Jump to content

ser92

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ser92

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

ser92's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα σε όλους! Διάβασα πραγματικά όσο περισσότερες σελίδες άντεξα, το θέμα είναι πολύ μεγάλο :p Νέος κάτοχος S7 και ψάχνω για θήκη και μεμβράνη ή γυαλί. Μετά από πολύ, ΠΟΛΥ ψάξιμο, κυρίως και εδώ μέσα, κατέληξα στην εξής θήκη: Spigen Rugged Armor Και στην εξής μεμβράνη: Spigen Galaxy S7 Screen Protector Curved Crystal HD (555FL20265) Από glass, σε αυτό Προτείνετε μεμβράνη ή γυαλί; Επίσης, γνωρίζει κανείς αν ο συνδυασμός των παραπάνω θα είναι οκ; Εννοώ να μην έχω θέμα με θήκη - μεμβράνη/γυαλί, γιατί διάβασα διάφορα. Θα ήθελα όμως κάποια γνώμη/επιβεβαίωση, γιατί μπορεί να μου ξέφυγε κάτι στις σελίδες που δεν κοίταξα :) Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  2. gustom rom? Να υποθέσω εννοούσες custom rom (?) Δεν έχω περάσει όμως. Όταν το πήρα, το kies μου έλεγε ότι υπάρχει ενημέρωση και το έκανα όμως δεν έγινε καλά, ο λόγος? Άρχισε να κάνει κάτι ενοχλητικούς ήχους το ακουστικό κάθε φορά που μιλούσα, το πήγα στο service της samsung και μου είπαν δεν είχε περαστεί σωστά το λογισμικό και ότι μου το ξαναπέρασαν (μου έβαλαν την 2.3) . Και τώρα που το σύνδεσα, έγινε αυτό που είπα. Τι μπορώ να κάνω για αυτό? Αν όντως μου πέρασαν κάποια custom rom. :confused:
  3. Καλησπέρα και πάλι μετά απο πολύ καιρό! Έχω καιρό να μπώ στο φόρουμ μιας και είμαι στρατό..! Anyway, ο άσσος αποδείχθηκε καλή επιλογή, αν και όντως έχει θεματάκια με την μπαταρία :cool: Το θέμα μου όμως είναι άλλο. Το συνδέω με το KIES και μου λέει ότι η συσκευή μου δεν υποστηρίζει αναβάθμιση μέσω KIES. Πως γένεν αυτό?? :blink: Γνωρίζει κανείς τι συμβαίνει? Αναμένω απαντήσεις σας και ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  4. Και επίσημα -περήφανος- κάτοχος του Άσου :D "Δοκίμασα" και το S, μιας και αναφέρεται στο παραπάνω ποστ, όμως ειλικρινά, δεν ξέρω γιατί αλλά δεν με βόλεψε :confused: Ο Άσος μου έκατσε καλύτερα στο χέρι, μου φάνηκε πιο βολικός σαν κινητό. Έτσι λοιπόν, πλέον το έχω στα χέρια μου κ εγώ :D Προς το παρόν φόρτιση και δυστυχώς λόγω δουλειάς το βράδυ θα μπορέσω να παίξω μαζί του :cry: :lol: Ευχαριστώ πολύ όλους σας για τις απαντήσεις σας στις απορίες μου και ελπίζω σύντομα να αρχίσω και εγώ να βοηθάω εδώ και να λύνω απορίες :D Α ναι, παραλίγο να το ξεχάσω, η συσκευασία περιέχει ακουστικά και μου έκανε εντύπωση. Επίσης, έφαγα τον κόσμο να βρώ unbranded (και ευτυχώς βρήκα) γιατί δεν σκοπεύω σε σύντομο ροοτάρισμα και δεν ήθελα να βλέπω καμιά vodafone κάθε πρωί που το ανοίγω :lol:
  5. Καλησπέρα και πάλι! :D Αφού διάβασα και τις 245 σελίδες, αφού κράτησα στο one note δεκάδες σημειώσεις και αφού κάλυψα κάθε απορία μου, αποφάσισα Τρίτη πρωί με το που ανοίξουν τα καταστήματα να είμαι απ έξω να το πάρω :lol: Όλα αυτά βέβαια μέχρι προχθές. Εχθές, είδα ότι το galaxy S plus βρίσκεται στην ίδια τιμή (+20/30€). Φυσικά τότε προβληματίστηκα πάρα πολύ. Το σκέφτομαι συνέχεια απο εχθές, άνοιξα και θέμα στο αντίστοιχο thread όμως φαίνεται ότι έχω κολλήσει άσχημα με τον Άσο :O Πάνω που κατέλειγα στο +, είδα ότι δεν έχει LED Flash! :blink: Φυσικά απογοητεύτηκα γιατί κατά την άποψη μου, κινητό χωρίς φλάς για μένα είναι σαν να είναι.. "γυμνό" και "άδειο" ( :p ) Έτσι λοιπόν, επέμεινα στην απόφαση μου για τον αξιαγάπητο Άσο, όμως επειδή κάποιες σκέψεις με βασανίζουν, θα ήθελα τη γνώμη σας, ως κάτοχοι του Ace. Με τα υπάρχον χαρακτηριστικά του, είστε ικανοποιημένοι? Θα το.. "αφήνατε" για ένα S ή ένα S+? Να σημειώσω ότι το προηγούμενο κινητό μου ήταν (δεν είναι, χάλασε :cry: ) το Νόκια Ν95. Το είχα σχεδόν 3 χρόνια. (Σημείωση off-topic. Από τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΙΝΗΤΑ που κατα τη γνώμη μου υπήρξαν ποτέ). Με την χρήση που του έκανα και τα χαρακτηριστικά που είχε, ήμουν ΥΠΕΡ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ. Και τώρα η χαζή ερώτηση. Ο Άσος, εκτός του ότι είναι κατηγορίας Android, είναι καλύτερος σαν κινητό λογικά ε? Δεν σκοπεύω για "τρελή" χρήση, ένα σωρό εφαρμογές κλπ. Και για αυτό το λόγο πιστεύω ότι και με τον Άσο θα είμαι φουλ καλυμμένος, εδώ μέχρι πριν 2 μήνες ήμουν με ένα Ν95 :lol: Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και αναμένω απαντήσεις σας :D
  6. Καλησπέρα και απο εμένα! Σύντομα (ελπίζω) θα αποκτήσω και εγώ τον Άσο, μετά απο πολύύύυ ψάξιμο.. Ακόμα διαβάζω τα προηγούμενα ποστ, οπότε θα θέσω τα ερωτήματα μου (αν υπάρξουν) αφού τελειώσω και τις 240+ σελίδες :lol: Θα ήθελα όμως να κάνω μια άλλη ερώτηση. Κοιτάζω σε γνωστά καταστήματα (Πλαίσιο, Γερμανό κλπ) και η τιμή του είναι στα 270€. Στο skroutz, υπάρχει στο tech n easy με μόλις 190 αλλά και σε άλλα με 200, 210 κ πάει λέγοντας. Γνωρίζει κάποιος ως προς τι αυτή η -αρκετά αισθητή- διαφορά? Εσείς απο που προτείνεται να το αγοράσω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
×
×
  • Create New...