Jump to content

TUPAC_RIP

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3.693
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Δημοσιέυσεις posted by TUPAC_RIP

  1. Ξέρει κανείς αν το τζαμάκι των καμερών του note 11 είναι ίδιο με του 11s; Έπεσε κάτω και έσπασε και ψάχνω ανταλλακτικό να το αλλάξω μόνος μου. Από φωτογραφίες φαίνονται πανομοιότυπα (εκτός από εκεί που γράφει τα megapixels).

  2. Ξέρει κανείς αν το τζαμάκι των καμερών του note 11 είναι ίδιο με του 11s; Έπεσε κάτω και έσπασε και ψάχνω ανταλλακτικό να το αλλάξω μόνος μου. Από φωτογραφίες φαίνονται πανομοιότυπα (εκτός από εκεί που γράφει τα megapixels).

  3. Ξέρει κανείς αν το τζαμάκι των καμερών του note 11 είναι ίδιο με του 11s; Έπεσε κάτω και έσπασε και ψάχνω ανταλλακτικό να το αλλάξω μόνος μου. Από φωτογραφίες φαίνονται πανομοιότυπα (εκτός από εκεί που γράφει τα megapixels).

  4. Παιδιά παίζει κάνα καλό τζαμάκι; Τι προτιμάμε; Full face ή μόνο οθόνη κάλυψη; Τι συνεργάζεται καλύτερα με την μαμά θήκη;

    Ευχαριστώ.

  5. Εφαρμογές, ρυθμίσεις εφαρμογών συστήματος, φυλλομετρητής, ορισμός ως προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης.
    Chrome εννοείς κι όχι φυλλομετρητής

    LG V30

    Και τι κάνει αυτό; Γιατί να είναι ενεργοποιημένο; Τι υπηρεσίες προσφέρει; Μήπως θα τρέχει συνέχεια στο background και καταναλώνει μπαταρία;
  6. Φίλε έχεις σίγουρα το redmi 4x; Το λέω γιατί πολλοί μπερδεύονται στα νήματα των xiaomi και γιατί απ' ό,τι φαίνεται μόνο εσύ έχεις πάρει την αναβάθμιση.
  7. Έκανα κι εγώ χειροκίνητο έλεγχο αλλά δεν μου εμφανίζει νέα ενημέρωση. Σε ποια περιοχή έχεις δηλώσει ότι είσαι μήπως παίζει ρόλο; Εγώ το έχω αυτή την στιγμή σε Ελλάδα και δεν ήρθε ακόμα...
    Ούτε σε μένα (Ελλάδα) έχει έρθει.
  8.  

    Ωραία. Η λειτουργία Astrophotography φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα.

    Εδώ μια φωτογραφία παίζοντας με τις ρυθμίσεις της μαμάς κάμερας.

    e4fae3b2af523615ca8b451dac521c72.jpg

    LG V30

    Διορθώθηκαν όλα προχώρα ! Εγώ το έχω ήδη 1,5 χρόνο και θα το κρατήσω αλλα 2 στάνταρ
    Κι εγώ το ίδιο.
  9. καλημερα παιδες ανακαλυψα σε ενα κουτι μετα απο χρονια ενα x10 mini και δυστυχως διαπιστωσα οτι ειχα αφησει το pattern lock πανω το οποιο προφανος και δεν θυμαμαι. θελω να το κανω ρεσετ ολο εψαξα να βρω κατι συνδιασμους κουμπιων για να μπω σε επιλογες πριν τo boot αλλα μαλλον δεν ειναι σωστα μπορει καποιος να βοηθησει με καποιον τροπο, ευχαριστω

     

    κατεβασα και κατι προγραμματα (android studio, android multi tools 1.02b) το pc τρεχει windows 10 και ισως να θελει τπτ οδηγους για να δει και το κινητο αυτα. αναμενω καποια βοηθεια.

    Ψάξε στο xda. Από τις οδηγίες εκεί κατάφερα να το κάνω καινούργιο.

    LG V30

    Δεν έδωσαν portrait στην κύρια κάμερα;; κρίμα. Μπορεί να μου πει κάποιος αν είχε πριν το fluid με τα gestures αν μπορεί να μπει και στην 9αρα απροβληματιστα; επειδή με έχει καραβολεψει και δεν θέλω να το χάσω. gcam και fluid rocks. Αν δουλεύουν αυτά τα 2 θα την κάνω.
    Τα gestures δεν τα έχει συμπεριλάβει η πίτα ; Επόμενος να μη χρειαστεί το fluid;
  10. Καλησπέρα παιδιά. Γνωρίζεται από που μπορώ να προμηθευτώ τον original φορτιστή; Ευχαριστώ.
  11. Αν έχει κάποιος το FixedDownloadCMode_droidth.zip γιατί μου κολλάει στο 2% το FlashTool και δεν υπάρχει πουθενά στο ΝΕΤ το αρχείο θα ήμουν ευγνώμων.
    Το έχω αλλά θα πρέπει να ψάξω σε ποιον σκληρό είναι. Αυτές τις μέρες δουλεύω πολύ, ακόμα και τα Σαββατοκύριακα, οπότε όταν βρω το χρόνο θα ψαχτώ. Μακάρι να το δει κάποιος άλλος σύντομα και να στο στείλει.

     

    Edit: κάνε μια αναζήτηση εδώ μέσα, κάπου το έχω ξαναστείλει

    LG V30

    Η αποκριση της αφης ειναι καλη και αμεση στην οθονη?Το lg g2 ειχε αριστη αφη.
    Σου είπα ότι είναι άριστη. Κι εγώ από G2 έρχομαι

    LG V30

    Η αισθηση αφης πως ειναι στο κινητο?Στο g2 που ειχα ηταν αψογη!
    Κι εγώ από G2 ήρθα. Το ίδιο και καλύτερο. Μην το σκέφτεσαι καν.

    LG V30

    Ειναι αξιοπιστο βρε παιδια γιατι ακουω οτι η procordia αρκει ακομα και μηνες να επισκευασει κινητα της lg.Σας παρουσιαζει προβληματα?
    Μια χαρά είναι η Procordia. Έχω πολλές προσωπικες εμπειρίες
×
×
  • Create New...