Jump to content

jimma

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About jimma

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

jimma's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα, Έχω το lg optimus one p500 και φοράει το android 2.3.3 και τώρα τελευταία αναβοσβήνει μόνη της η οθόνη, δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει μπορεί κάποιος να βοηθήσει?????? ΑΑΑΑΑΑΑΑ η αδερφή μου έχει το ίδιο κινητό με android 2.2 και παθαίνει ακριβώς το ίδιο πράγμα άμα μπορείτε να βοηθήσετε και γι αυτό... Ευχαριστούμε πολύ.
  2. Καλησπέρα σας, Έχω ένα Samsung Galaxy 2.7.0 και ενώ είναι συνδεδεμένο με το wifi και είναι συνδεδεμένο το gmail δεν μπορώ να κάνω λήψεις εφαρμογών από το market. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος????? Ευχαριστώ πολύ!!!!!!
  3. Το δοκίμασα ήδη αλλά δεν έκανε τίποτα το σπουδαίο. Μόνο που άλλαξε τα ονόματα κάποιων εφαρμογών από τα αγγλικά στα ελληνικά. Άμα άλλαζα λογισμικό θα έφτιαχνε?
  4. Καλησπέρα σας, Έχω το εξής πρόβλημα, αγόρασα ένα κινητο lg optimus one p500 με το android 2.3.3 αλλά είναι όλα στα αγγλικά (στις γλώσσες δεν υπήρχε η ελληνική) μπορώ με κάποιο τροπο να βάλω την ελληνική εκδοση; Κι αν δεν γίνεται αυτό αν εγκαθιστούσα το android 2.2 για το συγκεκριμένο τηλεφωνο θα βοηθούσε;
  5. Καλησπέρα σας, Έχω το εξής πρόβλημα, αγόρασα ένα κινητο lg optimus one p500 με το android 2.3.3 αλλά είναι όλα στα αγγλικά (στις γλώσσες δεν υπήρχε η ελληνική) μπορώ με κάποιο τροπο να βάλω την ελληνική εκδοση; Κι αν δεν γίνεται αυτό αν εγκαθιστούσα το android 2.2 για το συγκεκριμένο τηλεφωνο θα βοηθούσε;
×
×
  • Create New...