Jump to content

Minouskas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Minouskas

  1. με μετρια χρηση μπορει μεχρι και 2 μερες...το fb που λες οχι δεν απαιτει συνεχη συνδεση...οταν λες χρεωνει εννοεις η εταιρια που εχεις?
  2. Για να ειμαι ειλικρινης αν αναζητας κινητο που εχει πολυ καλη ληψη βιντεο το βραδυ η υπο χαμηλο φωτισμο μαλλον δεν ειναι το κινητο σου...λογω εμπειριας με αλλα smartphones οχι δεν εχει καλη ληψη...βγαζει ωραιες φωτογραφιες βεβαια στο σκοταδι... Η μπαταρια δεν ειναι ουτε καλυτερη ουτε χειροτερη απο αλλα smartphones...κανει τη δουλεια σου στο μεγιστο...το λεω γιατι εχω καψει :P
  3. παιδια επειδη ειμαι καινουργιοσ στην παρεα θα ηθελα να ρωτησω αν θελω να κατεβασω τσαμπα παιχνιδια απο την gameloft π.χ πως θα το κανω?...στο μαρκετ δεν υπαρχουν καποια game δικα της που ψαχνω?
  4. Μπραβο vodafone κλαιω τωρα τα 30 ευρω που εδωσα παραπανω αλλα χαλαλι του μωρε αξιζει για πολυ παραπανω
  5. Ουσιαστικα θετει τη μπαταρια στην ελαχιστη δυνατη καταναλωση ενεργειας...δεν εχω να σου δωσω καποιο παραδειγμα συγκεκριμενα να σου πω μονο οτι κλεινει οτιδηποτε ξεχασεις ανοικτο π.χ wifi ετσι ωστε να μην το σπαταλας.Εγω το χρησιμοποιουσα πολυ και με ραδιοφωνο,wifi και παιχνιδια στο full μου κρατουσε με το ζορι μια μερα.Τωρα με την ιδια καταναλωση ειμαι στο τελος της δευτερης
  6. Σίγουρα δεν τρεμοπαίζει η οθόνη...χθες κατέβασα μια εφαρμογή juicedefender ultimate και η μπαταρία τωρα έχει διπλάσια ζωή...problem solved :)
  7. Aπο ιντερνετικο μαγαζι και συγκεκριμενα το birdphone...αν και πρωτη φορα αψογοι σε ολα τους...
  8. παίδες αγόρασα το κινητό και κυριολεκτικά πετάει...δεν υστερεί σε τίποτα από άλλα ακριβά smartphones.Πολύ γρήγορος επεξεργαστής,όμορφη οθόνη(άκουγα οτι δεν είναι καλή επειδή είναι μουσικό κινητό,τους φαν του walkman θα τους καλύψει με το παραπάνω πιστεψτε με) και αρκετά εύχρηστο...ένα αρνητικό που θα μπορούσα να πω είναι η μπαταρία του αλλα πιστέυω το ίδιο θεματάκι το έχουν όλα τα smartphones.Γνωρίζει κανείς άμα θα έχουμε καμοιά αναβάθμιση λογισμικού στο μέλλον η αν ανακοινώθηκε κάτι?
×
×
  • Create New...