Jump to content

spasosbill

Members
  • Δημοσιεύσεις

    30
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by spasosbill

  1. συγνώμη αλλά ούτε εγώ το καταλαβαίνω αυτό. εμφανισιακά λες; δεν ξέρω προσωπικά θεωρώ πως είναι μια χαρά και από ρυθμίσεις έχεις μια χαρά.

     

    Εμφανισιακά μιλάω μόνο. Αλλιώς μια χαρά είναι.

     

    Sent from mTalk Lumia 730

  2. Μόλις έκανα την ενημέρωση. Το πρώτο πράγμα που διαπίστωσα είναι ότι το κινητό μου δεν ζεσταίνεται τόσο πολύ με την ίδια χρήση που το έκανα και πριν την ενημέρωση. Η νέα εφαρμογή του skype απλά τα σπάει. Η μπαταρία μου φαίνεται τελειώνει λίγο πιο γρήγορα. Αύριο θα το ψάξω πιο πολύ.

     

    Κατοχος Lumia 730

  3. Καλησπέρα παιδιά. Εγώ το Facebook το έχω στην μνήμη τηλέφωνου και πιάνει 220 MB. Ανοίγει πάντα με την πρώτη αλλα κάνει 15 δευτερόλεπτα περίπου και μερικές φορές κλείνει μόνη του Το instagram μετά το τελευταίο update έγινε πολύ καλύτερο. Πλέον μου το ανοίγει σε 3-5 δευτερόλεπτα.
  4. Πήρε κανείς ενημέρωση instagram με την νέα εμφάνιση;

     

    Sent from mTalk Lumia 640 XL DS 3G

     

    Ναι μόλις έκανα την ενημέρωση και δεν μου άρεσε καθόλου. Μου φάνηκε ότι μου φόρτωσε ελαφρώς γρηγορότερα τις φωτογραφίες που έχω αποθηκευμένες στο κινητό.

  5. Καλησπερα. Ειχα τα windows 10 μεχρι εχθες στο 730 και χθες το βραδυ εβαλα παλι τα 8.1. Ενω εχω 2,5 GB ελευθερη μνηνμη οταν παω να κατεβασω κατι μου λεει οτι δεν εχω μνημη και το tile λεει οτι εχω 0,36 MB. Ξερει κανεις να μου πει τι να κανω;
×
×
  • Create New...