Jump to content

likos7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by likos7

  1. μετα απο 2 μηνες με το κινητο κοπηκε το καπακι που παει εκει ποθ μπαινει το usb για την φορτιση :(.εχει κανεις καμια ιδεα που μπορω να βρω?
  2. εχει ακουσει κανεις αν θα το φερει και η wind στα καταστηματα της και αν ναι ποτε?μην παει χαμενη και η αναβαθμηση μου...
  3. Ωραιο review....εκανε μερικα κολληματακια η ειναι ιδεα μου? στο 7.35. εχει παρατηρησει κατι παρομοιο αυτοι που το εχουν?
  4. Παιδιά ψάχνω εδω και 5-6 μερες που με ενδιαφερει να αγορασω το συγκεκριμενο τηλέφωνο να βρω τι γινεται και ποιο προγραμμα μπορω να κατεβάσω δωρεαν και να μου παρεχει δωρεάν πλοηγηση μονο με το ενσωματωμενο gps χωρις να χρεωνει mb και δεν βγαζω καποια ακρη.Αν γνωριζει καποιος ας με ενημερωσει για να μου ληθει και ο τελευταιος ενδιασμος και να παω να το αγορασω... (και με προσωπικο μήνημα αν δεν μπορει να γινει αναρτηση εδω η διαδικασια)
  5. ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ.ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΩ ΜΕ ΕΝΑ S.E ΑΛΛΑ ΕΧΩ 2 ΑΠΟΡΙΕΣ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΧΡΗΣΤΗΣ ΝΟΚΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΩ. 1. ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΥΝΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΛΑΣΙΚΟ ΑΡΙΘΜΗΜΕΝΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ(ΟΠΩΣ ΤΑ ΝΟΚΙΑ) Η ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΣΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ? 2.ΤΟ GPS ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΧΡΕΩΝΕΙ ΜΒ Η ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΔΕΣΗ WIFI?ΑΠΛΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ GPS?Η ΝΟΚΙΑ πχ ΜΕ ΤΟ OVI MAP ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΕΙ ΟΥΤΕ kb ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΕΛΕΙΑ. :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!:
×
×
  • Create New...