Jump to content

liagos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by liagos

  1. Καλησπερα σε ολους...εχω το Χ8... ξερετε αν υπαρχει καποια εφαρμογη με την οποια μπορω να κανω video call με υπολογιστη???
  2. Καλησπερα σε ολους..Εχω περασει την floyo 0.20. Αλλα εχει ενσωματομενα πολλα apps στο system. Υπαρχει καποιος τροπος να σβησω οτι δεν χρειαζομαι.Ευχαριστω.
  3. Βασικα τα ξαναπερασα ολα απο την αρχη και δουλεψε.. και ναι το κραταγα πατημενο. ευχαριστω. αλλα τωρα ψαχνω να περασω μια 2.3 ρομ και δεν ξερω ποια και πως. αν μπορει καποιος να με βοη8ησει???
  4. καλησπερα...ψαχνω μια 2.3 ρομ να περασω.και βασικα μολις τελειωσα με την εγκατασταση του χrecovery. μπορει καποιος να με βοηθησει ποια να περασω και πως? Ευχαριστω.
  5. εχω ενα X8 και προσπαθω να του περασω μια ρομ. το θεμα ειναι οτι εχω κανει ροοτ εχω εγκαταστησει το xrecovery ( ετσι πιστευω τουλαχιστον γτ με τις οδηγιες που εχετε δωσει σε προηγουμενα 8εματα βλεπω οτι στο system,bin υπαρχουν τα αρχεια που πρεπει )...αλλα κανω ρεσταρτ το κινητο και ενω παταω το back δεν μου ανοιγει το boot. μπορει καποιος να με βοηθησει τι μπορει να φταιει?
×
×
  • Create New...