Jump to content

vuvuzelas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by vuvuzelas

  1. εχω περασει το zeus v4.02b απο xda..το οποιο εχει ενα script απο οπου αλλαζεις καποιες ρυθμισεις..παντως ασχετως του αν θα περασεις το συγκεκριμενο λογισμικο τα παλικαρια εκει εχουν αρκετες εναλλακτικες για το gps.προυποθεση βεβαια να εχεις προσβαση root.και ναι 3 μερες που το εχω περιπου δουλευει αψογα.
  2. Απο προσωπικη εμπειρια με το gps test και με το sygic navigator μπορω να πω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το κινητο.Καταφερε να βρει δορυφορους και να κλειδωσει δινοντας την ακριβη μου θεση με αποκλιση 10 μετρων ενω βρισκομουν μεσα στο σπιτι.Και μαλιστα απο cold start.Αλλα rootara το κινητο, περασα custom rom και αλλαξα απο εκει καποιες ρυθμισεις.Με εργοστασιακες ρυθμισεις δουλευε αλλα κλειδωνε με μεγαλη καθυστερηση.Πλεον και στο google latitude βρισκει τη θεση μου χωρις ασυρματα δικτυα.
  3. έστειλα 7 φορές μήνυμα στην LG ρωτώντας για την αναβάθμιση του P970..εν τω μεταξύ κάθε απάντηση που λάμβανα αφορούσε το P990. τελικά μια μέρα έστειλα πάλι αναφέροντας το μοντέλο 16 φορές σε 10 γραμμές..και τελικά έλαβα την ίδια ακριβώς απάντηση αλλά αυτή τη φορά για το P970..πολλά φάουλ έχει κάνει η LG..κρίμα πάντως γιατί είναι πραγματικά αξιόλογη αυτή η σειρά κινητών..
×
×
  • Create New...