Jump to content

thomas700

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About thomas700

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

thomas700's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. αα καταλαβα....οδηγιες που θα βρω? πρωτα θα το κανω downgrade κ μετα root αλλα δεν μπορω να βρω αξιοπιστα sites αμα ξερει καποιος ας μου πει...:);)
  2. Μαγκες χριαζομαι βοηθια...Εβαλα το android4 (εχω xperia mini) και οπως καταλαβενετ δεν εχω πια το root. Τωρα ξαναμπικαν ολα τα προγραμματακια της sony και μου τρονε μνημη με αποτελεσμα να κολαει ολο το τηλεφωνο...μηπως μπορει καποιος να μου πει ενα τροπο για να το ξανακανω root??? Εχω την εκδοση {4.1.B.0.431} xperia mini
  3. το ics τι ακριβοσ ειναι...αποσω ξερω μεχρι τωρα νομιζω πωσ ειναι luncher...:confused:
  4. παιδια συγγνομη που ροταω αλλα δεν βρισκω ακρη στα προηγουμενα...ειμαι root με την version .42 αμα κανω το update ετσι οπως ειμαι στην .62 τι θα γινει??? κανει να το κανω η να το αφησω καλητερα οπως εχει με την .42 ?? xperia mini
  5. εγω παντος που ειχα την 4.0.Α.0.62 την ενακα downgrade στην 0.42 και μετα εκανα κανονικα το root και ειχα αριστα αποτελεσματα. αν σε ενδιαφερει το προγραμα που εκανα το downgrade ειναι το wotaclient http://www.wotanserver.com/en . απλα φτιαχνεις ενα account (ειναι δωρεαν) βρισκεις το τηλ σου και πας κατω που σου εχει επιλογη να κατεβασεις το wotanclient. απο οτι ειδα εχει πολες versions που μπορεις να επιλεξεις. οποτε την πας σε αυτην που θελεις και μετα κανεις κανονικα το root ;)
  6. ενταξει παιδια το εκανα root :) το μονο μου προβλημα ειναι οτι οταν ανηγω το superuser στην κατηγορια apps δεν μου εχει τιποτα...τι τρεχει? επισης θελω να μου πιτε οταν φτιαχνω αντιγραφο ασφαλειας μια εφαρμογης με το titanium backup που το σοζει και πωσ γινετε η επαναφορα??
×
×
  • Create New...