Jump to content

noulis59

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About noulis59

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

noulis59's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. καλησπερα...οπως σας εχω πει και τις προηγουμενες μερεσ προσπαθω να περασω μια ρομ στο xperia mini μου......αλλα συνεχεια μου βγαζει aborted.μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει με το συγκεκριμενο θεμα...προσπαθησα να ακολουθησω τα βηματα της cyanogen αλλα δεν τα καταφερα,σε αντιθεση με ενα ace kai με ενα htc sensation που ολα πηγαν μια χαρα.....δεν μπορω να καταλαβω τι κανω λαθος και δεν κοιμαμαι απο τα νευρα που εχω!!!!:wacko:
  2. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ....ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ROM ΓΙΑ Τ XPERIA MINI 2011.......ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΗΣ CYANOGENMOD ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ INSTALL....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!:
  3. δεν γινεται τπτ!!!δοκιμασα το κατω αλλα...μηπως πρεπει να κατεβασω τπτ?????
  4. παιδια καλησπερα..εκανα οτι μου ειπατε χθες αλλα στην πορεια ανακαληψα οτι δεν ξερω πως να μπαινω στο recovery....βλεπω βιμτεο στο youtube που πατας συνεχομενα το πισω,αλλα στο xperia mini ειναι αφης...:p μπορει καποιοσ να μου πει τι να κανω???
  5. πηρα αυτες τισ μερες το νεο xperia και θελω να το κανω root αλλα δεν ξερω το πως.στην ουσια ειναι το πρωτο smart phone που εχω οποτε θελω την βοηθεια σας!!!!
×
×
  • Create New...