Jump to content

MikeVW

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by MikeVW

  1. έχει να προτείνει κανείς που έχει αγοράσει καμία θήκη από το ebay??? Ακόμα σκέφτομαι αν υπάρχει και κανένα καπάκι σε κάποιο άλλο χρώμα, έχει βρει κανείς τίποτα???
  2. παιδιά είμαι νέος κάτοχος του τρομερού "μικρού" της Sony!!! Υπάρχει επιλογή στο κινητό να βλέπω την συνολική διάρκεια των κλήσεων μου, εξερχομένων και μη??? Με τον καιρό θα έρθουν και άλλες ερωτήσεις λογικά:worry::worry::worry:
  3. δεν έχει η Wind το neo V και για αυτό κοιτάω το mini.
  4. σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!!! Σε αυτό με βλέπω να καταλήγω επειδή δεν θέλω να ανέβω σε χρήματα αλλά και επειδή έχει κάτι ιδιαίτερο αυτό το τηλέφωνο, δεν είναι μιας κοπής όπως πολλά στην αγορά. Το Gps θα ήθελα να βολεύει να σου πω την αλήθεια γιατί θα το χρησιμοποιώ στο αυτοκίνητο σε σπάνιες περιπτώσεις όμως. Και αυτό με το ξυπνητήρι με χαλάει λίγο γιατί τα τελευταία χρόνια που χρησιμοποιούσα τα κινητά με είχε βολέψει και από πλευράς μπαταρίας και για να μην το έχω δίπλα μου όταν κοιμάμαι και το βασικό ξεπεράσαμε τα παλιά ξυπνητήρια που ήθελες να τα σπάσεις με τον τραγικό τονικό ήχο... Θα πάω αύριο να το πάρω λογικά, όταν λέει το site Μαύρο χρώμα είναι μαύρο μπρος πίσω ή έχει κανένα άλλο χρώμα για το πίσω κάλυμμα;;
  5. παιδιά καλησπέρα και καλή χρονιά. Έχω ψιλοκαταλήξει στον να πάρω το mini pro. Από επιδότηση μου έρχεται δωρεάν. Το είδα από κοντά σε ένα κατάστημα και μου άρεσε πολύ!! Να ρωτήσω 1-2 πράγματα θέλω εσάς που το έχετε ήδη ωστέ να το σιγουρέψω και να πάω αύριο να το πάρω. Σας έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής; Το ξυπνητήρι χτυπάει με κλειστό το κινητό; Έχετε σκεφτεί καθόλου ενώ το χρησιμοποιείτε πως δεν σας βολεύει η οθόνη και θα θέλατε μεγαλύτερη; Η χρήση του Gps λόγο μικρότερης οθόνης δημιουργεί κάποιο πρόβλημα; Γενικά είστε ικανοποιημένοι με την αγορά σας; Άλλες απορίες τις έλυσα από τις αναρτήσεις σας παραπάνω, ευχαριστώ για τον χρόνο σας!!!
  6. Έχει δηλαδή η Wind και άλλες συσκευές διαθέσιμες εκτός από αυτές που έχει το site??? Γιατί το Nexus δεν το έχει
×
×
  • Create New...