Jump to content

MeLeneDen

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About MeLeneDen

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

MeLeneDen's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παρότι δεν είμαι υποχρεωμένος να απολογούμαι λες και κάνω κάποιο έγκλημα με την επιλογή μου προς τη Samsung, θα το εξηγήσω όσο απλά γίνεται. Χρησιμοποιούσα επί χρόνια συσκευή Samsung με την οποία ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος, μπήκε στο νερό-χάλασε και τώρα μου είναι άμεσα αναγκαία μία νέα συσκευή. Δεν έχω χρόνο ούτε να το ψάχνω ούτε να κάνω πειράματα. Πιθανότατα, υπάρχουν κι άλλες εταιρείες ίσως καλύτερες, όμως δεν είμαι της άποψης ότι ''ο σκοπός αγιάζει τα μέσα''. Θέλω Samsung, θα πάρω Samsung. Και όπως είπα, το θέλω για απλή καθημερινή χρήση, οπότε αυτές οι βαρύγδουπες ανοησίες περί μόδας αυτοαναιρούνται. Ήμουν ξεκάθαρος από το πρώτο ποστ μέχρι και σε αυτό. Samsung, πες το κόλλημα πες το όπως θες, αυτό με βόλεψε και αυτό θα συνεχίσω. Προτείνετε μου λοιπόν συσκευές samsung, αν όχι ανάμεσα σε αυτές κάποια άλλη με κάτω από 250 ευρώ. End of story.
  2. βασικά σκέφτομαι να δώσω μερικά παραπάνω λεφτά και να πάρω το samsung s4 mini. γνώμες;
  3. χωρίς να θέλω να γίνω εριστικός. Νομίζω ότι είμαι ξεκάθαρος, ένα από αυτά τα τρία, όποιος έχει γνώμη γι'αυτά καλώς όποιος όχι, ας ξεκινήσει καμπάνια κατά της samsung με τις ευλογίες της LG.
  4. anti-samsung group.:lol: μάλλον τείνω προς το grand neo.
  5. κατά τ'άλλα είναι ανώτερο ή κατώτερο του grand (neo)?
  6. το είχα τσεκάρει, σαν ένα χειρότερο grand μου φαίνεται. Τι πλεονεκτήματα έχει;
  7. σχετικα με την οθονη και τα αντιστοιχα pixels, ειναι τοσο χαλια η κατασταση οσο λενε?
  8. εννοω να μην κολλαει οταν μπαινω ιντερνετ κλπ. δεν εχω σκοπο να το υπερφορτωσω αλλωστε, δεν θελω να κανω υπερβολικη χρηση.
  9. Δεν τα θέλω για να καίγομαι, ήμαρτον. Ίντερνετ, μία γεμάτη 16αρα GB μέμορη κάρντ χωρίς να κολλάει, κανά παιχνίδι και τέλος. Αυτά. Μείνετε σε αυτά τα τρία και πείτε γνώμες.
  10. θα περιμένω κι άλλες απόψεις. Ευχαριστώ πάντως.
  11. γιατί χάλια; Αυτό θέλω, κάποιος να μου αιτιολογήσει τις αδυναμίες του καθενός.
  12. να περιμένω δεν παίζει! Είμαι με ένα κινητό της προηγούμενης δεκαετίας κατ'ανάγκη, Sony w580i. Τέλος πάντων, είμαι ανάμεσα σε αυτά τα τρία και προβληματίζω όσον αφορά τα μειονεκτήματα του καθενός, ξεχωριστά.
  13. Στρέφομαι σε Samsung όπως είπα, λόγω ''εμπειρίας''. Δεν έχω χρόνο να μάθω ένα διαφορετικού χειρισμού τηλέφωνο και γενικά είμαι κάθετος στην επιλογή Samsung. Συνεπώς ανάμεσα σε αυτά τα τρία Samsung ή κάποιο άλλο ίδια εταιρείας, προτείνετε.
  14. No money, no honey. Χρειάζομαι κι άμεσα νέο κινητό γι'αυτό δεν μπορώ να περιμένω μέχρι να πέσει η τιμή. Γι'αυτό επιμένω σε αυτά τα τρία. Δεν μου είπες όμως την γνώμη σου γι'αυτά μέχρι τώρα.
×
×
  • Create New...