Jump to content

chrisdef2000

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About chrisdef2000

  • Ημ. Γέννησης 14/05/1973

chrisdef2000's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. μπα δεν θέλει με τπτ.Δοκίμασα και σε αλλο υπολογιστή με xp αλλά τπτ για την ώρα
  2. η συσκευη ειναι qtek και στο boot εμφανιζει R 1.12.00 G 1337.42 D 1.12.00 WWE φοράει την Ελληνικά version της ace και γιαυτό ετρεξα το MaUpgradeUt_noID γιατί αρχικά εβγαζε country id error προσπαθω να περάσω και την επίσημη μπας και δουλεψει την "qteks100-1.12.00-gr-1.1.6.exe" αλλά και την HTCMAG_ROM_WWE_O3.rar και thn HTCMAG_ROM_WWE_O2.rar. Το μηχανάκι κατα τ'αλλα δουλευει κανονικά απλά κάνει reset οταν πας να κανεις upgrate βγάζει την αρχική οθόνη με τα συνεφάκια και μετα οταν εμφανίζεται το windows mobile κανει reset
  3. Γεια σε ολα τα παιδια.Θα ηθελα να με βοηθήσετε σε κάτι.Μου Χαρισε ενας φιλος ενα s100 και αφου ασχολήθηκα λιγες μέρες μαζί του αποφάσισα να του περάσω την καινούρια rom .Ειχα σφάλμα "country error" οποτε ετρεξα το MaUpgradeUt_noID.exe πιθανός με επιτυχια εφόσον εφτασε το 100% η διαδικασία .Το προβλημάμου ειναι οτι πλέον δεν μπορώ να κάνω αναβάθμιση γιατι μπαινω σε boot menu τρεχω το update ακολουθώντας ολα τα βήματα και οταν κάνει η συσκευή το reset για να ξεκινισει η αναβάθμιση ξανακάνει reset απο μόνη της και μετα απο λιγο εμφανιξει το ERROR 101 connection error.Yπάρχει καποια λύση?
  4. dinosss οχι δεν περναει τα παιχνιδια απο το pc,ηχογραφηση εχει μονο στην αντζεντα σαν memo(μονο αυτο εχω δει)και για τις foto ειναι ok
  5. ναι μπορεις να απενεργοποιησεις το πορτακι φιλεμου
  6. Φίλε gmat συγνώμη. Νόμιζα ο βλάκας ότι την foto την εμφανίζει στην εξωτερική οθόνη γιατί είχα ενεργό το πορτάκι και δεν προλάβαινα να την δω .ευχαριστώ για την βοήθεια όμως και πάλι.
  7. ευχαριστώ τον gmat για την απάντησή του αλλα το πρόβλημα ειναι οτι παρ'ολο που εμφανιζεται η φιγουριτσα δίπλα στον αριθμό του τηλεφώνου οταν με καλεί ο συγκεκριμένος αριθμός δεν μου εμφανίζεται η foto.Ειναι μήπως καποια ρυθμιση που πρέπει να κανω? ευχαριστω για την βοήθεια.
  8. γεια σε ολους.ειμαι ενα καινουριο μελος της παρεας σας και θα ηθελα να μου πειτε τι πρεπει να κανω για να εμφανιζεται η foto στην αναγνωριση κλησης στο samsung 710 voda .Στις επαφες μου εμφανιζεται η φατσουλα διπλα στο τηλεφ αλλα απο εκει και περα τπτ.ευχαριστω προκαταβολικα.
×
×
  • Create New...