Jump to content

TheodoreDd

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by TheodoreDd

  1. Την έβαλα κι εγώ και μέχρι στιγμής όλα πάνε καλά... :)
  2. Λύθικε! Αν και την πρώτη φορά δεν λύθηκε, τελικά έφταιγε το "backup" της google - προφανώς, μαζί με τις υπόλοιπες ρυθμίσεις που κατέβαζε στο κινητό, ήταν και αυτή που δημιουργούσε το πρόβλημα! Σ'ευχαριστώ πολύ!
  3. Κατεβάζω το XWLP7. Άμα βρω κάνα πρόβλημα (που δεν νομίζω) θα ξαναπεράσω το δικό μου. Η αλήθεια είναι πως είχα θεματάκια με το wi-fi, οπότε ίσως τώρα έχουν λυθεί. Σ'ευχαριστώ για την βοήθεια! :)
  4. Σ'ευχαριστώ! Όταν λες πιο καινούργια, τι εννοείς; Εγώ ζήτησα αυτήν, γιατί αυτήν έχω στο κινητό μου τώρα (θέλω απλά να ξαναπεράσω το firmware, γιατί έγινε κάποια *******). Ποιά είναι η πιο καινούργια; Είναι δοκιμασμένη και επίσημη; Γιατί δεν θέλω να "παίξω" με το κινητό μου... :worry:
  5. Καλησπέρα σας! Υπάρχει κάπου διαθέσημη η επίσημη έκδοση 4.0.3 XXLPS για download? Ευχαριστώ!
  6. Υπάρχει κάποιος σχετικός οδηγός εδώ στο forum; Είναι εύκολο γενικά; Ευχαριστώ!
  7. Δοκίμασα αυτό που λες, δεν είχε κανένα αποτέλεσμα. Το πρόγραμμα ούτως ή άλλως δεν έχει επιλογή για το shutter. Όπως είπα, έχω το ICS, ακριβέστερα το 4.0.3 και δεν είναι rooted - όπως το πήρα, απλά του έκανα την αναβάθμιση με το λογισμικό της Samsung, δεν έχω "πειράξει" τίποτα.
  8. Καλησπέρα σας! Λοιπόν, έχω το Galaxy S2 με ICS, και μέχρι πρότινος τα πράγματα με τον ήχο ήταν απλά: στα δύο silent mode απενεργοποιόντουσαν οι ειδοποιήσεις και το shutter sound της κάμερας. Μέχρι που είχα την καταστροφική ιδέα να εγκαταστήσω το "Simpoe Sound Profile Widget", όπου η ζημιά ήταν ανεπανόρθωτη: τα silent mode πλέον δεν απενεργοποιούν τις ειδοποιήσεις και το shutter sound της κάμερας εξακολουθεί να ακούγεται, ακόμα και εάν απενεργοποιήσω όλους τους ήχους. Υπάρχει κάποιος που αντιμετώπισε τέτοιο πρόβλημα; Υπάρχει τρόπος να φτιαχτεί; Έκανα factory format χωρίς αποτέλεσμα. Υπάρχει τρόπος να ξαναπεράσω το ICS, μπας και λυθεί έτσι το πρόβλημα; Έχω απελπιστεί... και αυτό γιατί η δουλειά μου απαιτεί να είμαι συνέχεια στο silent mode και να μπορώ να βγάζω και φωτογραφίες... Σας ευχαριστώ πολύ! Επίσης, όπως καταλάβατε, να προειδοποιήσω: ΜΗΝ κατεβάσετε αυτήν την εφαρμογή. Θα το μετανιώσετε...
  9. Δεν ξέρω αν έχει κάποιο νόημα, από την άποψη ότι μου φαίνεται περίεργο να είναι πρόβλημα hardware, από στιγμής που διορθώνεται με απλό τρόπο (αφέραιρεση μπαταρίας). Για αυτό και ρωτάω εδώ μήπως υπάρχει κάποι γνωστό πρόβλημα στο λογισμικό. Τώρα, άμα είναι να πάει για επισκευή, προτιμώ να περιμένω να αγοράσω καινούργιο κινητό, παρά να μπω στον κόπο...:p
  10. Μα άμα ήταν πρόβλημα hardware, τότε το πρόβλημα θα ήταν μόνιμο. Αλλά κάθε φορά που βγάζω την μπαταρία και ξαναανοίγω, λειτουργεί κανονικά...
  11. Λοιπόν καλησπέρα σας για άλλη μια φορά! Δεν ξέρω που να το γράψω αυτό, αλλά αφού είδα ότι εδώ συζητούνται διάφορα για αυτό το μοντέλο, είπα να το γράψω εδώ. Έχω πρόβλημα με το GPS. Ενώ πιάνει τζάμι αρχικά (ακόμα και σε κλειστούς χώρους!), από κάποια χρονική στιγμή και μετά (καμιά βδομάδα) σταματά και αρνείται να πιάσει δορυφόρους. Και όταν λέω αρνείται, εννοώ σε ανοιχτό χώρο, με καλό καιρό, με διάφορες εφαρμογές (facebook, foursquare, GPS Status, GPS Test, GPS Essentials), ακόμα και σε σημεία που προηγουμένως έπιανε μέσα σε δευτερόλεπτα. Το μόνο που κάνει είναι να αναβοσβήνει η ένδειξη στο status bar, να τρώει (πολλή) μπαταρία, και να βρήσκει έναν ή δύο δορυφόρους το πολύ, ακόμα και μετά από αρκετά λεπτά. Μοναδική λύση: reboot, βγάζοντας μάλλιστα και την μπαταρία. Έψαξα στο διαδύκτιο, είδα ότι κοικλοφορεί γενικά σαν πρόβλημα, αλλά λύση δεν βρήκα. Μήπως έχει κάποιος από εσάς καμία ιδέα?... Ευχαριστώ πολύ! Και πάλι συγγνώμη άμα γράφω σε λάθος topic... :worry: Υ.Γ.: Προφανώς και έχω το ZTE Blade. Το πρόβλημα μου το έβγαζε και στο 2.2 από την Wind και στο 2.2 που έβαλα από αυτόν τον οδηγό.
  12. Καλησπέρα! Σήμερα έκανα αυτήν την διαδικασία (πέρασα το δεύτερο αρχείο που έχει στα edit, που αποδεσμεύει περισσότερο χώρο). Μπορώ να πω ότι η διαφορά είναι εμφανέστατη και στην γενικότερη επίδοση του κινητού! Ένα μεγάλο μπράβο λοιπόν!!! :) :) :) Μία απορία έχω μόνο. Πριν την αλλαγή, είχα παρατηρίσει ότι το σύστημα τερμάτιζε μόνο του τις εφαρμογές που έτρεχαν στο background, οπότε και δεν χρησιμοποιούσα task killer. Τώρα όμως βλέπω ότι τις αφήνει όλες ανοικτές. Μήπως έχει σχέση ότι πριν είχα μόλις 24 MB ελεύθερης μνήμης, ενώ τώρα με την αλλαγή γύρω στα 130 MB??? (Οπότε και πριν το σύστημα έβλεπε ότι χρειαζόταν να απελευθερώσει μνήμη και έκλεινε μόνο του τις εφαρμογές??) Επίσης, εσείς τί συνηστάτε; Να κατεβάσω task killer ή δεν έχει νόημα?? Ευχαριστώ πολύ!!!
×
×
  • Create New...