Jump to content

almandim

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About almandim

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

almandim's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. γεια χαρά και από εμένα!! μετά από ένα χρόνο άρτιας λειτουργίας ενός από τα καλύτερα κινητά που έπεσαν στα χέρια μου (ακούω φίλους με τηλέφωνα των 600€ να παραπονιούνται για προβλήματα, γεγονός που ικανοποιεί την επιλογή μου) ήρθε η στιγμή να ασχοληθώ λιγάκι παραπάνω με την αναβάθμηση του και κατ' επέκταση την μακροζωία του!! Κατ'αρχήν να πω ότι, από τη στιγμή που άκουσα για ICS ήμουν λιγάκι επιφυλακτικός!!!! μετά από ΤΟΣΑ αρνητικά σχόλια που διάβασα και άκουσα, πλέον δεν θα ήθελα να του βγάλω τα ματάκια!!! Μια χαρά κάνει τη δουλεία της και η 2.3.4!!! (γιατί η ομορφια δεν παίζει τον σημαντικότερο ρόλο...) Το θέμα μου είναι πως η καρτόυλα μνήμης που φοράει, είναι πλέον μικρή, οπότε αν μου συστήνατε κάποια συμβατή με το κινητό, μνημούλα 16 gh με class 10 (νομίζω ότι 32 θα ήταν υπερβολικό) θα ήταν ευπρόσδεκτο!! Και το δεύτερο σημείο που θα ήθελα να αναφερθώ είναι η ROM!!!! Αξίζει να βάλω άλλη;;; Αν ναι ποιά;;; Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το ζήτημα της αναβάθμισης της rom και θα ήθελα τα φώτα σας!! τον τελευταίο καιρό που είχε γεμίσει η κάρτα το κινητό ήταν λίγο "βαρύ" όταν διέγραψα εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούσα επανήλθε στα φυσιολογικά του επίπεδα!!! το συμβάν αυτό έχει να κάνει ΚΑΙ με τη rom;;;; Σας ευχαριστώ εκ των πρωτέρων
  2. ο λόγος που το εχω κρατήσει - από αυτά που διάβασα - είναι διότι δεν πιάνει πολύ χώρο ενώ με την 12ωρη ενημέρωση έχει ελάχιστη κατανάλωση!! αν έχεις να μου προτείνεις κάτι άλλο, δεκτό. ιδού η λύση λοιπόν!!! three_brothers1 και slyk σας ευχαριστώ πολύ!! :D σε ευχαριστώ πολύ 1600. το "Free Dict: Greek English" είναι μόνο 423kb έναντι του πρώτου με 19,11mb!! Όπως και να έχει θα τα κοιτάξω και τα 3, συμπεριλαμβανομένου και του Accuweather!!! Να είσαι κάλα zxr!!
  3. Καλησπέρα και από εμένα και κάλη χρονιά σε όλους με υγεία!!! Καθότι νεος στο forum ζητώ την επιείκεια σας για οποιοδήποτε παράπτωμα μου!! Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι το οποίο είναι τόσο απλό αλλά για ένα περίεργο λόγο δεν μπορώ να βρώ λύση!!!! :wacko: Αφορά λοιπόν το "widget του καιρού" στο οποίο θέλω να περάσω την πόλη, για να μου εμφανίζει τις πληροφορίες που ζητώ! Όλα καλά ως εδώ!!! Έλα όμως που δεν υπάρχει η σπάνια αυτή πόλη που ζούμε όλοι!! Και ο λόγος για την Αθήνα!!! οτιδήποτε συνδυασμό γράφω περί Αθήνας, Αττικής, Ελλάδος, απλά ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ (παρά μόνο αθήνα / γεωργια οπού δεν εχει καμία σχέση αφού σήμερα να εχει 17c είναι δύσκολο) :mad: Γι'αυτό λοιπόν ζητώ τα φώτα σας!!! Να ενημερώσω πως διάβασα τις 140 περίπου, πρώτες σελίδες αλλά το topic έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις, μου βγήκαν τα μάτια έξω, απηύδησα και είπα να στείλω ένα μήνυμα!! Υσ.: Αν γνωρίζετε κάποια εφαρμογή με " ΚΑΛΟ μεταφραστικό πρόγραμμα ελληνοαγγλικό" κατά προτίμηση δωρεάν θα ήμουν ευγνώμων!!!! ευχαριστώ εκ των πρωτέρων!!!
×
×
  • Create New...