Jump to content

vasdim

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About vasdim

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

vasdim's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Το θέμα είναι πως δεν έχει ούτε τις βασικές γνώσεις περί android και φοβάμαι μην πείραξε κάποια ρύθμιση και που σημαίνει πως δεν παίζει να μπει να κατεβάσει κάποια εφαρμογή..Να αναφέρω και κάτι άλλο. Την κάρτα μνήμης την κράτησα εγώ. Μήπως υπήρχαν κάποια αρχεία εκεί και γι αυτό έχει αυτό το πρόβλημα?
  2. Παιδιά εγώ το έκλεισα τελικά. Ευχαριστώ θερμά για το ενδιαφέρον όσους ανταποκρίθηκαν!!!
  3. Καλησπέρα!!Χρειάζομαι τη βοήθεια σας!!!Είχα το χ8 το οποίο λειτουργούσε περίφημα και σήμερα το πούλησα σε κάποιο γνωστό μου πρόσωπο.Το πήρε κι απ τη στιγμή που έβαλε την κάρτα του, δεν μπορεί να στείλει μηνύματα.Κάρτα έχει μέσα, λήψη μηνυμάτων γίνεται κανονικά, αλλά όταν πάει να στείλει γράφει αποστολή και μένει έτσι. Τι μπορεί να έγινε? Εγώ έστελνα κανονικά!
  4. Από Θεσσαλονίκη με Lufthansa 371 ευρώ.Οι προσφορές είναι από Αθήνα
  5. Καλή τιμή βρίσω μόνο με aegean αλλά έχουν όρο να γίνει η πληρωμή με πιστωτική.Βρήκα στο Viva και επικοινώνησα μαζί τους και μου είπαν πως είναι όρος της aegean αυτός για τις προσφορές.
  6. Για Μόναχο ρε παιδιά κάποιος?Δεν γνωρίζω και πολλά πράγματα και το σημαντικότερο δεν έχω πιστωτική.
  7. Καλησπέρα παιδιά!!Ψάχνω οικονομικές πτήσεις από Θεσσαλονίκη για Μόναχο για τον Μάρτιο.Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει για το που να κοιτάξω?Αν γνωρίζει κάποιος και γερμανικές εταιρείες ίσως? Ευχαριστώ πολύ..
  8. Καλησπερα! Μολις κατεβασα το cars2 σε 3d για τον ανηψιο μου, που πηραν 3d τηλεοραση και φαγωθηκε να του γραψω 3d ταινιες, αλλα δε ξερω πως γραφω την ταινια σε dvd.Μπορει καποιος να με βοηθήσει? Χρειαζομαι καποιο προγραμμα?
  9. τον adw launcher.με βόλεψε πολύ γιατί το μενού είναι ίδιο με του ideos x5 που είχα πριν κ το είχα συνηθήσει
  10. Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας παιδιά..
  11. Θα το ψάξω τώρα. Σ' υχαριστώ πάρα πολύ!!!
  12. Οκ το φόντο το έχω ήδη αλλάξει απ την πρώτη μέρα.Αλλά θέλω να αλλάξω θέμα όπου αλλού κι αν πάω είναι όλα μπλεεεεεεεεεεεε.το ideos x5 που είχα πριν ήταν τουλάχιστον τα είχα σε μαύρο..
  13. Καλησπέρα..Μήπως γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να αλλάξω θέμα στο χ8?Το έχω λίγες μέρες κ μου την έχει βαρέσει αυτό το μπλε...Υπόψιν πως είμαι άσχετη...Ετχαριστώ εκ των προτέρων όποιον βοηθήσει...
×
×
  • Create New...