Jump to content

linuxgr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About linuxgr

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

linuxgr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω. Κάτι άκουσα ότι πρέπει να περάσουμε Drivers στο PC για να βρει την συσκευή ο υπολογιστής. Έψαξα παντού αλλα δεν βρίσκω Drivers για το κινητό. Ποια ROM είναι καλή για το κινητό αυτό , η celestial teapot ή Fresh Zodiac 5.2 ? -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.
  2. Γειά σας έχω το Joy 845 της Vodafone. Έχω βαρεθεί την Default ROM του και σκέφτηκα να βάλω την Fresh Zodiac Eclair 5.2 ακολουθόντας φυσικά, οδηγείες απο κάποιους που το έχουν ξανα κάνει στο internet μέχρι που βρήκα αυτόν τον σύνδεσμο http://laspas.gr/2010/12/21/vodafone-joy/.. Αν και έχω μια σχετική γνώση, πάνω σε Android λειτουργικά μπορώ να πω πως ο φίλος o laspas με μπέρδεψε λίγο.Έκανα όλα τα βήματα που αναφέρει με την σειρά δηλαδή το βήμα 2,3 και 4. Πως πρέπει να ξεκινήσω ? Κατέβασα το Superboot και το AmonRA Recovery 1.6.2 συνδέω το κινητό κλειστό στο USB Port και πατάω διαδοχικά τα αρχέια που λέει. Αλλα τίποτα δνε κάνει καμία ενέργεια και ξεκινάει κανονικά. Μπορεί καποιος να μου πει ακριβώς τι να κάνω ? :)Σας ευχαριστώ πολύ......:)
  3. Καλησπέρα εγώ έxω το Joy 845 της Vodafone ένα σχετικά "καλό" κινητό. Του έχω φορέσει την Custom ROM Pro Celestial 2.0.1..Δέν έχω ούτε θα του βάλω antivirus για τους παρακάτω λόγους : α)Τρώει πολλούς πόρους (Recources) απο την μνήμη. b)Δέν υπάρει ένα antivirus για όλα τα version των ιών. Εχω βάλει το DroidWall ένα απλό Firewall το οποίο με έχει σώσει πολλές φορές απο κακόβουλα λογισμικά που πήγα να κατεβάσω. Στο μέλλον σκέφτομαι να βάλω το AVAST αλλα δέν ξέρω αν είναι καλό.
  4. Καλησπέρα και καλή χρονιά. Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω διάβασα και εγώ τις οδηγείες του Laspas.gr, αλλα ούτε εγώ το κατάφερα. Εγώ θέλω να περάσω την Fresh Sodiac Fruit ROM 5.2 και ξεκινάω, απο το βήμα 2 μέχρι το 4 όπως λέει και ο Laspas. Στο PC κατεβάζω και το Superboot, και το AmoNRa Recovery ? Έχω 4 μέρες που πεδεύομαι να το περάσω. Αν μπορεί κανείς να με βοηθήσει πάνω στο θέμα θα το εκτιμήσω πραγματικά έχω αγανακτήσει χαχα. Με εκτίμηση LinuxGR
×
×
  • Create New...