Jump to content

nondasrules

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nondasrules

  1. φιλε mclound τπτ τα ιδια .με βλέπω να κάνω φορματ στο κινητό και έχω ξενερωση . άντε πάλι απο την αρχή τα προγράμματα !!!!
  2. γεια σας έχω πρόβλημα με το gps .δεν δουλεύει . πατώ το εικονίδιο αλλά τπτ . έχει να κανείς να πρωτινή καμιά λύση ??
  3. file kai mena vodafone eine to ace den mou to anagnorise .perasa meso odin to 2.3.5 alla pali ta idia .meta evala to kinito se allo pc kai to anagnorise kanonika .opote kane mia dokimi se allo pc i kane uninstall to kies kai ksana pernato!!
  4. S5830XWKS9 ## COOPER.OPS CSC - S5830XEOKP2 2.3.5 2011 October [ Login above or register to see download links. ] S5830XWKS9 ## COOPER.OPS CSC - S5830XENKS1 2.3.5 2011 October [ Login above or register to see download links. ] ποια απο της 2 ειναι???
  5. γεια σας παιδιά Έκανα flash μέσω Odin την ks2 .προσπαθώ να κάνω update μέσω kies αλλά μου βγάζει ότι δεν είναι δυνατή η ενημέρωση αυτής της έκδοσης της συσκευής. Έχει ανέβει πουθενά αυτή η ks9 για να την περάσω ????
  6. γεια σας παιδιά Μόλις πέρασα το clockwork menu και θα ήθελα την βοήθεια σας Πως μπορώ να περάσω το official firmware 2.3.5 ks2 μέσω του Clockwork menu και επίσης το τηλέφωνο είναι root επηρεάζει αυτό και όταν περάσω το καινούργιο firm θα έχω root??
  7. Μπορείς να μου πεις το όνομα της Rom γιατί στο Sam firmware δεν λέει ποια έχει ελληνικά ??
  8. γεια σας παιδιά αγόρασα το ace πριν από κάνα μήνα από vodafone .όλα καλά μέχρι εδω το κινητό δεν κολλούσε μεχρι που εκανα update από 2.3.3 σε 2.3.5 μέσο του κινητού από τον λογαριασμό που έφτιαξα στην Samsung και όχι από kies(το κινητό πλέον δεν το αναγνωρίζει για αναβάθμιση ) .Από τότε το κινητό καθυστερεί να ξεκλειδώσει και στο μενού κάνει κολλήματα .υπήρχαν μερικές φορές που με έβαλε αυτόματα σε safe mode .ψάχνοντας στο νετ βρήκα πώς πρέπει να μπω στο recovery menu και να κάνω factory reset και wipe cache partition πράγμα που έκανα αλλά τίποτα. επίσης στο μενού αυτό έχω και σφάλμα με κίτρινα γράμματα --appling multi-csc – Cant access to ‘/system/csc//system’. Μπορεί κάποιος να μου πει ποια official rom πρέπει να βάλω που να υποστηρίζει ελληνικά έτσι ώστε να λυθούν τα προβλήματα ? συγγνώμη αν ήμουν κουραστικός αλλά έχουν σπάσει τα νευρά μου μέχρι και στον τηλεφωνικό κατάλογο όταν πας να μπεις κάνει 10 δευτερόλεπτα για να διαβάσει τον κατάλογο !!!!
×
×
  • Create New...