Jump to content

SophieA

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by SophieA

  1. Καλησπέρα! Έχει μήπως κανείς πρόβλημα με τον ήχο; Στις κλήσεις μου κάνει έναν ήχο σαν χριτς χρατς (?!) -δεν ξέρω πως να το περιγράψω-. Αυτό τον ήχο δεν τον ακούω σε ανοιχτή ακρόαση (ίσως είναι χαμηλός) αλλά σ'αυτή την περίπτωση τον ακούν αυτοί που καλώ... Μπορεί να βοηθήσει κάνεις; Να απευθυνθώ στη Vodafone? Πρέπει να κάνω unroot πριν τους πάω το κινητό; Ευχαριστώ!
  2. Καλησπέρα και ευχαριστώ για τις προηγούμενες απαντήσεις... Να κάνω μια επιπλέον ερώτηση (δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο μέρος)... προσπαθώ να κάνω root και μου βγάζει waiting for device. Έχω εγκατεστημένο το PC Companion, μήπως πρέπει να το απεγκαταστήσω; Πρέπει να βρω κι άλλους drivers κάπου; Ευχαριστώ! Να σημειώσω ότι έχω την έκδοση 0.58
  3. Καλησπέρα και από μένα, μόλις χθες αγόρασα το κινητάκι και ήθελα να σας ρωτήσω αν μπορώ με κάποιο τρόπο να ρυθμίσω το αυτοματο κλείδωμα γιατί πχ κάνω μία κλήση και μου κλειδώνει ενώ μιλάω. Ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια σας :) Επίσης, σήμερα, μετά από μία κλήση παρατήρησα ότι ενώ έσβησε η οθόνη μετά τρεμόπαιζε και ξαναέσβησε. Έχει τύχει αυτό σε κανένα;! :wacko:
×
×
  • Create New...