Jump to content

gaspazet

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About gaspazet

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

gaspazet's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπερα Εχω γενικα ενα προβλημα με το usb......To συνδεω με το laptop και ενω φορτιζει κανονικα δεν μου βγαζει τις επιλογες του usb(mass storage,usb tethering ktlp).Εχω δοκιμασει να βαλω-βγαλω το motorola device manager,να ενεργοποιησω το usb debugging,να αλλαξω usb port και να κανω αρκετα restart σε pc/κινητο......μου το ειχε κανει και παλιοτερα οπου ειχε βρεχτει λιγο αλλα του περασε.....Εχω το γνησιο καλωδιο και τελευταια επισημη εκδοση ICS. Καμια ιδεα? Ευχαριστω
  2. Καλησπερα και Χρονια πολλα. Γενικα οταν κλεινετε το κινητο και το βαζετε για φορτιση σας ανοιγει αυτοματα;Το δοκιμασα πρωτη φορα σημερα και με το που το εβαζα στο usb ανοιγε μονο του.......Βασικα πρεπει να εχει βγει το usb off γιατι ουτε μπορω να συνδεσω το λαπτοπ στο ιντερνετ ,αλλα ουτε μου φορτιζει τωρα πια......Το αυτοματο boot οταν το συνδεεις στο usb(και ειναι κλειστο) ειναι λογικο ή να το αναφερω και αυτο σαν προβλημα; Ευχαριστω και καλη πρωτοχρονια να εχουμε :D
  3. :D Δεν λεει τπτ το update οποτε μην σκας:happy:
  4. Το εχω απο τις 27/12/11. Μια επανεκκινηση εκανα απο τοτε.....χθες,που εβαλα το update. Γενικα δεν εχω προβληματα ιδιαιτερα,το wifi δειχνει ελαχιστα καλυτερο μετα το update. Απλα το Hut pursuit που κατεβηκε μαζι με το update δεν μπορω να το κανω unistall ,ειναι trial και θελει download για να το δοκιμασεις οποτε σαν αρχειο ειναι κοντα στα 250kb.
  5. Αγορασμενο απο Cosmote με Cosmote φυσικα.
  6. Καλησπερα Το Hut pursuit που κατεβηκε μαζι με το update,πως μπορω να το βγαλω;Δεν μου βγαζει unistall ,παρα μονο hide.Σαν διαφημιση ειναι θελει extra download.
  7. Διακοπες. Σημερα θα το περασω :)
  8. + για Update, αλλα δεν το εχω κατεβασει γιατι ειμαι εκτος εδρας :lol:
  9. Παντως εκει που διαβαζα ,βρηκαν αυτο το "easy fix"...το δοκιμασα ενα λεπτο και ολα πηγαν καλα(αυτο το ενα λεπτο).Αν καποιος εχει κατι παρομοιο μπορει να το δοκιμασει. "Originally Posted by Bromar View Post ive found a super easy fix for this. when you go to plug your epic in to charge and will be using it, LOCK THE SCREEN FIRST plug the phone in unlock the phone and bam touch should work fine, always fixes that issue for me, let me know if you have any sucess"
  10. Ναι,οτι ειχε μεσα στην συσκευασια.Ειδα και σε καποια διεθνη sites οτι το εχουν παρουσιασει διαφορα κινητα....μαλλον κατι παιζει με το ρευμα και την ευαισθησια της οθονης. Το μαγαζι ειναι εδω: http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=52477
  11. Τελικα αυτο που ειχα περιγραψει,το κανει μονο οταν το εχω στην φορτιση,το πληκτρολογιο τρελαινετε και πολλες φορες γραφει οτι να ναι. Οταν δεν το φορτιζω,ολα μια χαρα. Εβαλα και αυτη την θηκη,οπου ειναι πολυ διακριτικη και ωραια για οποιον ενδιαφερεται. http://www.case-mate.com/Motorola-Droid-RAZR-Cases/Case-Mate-Motorola-Droid-RAZR-Barely-There-Cases.asp 16,90 απο καταστημα στην Αθηνα.
  12. Ισως να μου "buggare" για λιγο το touch-εφαρμογη γιατι τωρα ειναι μια χαρα.
  13. Εγω αντιμετωπιζω αρκετες δυσκολιες στην πληκτρολογιση κειμενου.....πολλες φορες γραφονται γραμματα που δεν ειναι ουτε καν κοντα το ενα με το αλλο(να το πατησα καταλαθος) και τα κουμπια ειναι αρκετα μικρα.Αντιμετωπιζετε τιποτα παρομοιο;Μulti και swype.
  14. Ναι βεβαιως https://motorola-global-en-uk.custhelp.com/app/call/p_country_code/GR/session/L3RpbWUvMTMyNTM0NzAyOS9zaWQvc2hsU05aTWs%3D
  15. Χρονια πολλα EU ειναι φιλε μου και εμενα και το πηρα απο Cosmote.....δεν νομιζω να υπαρχει GR , αλλα ουτε εγω εχω δει το update.Αν δεν ερθει μεχρι Δευτερα μπορουμε να παρουμε τηλεφωνο στην Motorola οπως προτρεπουν πολλους απο την σελιδα τους στο FB (Motorola Europe).
×
×
  • Create New...