Jump to content

proxo100

Members
  • Δημοσιεύσεις

    43
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by proxo100

  1. Παιδιά μια γρήγορη ερώτηση που με βασανίζει μήπως και ξέρει κάποιος κάτι.

     

    Εγώ και ο κολλητός μου πήραμε την ίδια συσκευή. Δεν του έρχονται με ΤΊΠΟΤΑ οι ειδοποιήσεις από Viber και Instagram ΕΚΤΌΣ εάν μπει στην εφαρμογή καθαυτή. Εάν μπει τότε μετά από 10-20" έρχονται κάτι που φυσικά είναι μη πρακτικό.

     

    Έψαξα λίγο στο δικό μου που λειτουργεί άψογα σε θέματα ειδοποιήσεων και του έκλεισα τελείως τον permission manager που έχει (κάτι που βελτίωσε την κατάσταση σχετικά με θέματα που αντιμετώπιζε με άλλες εφαρμογές που δεν ανέφερα - π.χ. Facebook, Messenger) αλλά όχι με τις συγκεκριμένες. Πήγα και μέσα στα notification settings της κάθε εφαρμογής και επιβεβαίωσα ότι όντως έχουν επιτραπεί και στην status bar και στην lockscreen.

     

    Τέλος επιβεβαίωσα ότι δεν υπάρχει κάποια ρύθμιση για τις εν λόγω εφαρμογές που να αφορά εξοικονόμηση δεδομένων (σκέφτηκα μήπως δεν τις αφήνει να επικοινωνήσουν με το ίντερνετ έως οτου ανοιχτούν για οικονομία). Κι εκεί τίποτα.

     

    Τι μου διαφεύγει? Κοντεύω να σαλέψω.

     

    Φιλικά.

     

    Edit: Περιττό να διευκρινίσω πως οι εφαρμογές είναι και οι δύο σωστά εγκατεστημένες και ρυθμισμένες από τις εσωτερικές προσωπικές τους ρυθμίσεις. Είμαστε και οι δύο χρόνια χρήστες Android - δε θα ξεχνούσαμε κάτι τόσο βασικό.

    Πηγαίνεις στην εφαρμογή Κέντρο ασφαλείας-δικαιώματα-αυτόματη έναρξη......... Τικάρεις τις εφαρμογές που επιθυμείς και κανείς επανεκκίνηση!

  2. Καλησπέρα παιδιά...... Έχετε πρόβλημα με τα push notification από τρίτες εφαρμογές π.χ. sofa score,tapatalk,TVshow time κλπ?

    .....με την τελευταία Ελληνική

  3. καλησπερα....περασα μια 4.4 στην συσκευη χωρις εχω s-of και να εχω περασει τη τελευταια recovery.και τωρα το κινητο δεν μπαινει σε recovery και δεν το αναγνωριζει το pc για να περασω μια καινουρια απο καποιο toolkit:( διορθωνεται η να δοκιμασω....ν το παω στο servise;;;;;
×
×
  • Create New...