Jump to content

sokinsohim

Members
  • Δημοσιεύσεις

    332
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About sokinsohim

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

sokinsohim's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδιά κάποιος που έχει εμπειρία με το 6p vs iphone 6s plus? Είμαι ανάμεσα στα δύο κ δεν μπορώ να αποφασίσω.
  2. Το Tempered glass κ Swype από τα αριστερά της οθόνης έχει μήπως κάποιο θέμα ?
  3. Καλησπέρα παιδιά αυτήν την στιγμή είναι σε ένα δίλημμα. Λόγω του προβλήματος με το bootloop στα G4 σκέφτομαι να δώσω το δικό μου πριν προλάβει κ βγάλει κάποιο θέμα. Είμαι ανάμεσα στο 6ς+ κ το nexus 6p εσείς πιο θα προτείνατε?
  4. Παιδιά μόνο σε εμένα το facebook κρασαρει? Μετά άλλο λίγο σκρολ με πετάει στην αρχική!
  5. sokinsohim

    Lg G4c

    Ρε παιδιά όλα καλά αλλά ή μπαταρία ζορίζεται να φτάσει τις 4 ώρες screen on time... Edit Το ποστ πήγαινε στο διπλανό θέμα με το G4 κάποιες μοντ ας το μεταφέρει.
  6. Λοιπόν παιδιά εχω φίλη που είναι Κίνα μπορεί να της πω να μου το φέρει? Οι εκδόσεις που βλέπουμε στα διάφορα σάιτ είναι international ή υπάρχει μόνο μία έκδοση κινεζική?
  7. Κ εκεί που είχε ψηθεί η γυναίκα μ για το redmi note 2 τσουπ ανακοινώνουν αυτό το τούμπανο...σίγουρα θα πέσει προπαραγγελεια αλλά το θέμα είναι πως το ροζ μόνο στο geekbuying το βρίσκω. Τι λέτε για το συγκεκριμένο μαγαζί?
  8. sokinsohim

    Moto G

    Να πω κ εγώ τι βλέπω. Πιο ωραίο αισθητικά κ αρκετά γρήγορο με λιγότερο lag από πριν. Μπαταρία -10% διαφορά βλέπω περίπου...Όχι άσχημα. Να κ η μπαταρία 28 ώρες περίπου γύρω στις 5 ώρες οθόνης ενώ πριν μπορεί να έβγαζα κ 5 μισή.. [ATTACH]57849[/ATTACH]
  9. sokinsohim

    Moto G

    Αν στα καλά καθούμενα γίνεται αυτό τότε πας για αλλαγή αμέσως.Γνωστό πρόβλημα των Nexus 7 2013 αλλά ποτέ δεν έχω ακούσει κάτι για το moto. Googleare erratic touchscreen...Αυτό είναι?
×
×
  • Create New...