bis!Μετα απο ερωτηση μου ,ο υπαλληλος μου ειπε οτι τα mb που εχω στο παγιο μου ειναι αχρηστα με την ενεργοποιηση του bis..οτι η χρεωση γινεται μονο εκει..:X ισχυει κτι τετοιο? μου ειπε οτι υπαρχουν 3 χρεωσεις-η μηδενικη(πληρωνεις ΟΤΑΝ μπαινεις,αλλα δε συμφερει σε οσους κανουν χρηση..),των 7ευρω(100mb) και των 15 ευρω-(απεριοριστα)!!! εκανα των 7ευρω.. Γενικα η πρωτη επαφη ηταν πολυ καλη!!:) το μονο που με αγχωνει ειναι τι στο καλο συμβαινει με τις χρεωσεις (τι μου παρεχεται εντελως δωρεαν,που να μπαινω αφοβα και που να μην μπαινω) και γενικα θελω να ψαξω λιγο παραπανω τις ρυθμισεις μου..;)
  7. σε ευχαριστω παρα πολυ Λαζαρε για την αμεση απαντηση σου!!! Ελπιζω αυριο-μεθαυριο να το εχω στα χερια μου..τοτε θα μου δημιουργηθουν οι πραγματικες αποριες..
  8. Καλησπερα παιδια και Χρονια Πολλα!!! Ειμαι ολοκαινουρια εδω,καθως και στον κοσμο των smartphones..αλλα τωρα λογω δουλειας,χρειαζομαι ενα κινητο με μεγαλυτερες δυνατοτητες-κυριως mail-internet..εκανα μια ερευνα αγορας κι εχω καταληξει-που λετε για να γραφω εδω?????-στο bb9900 ...λολ καταφερα να το δουλεψω για λιγο στη vodafone. το βρηκα στο skroutz.gr κοντα στα 490..και λεω μεσα στις επομενες μερες να το παρω απο το καταστημα τους.δινουν 2 χρονια εγγυηση και οταν τους καλεσα ειπαν οτι "απ'οσο ξερουν" εχει ελληνικο menu (το πληκτρολογιο δε με ενδιαφερει..) Θα ηθελα να σας ρωτησω ενα δυο πραγματακια αν και με διαφωτισε ΟΛΟ το θεμα,το οποιο διαβασα απο την αρχη.. 1. δεν κρυβει τπτ αυτη η τοσο φθηνη τιμη?? ειναι σαν να αγοραζω απο τη vodafone,αλλα με αγγλ.πληκτρολογιο? 2. καποιος μου ειχε πει οτι το bb του,απο τη μανα του ειχε wap ρυθμιση-δν το ηξερε να το αλλαξει και καταχρεωθηκε τν πρωτη φορα.. Γενικα υπαρχει κτι να προσεξω στις ρυθμισεις δικτυου-internet-κτι που αν ειναι ανοικτο με χρεωνει ,χωρις ΕΓΩ να μπαινω σε καποια σελιδα?? και 3. δεν ξερω τι θα μπορω να κανω ελευθερα με ενεργοποιηση bis εγω εχω cosmote με 100 mb μηνιαιως.μου ειπαν για bis ειναι καπου 6 ευρω. μετα τι θα μπορω να κανω "αφοβα"? τα mail φανταζομαι που θα μου ερχονται ,ειναι στα "free" σε ολες τις υπολοιπες σελιδες που θα μπαινω-η χρεωση θα παει στα "100 mb" που θα εχω? Συγνωμη για το ρεκορ μεγαλυτερου μνματος εδω μεσα,αλλα δεν ειμαι και πολυ εξοικειωμενη με ολα αυτα..:(
×
×
  • Create New...